Začínám s IVF

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
463
17.3.10 22:47

ivf začínám

Ahojky,po 6 letech marných pokusů,jsme se rozhodli pro ivf,máte pro mě nějaké typy ,co udělat abych předešla všemu špatnému,moc se těším a zároveň :kytka: šíleně bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3307
18.3.10 06:25

Neboj.Oni poradí.Alespoň já měla dobré zkušenosti.Podle mě se to ovlivnit asi nedá,byla jsem 2×-i když neůspěšně.Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
18.3.10 07:37

koukni na rozjetou diskuzi 1. IVF leden 2010, tam ti holky poradí
 https://www.emimino.cz/…nkovani/328/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
18.3.10 21:42

ahoj zakladatelko, kdypak zacinas? Ja si jdu zitra do CAR pro hormony a az dostanu ms tak zacinam :wink:
a jinak taky se strasne bojim a tesim zaroven! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.3.10 21:19

dneska jsem naposledy píchala injekce a zítra jdu na ultrazvuk vaječníků,a okolo 30,3. na odběry vajíček,připadám si jako sud :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
22.3.10 21:26

Ahoj děvčátka, žádný strach, není to žádná hrůza, jen na sebe dávat pozor, hodně pít a vitamínkovat! Na diskusích je hodně informací, je dobré si na ně udělat čas :-).

Leni, mě čeká druhý pokus, ve čtvrtek jdu na OPU (odběr vajíček).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.3.10 21:37

prý to pak šíleně bolí bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
22.3.10 21:37

Leni, chápu dobře, že jinak je u vás všechno v pořádku? Inseminaci máte za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
22.3.10 21:39

OPU každý snáší jinak. Pokud budeš mít bolesti, řekneš si sestřičce o nějaké kapky nebo injekci. Neboj. Já bolesti poprvé měla, a to až do transferu, ale zvládla jsem to bez tablet. Neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.3.10 21:41

Ahoj Anetíku,obdivuji tě že jsi tak silná a trpělivá moc se bojím že to nevyjde a nevím jestli najdu sílu to zkoušet znova,Po tolika letech čekání na nedostavení se menstruace se člověk už snaží nepřipouštět si to,mám prý tendence k zavodňování se,tak mi dali jem puregon 125 a diferiline injekce tak jsem zvědavá co mi zítra řeknou :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.3.10 21:43

Vše by mělo být v pořádku manžel má prý pomalejší spermie a já už mám z prvmího manželství 11 letou dceru,tak snad to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
22.3.10 21:45

Leni, chápu tě. S těmi injekcemi ti neporadím. Já mám klasický protokol, do dneška jsem si píchala, dva dny pauza a OPU. Odběr je pod narkózou, tak se ničeho nemusíš strachovat!!!! a pak tě nic bolet nemusí, však uvidíš. A pak transfer, ten nebolí vůbec. Vpodstatě jde jen o ty nervy a s tím se musíš porvat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.3.10 21:47

máš krásného pejska já mám tři mazlíky co mě vždy potěší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
22.3.10 21:50

Jeeee, ti jsou skvělí!!! To je má řeč, když už pesana, tak rovnou dva až tři, ať jim není smutno! :-) Tu svou mám místo mimíska, ale už je to starší dámička. A teď máme mladého ovčáka, tak s ním ožila.

No vidíš, máš dceru, určitě ti dělá radost. Mě je 33 a mám jen ty hafany. Ale nestěžuji si. Určitě se mimíska dočkáme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.3.10 21:51

:-) máš pravdu,je potřeba to brát pozitivně :-)
koukala jsi dneska na zázraky života ,to je fak síla že ? to zavedení fakt nebolí?Doktor mi zkoušel průchodnost přes čípek tkovou jehlou a to byla docela sííííla,ale manžel mě držel za rulku byla to fajn podpora
odkud si Praha??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital