Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky,po 6 letech marných pokusů,jsme se rozhodli pro ivf,máte pro mě nějaké typy ,co udělat abych předešla všemu špatnému,moc se těším a zároveň
šíleně bojím
Neboj.Oni poradí.Alespoň já měla dobré zkušenosti.Podle mě se to ovlivnit asi nedá,byla jsem 2×-i když neůspěšně.Hodně štěstí.
koukni na rozjetou diskuzi 1. IVF leden 2010, tam ti holky poradí
https://www.emimino.cz/…nkovani/328/#…
ahoj zakladatelko, kdypak zacinas? Ja si jdu zitra do CAR pro hormony a az dostanu ms tak zacinam ![]()
a jinak taky se strasne bojim a tesim zaroven! ![]()
dneska jsem naposledy píchala injekce a zítra jdu na ultrazvuk vaječníků,a okolo 30,3. na odběry vajíček,připadám si jako sud ![]()
Ahoj děvčátka, žádný strach, není to žádná hrůza, jen na sebe dávat pozor, hodně pít a vitamínkovat! Na diskusích je hodně informací, je dobré si na ně udělat čas
.
Leni, mě čeká druhý pokus, ve čtvrtek jdu na OPU (odběr vajíček).
Leni, chápu dobře, že jinak je u vás všechno v pořádku? Inseminaci máte za sebou?
OPU každý snáší jinak. Pokud budeš mít bolesti, řekneš si sestřičce o nějaké kapky nebo injekci. Neboj. Já bolesti poprvé měla, a to až do transferu, ale zvládla jsem to bez tablet. Neboj ![]()
Ahoj Anetíku,obdivuji tě že jsi tak silná a trpělivá moc se bojím že to nevyjde a nevím jestli najdu sílu to zkoušet znova,Po tolika letech čekání na nedostavení se menstruace se člověk už snaží nepřipouštět si to,mám prý tendence k zavodňování se,tak mi dali jem puregon 125 a diferiline injekce tak jsem zvědavá co mi zítra řeknou
![]()
Vše by mělo být v pořádku manžel má prý pomalejší spermie a já už mám z prvmího manželství 11 letou dceru,tak snad to vyjde
Leni, chápu tě. S těmi injekcemi ti neporadím. Já mám klasický protokol, do dneška jsem si píchala, dva dny pauza a OPU. Odběr je pod narkózou, tak se ničeho nemusíš strachovat!!!! a pak tě nic bolet nemusí, však uvidíš. A pak transfer, ten nebolí vůbec. Vpodstatě jde jen o ty nervy a s tím se musíš porvat sama.
Jeeee, ti jsou skvělí!!! To je má řeč, když už pesana, tak rovnou dva až tři, ať jim není smutno!
Tu svou mám místo mimíska, ale už je to starší dámička. A teď máme mladého ovčáka, tak s ním ožila.
No vidíš, máš dceru, určitě ti dělá radost. Mě je 33 a mám jen ty hafany. Ale nestěžuji si. Určitě se mimíska dočkáme ![]()
máš pravdu,je potřeba to brát pozitivně ![]()
koukala jsi dneska na zázraky života ,to je fak síla že ? to zavedení fakt nebolí?Doktor mi zkoušel průchodnost přes čípek tkovou jehlou a to byla docela sííííla,ale manžel mě držel za rulku byla to fajn podpora
odkud si Praha??