Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takovým myšlenkám se nikdo na 100% nevyhne. Pokud jsi ve vztahu spokojená, tak je potlač překonej, nebo své sexuální fantazie přeměň na energii použitou v sexu s přítelem.
Někdy mě takové myšlenky taky napadají
Pokud máte spokojený vztah, máte se rádi a myšlenky se nepromění v činy, nehledala bych v tom žádný důvod k rozchodu. Prostě zvědavost
Jak jste spolu dlouho?
No, tak ja posledni dobou mivam taky podobne myslenky, vetsinou to prichazi pred menstruaci, kdy si rikam, ze me pritel uz nepritahuje, ze bych i rada jineho, a pak to zas odezni a milujem se. ![]()
Prosim anonym.
@Anonymní píše:
Prosim anonym..
S přítelem mame vztah dobry, sex taky, ale já poslední dobou přemýšlím o tom, jaky by byl sex s jinym, jaky by vztah byl s jinym. Jaky by to bylo, kdyby se mě dotykal někdo jiný. A bojim se, že to na mě bude poznat..ani tak vlastně nechci poradit, jen se vypsat
@Petule030 jsme spolu rok a je to můj první dlouhodobější vztah, dříve jsem byla zvykla na ty kratší - zakladatelka
@Anonymní píše:
@Petule030 jsme spolu rok a je to můj první dlouhodobější vztah, dříve jsem byla zvykla na ty kratší - zakladatelka
Myslím, že pokud opustíš vztah jen kvůli zvědavosti, jaké by to bylo s jinými, mohla bys toho litovat. Nikdo není dokonalý, ani ti jiní nejsou a zvědavost přijde znova. Pokud jsi ve vztahu spokojená, tak klidně upusť uzdu fantaziím, ale dál nezacházej. Pokud máš pocit nějaké nenaplněné prázdnoty, časem ve vztahu spokojená nebudeš. Řekla bych, že podobné myšlenky má občas každý, ale záleží na tom, jakou mají váhu ![]()
@Petule030 vztah ukončit nechci, přítel je skvělý
jen ty myšlenky, to i kolikrát před nim a často při sexu, přijde mi to vuci němu blbý ![]()
@Anonymní píše:
@Petule030 vztah ukončit nechci, přítel je skvělýjen ty myšlenky, to i kolikrát před nim a často při sexu, přijde mi to vuci němu blbý
Tak si klidně fantazíruj dál, jen mu o tom neříkej ![]()
Jestli to souvisí s menstruačním cyklem, tak může jít o to, že tělo má pocit, že by jaksi už dávno mělo být těhotné a že tedy partner je evidentně nevhodný pro chov a bylo by třeba najít jiného samce.
Naše biologie je zcela nelyrická a jde jí jen o jedno, totiž úspěšně se rozmnožit.
Čistě teoreticky by s tím tedy mohly pomoci některé z bylinek pro úpravu menstruačního cyklu - jen pozor, nesmí se kombinovat s hormonální antikoncepcí. A některé z nich mohou poněkud zvyšovat šanci na otěhotnění…
Prosim anonym..
S přítelem mame vztah dobry, sex taky, ale já poslední dobou přemýšlím o tom, jaky by byl sex s jinym, jaky by vztah byl s jinym. Jaky by to bylo, kdyby se mě dotykal někdo jiný. A bojim se, že to na mě bude poznat..ani tak vlastně nechci poradit, jen se vypsat