Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@markyj kamarádka otěhotněla do půl roku po lázních a 2 hodiny před Silvestrem porodila chlapečka a druhá otěhotněla druhý měsíc po lázních a má půlroční dvojčátka. Tak snad to pomáhá.
@xsaleen vaginální irigace, gynekologické plyn, slatinový zábal + tampon, cvičení v bazénu, masáže, perličková koupel… Teda alespoň ve Frantovkách ![]()
@kaczule1 aha,ja mam zase protrombin komplex pozitivni, taze pokud se to prokaze tak si budu muset pichat taky ne co na redeni krve
@kaczule1 Já to takhle dělám poprvé - s utroušem. Sama nevím
Dřív jsem chodila na dvojitý vyvolávačky nebo brala norethisteron. Tak uvidíme. Přece jen jsem po clostilu 2-0-2, tak by to mělo tu sliznici jen trochu nakopnout..
Ahojky
muzu se k vam pridat?
S manzelem se skoro 4 roky snazime o miminko a stale nic. Uz skoro rok chodime do Gennetu, v unoru snad pujdeme na IVF
A dockame se ![]()
@kaczule1 tak to se můžeme navzájem podporovat. Jdu na konzultaci 21.1. co a jak dál. Také čekám na výsledky z immunologie. Pokud něco nebude v pořádku, tak to budu muset odložit. Záleží na tom kdy MS dostanu, jelikož kolegynka bude v unoru na nemocenské, takže až přijde do práce tak můžu začít. Třeba mě to vyjde až na březen. Těžko říct.
@Kyslíková ty ti dr. dala opravdu koňskou dávku.
Já polykala 2 tablety a motala si mi hlava. Asi je lepší to spolknout na noc a jít si lehnout. Tak držím palce, aby jsi to zvládla.
@lauraoliver brala jsem Nosifol také do stimulovace. Pak přestala a dr. mi poradila brát v období IVF Femibion.Je to už rozložená kyselina listová, které tělo potřebuje.
Taky 24 let a šťastně vdaná
![]()
Já taky a už bohužel vic jak rok nic.
Tak uvydime jak se domluvíme v poradně.
Zatím si hledám lepší praci.
![]()
Tak jsem to prezila. Jen jsem musela v noci chodit curat a to ja normalne vydrzim do rana. Tak ted hura cekat na menzes.
Taky jsem po clostiku 2×2.
Clostik nezabral.
A čekám na Ms jinak budu muset zas na vyvolaní.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat