IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7868
7.1.14 21:54

@Gina.Lenroy Tak drzim pesti, aby vsechno dopadlo dobre a mela jsi hodne vajicek :* a hlavne, aby ti bylo fajn ;)

• načítám...
7868
7.1.14 21:55

@Kyslíková Asi tak :lol: taky se tesim, az vypadnu z prace a doufam, ze to vyjde a budu doma skoro 4 roky :lol: :dance:

• načítám...
585
7.1.14 21:56
@Kyslíková píše:
@Gina.Lenroy S tou brzkou neschopenkou si mě potěšila, už se nemůžu dočkat až vypadnu z práce :mrgreen:

Vidim, ze chodime do prace s obrovskym nadsenim :mrgreen:

• načítám...
475
7.1.14 22:09

Taky se těším na klídek doma, v práci už je to za trest, na druhou stranu jsou na mě ale hodní a i vedoucí, když jsem jí to řekla, tak mě objala.. :-)

• načítám...
5829
7.1.14 22:10

@Alexandraf @lauraoliver Já bych ráda dostala neschopenku už od začátku injekcí a než až od OPU, ale to se moc nedává :roll: Tak nevim jak to taktně říct, že mě to už v práci sere :lol: Až otěhotnim, tak jdu na neschopenku ihned, s tím problém nebude 8)

• načítám...
5829
7.1.14 22:12

@Gina.Lenroy Hm.. :? U nás, když se ředitelka dozvěděla, že lítám po doktorech (nikdy mi to nezasahovalo do práce, ani jsem dovolenou na to nepotřebovala!!), tak na mě vyjela, že jsem jí prej slíbila, že minimálně 3 roky neotěhotnim. Jak si tohle může dovolit? Hlavně jsem jí neslíbila nic - jak bych taky mohla, když mám už dvakrát po sobě smlouvu na dobu určitou! :evil: Ježiš to jsem se zas rozčílila. Jo a učím ve školce :mrgreen: Děti mi nevadí, ředitelka velice!

• načítám...
7868
7.1.14 22:13

@Kyslíková Taky bych neschopenku chtela uz od zacatku. Uvidime, treba doktorku premluvim :lol: jinak snad od OPU uz budu doma, uz se tesim :lol: a manzel taky. Prej: bude uklizeno, navareno… no, chlapi :lol: :lol:

• načítám...
475
7.1.14 22:16

@Kyslíková zkoušela jsem to taky hned od začátku a řekl, že mi nedá, až v to pondělí. A to jsem řekla, že tahám v práci 80 kg těžký lidi, a střídavě se tu objevují i hodně infekční nemoci..

• načítám...
668
7.1.14 22:16
@lauraoliver píše:
@loreena jak dopadla kontrola???

mame vse, co mame mit..tak budu cela netrpeliva..co to bude..je mi to jedno jen jsem desne zvedava:-)))

• načítám...
475
7.1.14 22:18

@Kyslíková Tak to je dobrá blbka, nemam slov…

• načítám...
5829
7.1.14 23:35

@Alexandraf Ten muj se taky tesi az bude mit zenu v domacnosti :cert: Kdyz me uzivi, navarim i napecu :mrgreen:

• načítám...
7868
8.1.14 02:13

@Kyslíková Asi tak, kdyz se budeme mit s mimiskem dobre, tak proc ne :lol: doma je dobre :dance: ja klidne jeste neco nasmazim :lol:
Jinak preju vam vsem dobrou noc :mavam:

• načítám...
4247
8.1.14 09:19

@Alexandraf

My už rok a pul ale je to hrůza. Co to je to PCO.
Já se občas stracim mezí tema skratkama.
Já už v to moc doufám že se to povede.
Chtěla bych si pro zíchr dat 2 embrya.
A ty???A kdo ma u vas problém??? :lol: :kytka:

• načítám...
4247
8.1.14 09:24

@Kyslíková

Já jsem také zatím doma po laparce už měsíc a něco.
Jen doufám že ukecám gyndocha aby mně ještě nechal doma nedokážu
si vůbec představit jit do prace a tahat těšky věcí a
ještě si něco píchat do bříška atd :pankac:
Ale už se na to těším. :pankac: :pankac:

• načítám...
4247
8.1.14 09:32

@Gina.Lenroy

Tiše závidím. :lol:
Já si ještě počkám a už se moc těším. :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat