Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jo jo čivavky jsou nejlepší pořád se chtějí mazlit ata nejmladší je nej..
Na ten seriál nekoukám. Zvědavá jsem, ale mám strach, že to nakonec nebude ze života, tak jak ho známe my z těch sálů.
Podívej, všechno se dá přežít. Včera jsem byla na diskusi 1. IVF leden 2010 a jedna z holek dokonce musela jít na OPU bez narkóooozyyy!!! Musela to být hrůza, ale zvládla to. Prostě vždycky počítej raději s tím horším, určitě záleží i na doktorech. Je moc důležité vybrat si dobrý CAR a doktora. Je to opravdu hodně důležité. Já jsem z Ostravy.
A na diskusi 1. IVF leden 2010 je to supr, jen trochu divočina, ale určo se uvidíme i tam. Teď už holky šly spát, ale přes den se to ani nedá stíhat ![]()
Beruško určitě se ničeho neboj - po odběru po probuzení z narkozy tě může bolet břicho, mě bolelo, jako při menzesu, když jsem někde trochu přistydla, ale řekla jsem to a dostala čípek, tak to povolilo a pak už celkem v pohodě a už jsem si nevzala ani prášek.Jinak potom určitě hodně pij (jeno co) ale 3 - 4 litry a hodně bílkovin ![]()
Ještě k tomu seriálu - to jak tam probíhaj ty zákroky, tak tak to ne skutečnosti moc není. Hlavně to ET není tak sterilní, to je v podstatě jako vyšetření na gyndě
a být tebou, tak na ten seriál nekoukám, zbytečně to stresuje ![]()
Když jde člověk na něco prvně,má strach.Ale zvládneš to,jako všichni ostatní.Je to jak píšou holky.Podívej na mě,já už jsem starej „mazák“.Mám za sebou 3 IVF a teď mě čeká Ivf s minim.stimul.
Tak se ničeho neboj a hlavu vzhůru ![]()
Já vím lehce se to píše,hůř dělá.
Ahoj holky,tak jsem dnes byla na kontrolním ultrazvuku a dávali mi jen 125 puregonu báli se jestli budu mít dost vajíček,byla jsem překvapená měla jsem jich v jednom vaječníku 6 a v druhém 9 to jsem koukala,dali mi ještě na 3 DNY HORMONY NA DOVIVINUTÍ protože některá vajíčka měla jen 11 tak jdu v pátek znovu,chodím na kliniku unica v Brně jsou tam úplně super,sestřičky i doktor moc hodní a milý,byla jsem překvapena že na jiných klinikách se platí za pero k puregonu,tam je jako dáreček,docela drahý
snažím se nemyslet,pejsci jsou moje srdíčka každýrok nepodařeného miminka mi manžel koupil jednu čivavku,jsou to fakt děti
AHojky kousek od Brna, teď mi píchli něco na potlačení cyklus a od 9.4. asi naostro
a ty?
Dobry den chtela bych se zeptat. Tento mesic jsem si pichala gonal a pak orgalutran mela jsem jit na IVF ale bohuzel jsem se z osobnich duvodu nemohla dostavit a tak to bylo pozastaveno sestricka mi rekla ze mam mit chraneny pohl. styk a ja se ji stidela zeptat pro pac sem jak… na vse se jich tam porad na neco ptam a tak sem si rekla najdu to na netu ale nikde nic vite ja mam tedka strach chraneny sex sem nemela a ted se bojim co by se melo stat predem vam moc dekuji za odpovedi a vsem co se snazite o miminko jako ja preji at se vam to podari ![]()
@tereszka píše:
Dobry den chtela bych se zeptat. Tento mesic jsem si pichala gonal a pak orgalutran mela jsem jit na IVF ale bohuzel jsem se z osobnich duvodu nemohla dostavit a tak to bylo pozastaveno sestricka mi rekla ze mam mit chraneny pohl. styk a ja se ji stidela zeptat pro pac sem jak… na vse se jich tam porad na neco ptam a tak sem si rekla najdu to na netu ale nikde nic vite ja mam tedka strach chraneny sex sem nemela a ted se bojim co by se melo stat predem vam moc dekuji za odpovedi a vsem co se snazite o miminko jako ja preji at se vam to podari
jsi hodně nastymulovaná a hrozí vícečetné těhotenství..