Začínám s IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
22.3.10 21:55

jo jo čivavky jsou nejlepší pořád se chtějí mazlit ata nejmladší je nej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
22.3.10 21:58

Na ten seriál nekoukám. Zvědavá jsem, ale mám strach, že to nakonec nebude ze života, tak jak ho známe my z těch sálů.

Podívej, všechno se dá přežít. Včera jsem byla na diskusi 1. IVF leden 2010 a jedna z holek dokonce musela jít na OPU bez narkóooozyyy!!! Musela to být hrůza, ale zvládla to. Prostě vždycky počítej raději s tím horším, určitě záleží i na doktorech. Je moc důležité vybrat si dobrý CAR a doktora. Je to opravdu hodně důležité. Já jsem z Ostravy.

A na diskusi 1. IVF leden 2010 je to supr, jen trochu divočina, ale určo se uvidíme i tam. Teď už holky šly spát, ale přes den se to ani nedá stíhat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
22.3.10 22:00

ty jsi chovatelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4359
23.3.10 16:13

Beruško určitě se ničeho neboj - po odběru po probuzení z narkozy tě může bolet břicho, mě bolelo, jako při menzesu, když jsem někde trochu přistydla, ale řekla jsem to a dostala čípek, tak to povolilo a pak už celkem v pohodě a už jsem si nevzala ani prášek.Jinak potom určitě hodně pij (jeno co) ale 3 - 4 litry a hodně bílkovin :wink:
Ještě k tomu seriálu - to jak tam probíhaj ty zákroky, tak tak to ne skutečnosti moc není. Hlavně to ET není tak sterilní, to je v podstatě jako vyšetření na gyndě :wink: a být tebou, tak na ten seriál nekoukám, zbytečně to stresuje 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
23.3.10 16:38

Když jde člověk na něco prvně,má strach.Ale zvládneš to,jako všichni ostatní.Je to jak píšou holky.Podívej na mě,já už jsem starej „mazák“.Mám za sebou 3 IVF a teď mě čeká Ivf s minim.stimul.
Tak se ničeho neboj a hlavu vzhůru :palec:
Já vím lehce se to píše,hůř dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
23.3.10 21:59

Ahoj holky,tak jsem dnes byla na kontrolním ultrazvuku a dávali mi jen 125 puregonu báli se jestli budu mít dost vajíček,byla jsem překvapená měla jsem jich v jednom vaječníku 6 a v druhém 9 to jsem koukala,dali mi ještě na 3 DNY HORMONY NA DOVIVINUTÍ protože některá vajíčka měla jen 11 tak jdu v pátek znovu,chodím na kliniku unica v Brně jsou tam úplně super,sestřičky i doktor moc hodní a milý,byla jsem překvapena že na jiných klinikách se platí za pero k puregonu,tam je jako dáreček,docela drahý :lol: snažím se nemyslet,pejsci jsou moje srdíčka každýrok nepodařeného miminka mi manžel koupil jednu čivavku,jsou to fakt děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
28.3.10 21:20

ahojky holky taky začínám, budu ráda za konzultaci s váma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.3.10 21:25

Ahojky Dituš odkud jsi a kdy začínáš??
Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
28.3.10 22:05

AHojky kousek od Brna, teď mi píchli něco na potlačení cyklus a od 9.4. asi naostro :think: a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tereszka
30.1.13 16:25

proc se chranit?

Dobry den chtela bych se zeptat. Tento mesic jsem si pichala gonal a pak orgalutran mela jsem jit na IVF ale bohuzel jsem se z osobnich duvodu nemohla dostavit a tak to bylo pozastaveno sestricka mi rekla ze mam mit chraneny pohl. styk a ja se ji stidela zeptat pro pac sem jak… na vse se jich tam porad na neco ptam a tak sem si rekla najdu to na netu ale nikde nic vite ja mam tedka strach chraneny sex sem nemela a ted se bojim co by se melo stat predem vam moc dekuji za odpovedi a vsem co se snazite o miminko jako ja preji at se vam to podari :)

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
30.1.13 16:59
@tereszka píše:
Dobry den chtela bych se zeptat. Tento mesic jsem si pichala gonal a pak orgalutran mela jsem jit na IVF ale bohuzel jsem se z osobnich duvodu nemohla dostavit a tak to bylo pozastaveno sestricka mi rekla ze mam mit chraneny pohl. styk a ja se ji stidela zeptat pro pac sem jak… na vse se jich tam porad na neco ptam a tak sem si rekla najdu to na netu ale nikde nic vite ja mam tedka strach chraneny sex sem nemela a ted se bojim co by se melo stat predem vam moc dekuji za odpovedi a vsem co se snazite o miminko jako ja preji at se vam to podari :)

jsi hodně nastymulovaná a hrozí vícečetné těhotenství..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex