Jak zavádět lepek do zeleninových příkrmů?

42
1.9.25 15:39

Já zavádět lepek

Ahoj holky, chci se zeptat jak jste zaváděli lepek do zelenimovych příkrmů? Já jsem přimíchala trochu kuskusu do zeleninového příkrmu, ale malý tam nesnese ty malinke kousicky, navaluje se mu z toho, zkoušela jsem několikrát a vždy stejné. Pritom kuskus je malinký neumím si představit primíchat kousky těstovin. Jinak příkrmy ji celkem pěkně. Můžu samozřejmě zkusit kaši s lepkem, ale stejně se časem těm kouskům nevyhneme a vypadá to, že chlapec bude mít s kousky asi problém. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11808
1.9.25 16:07

Mě doktorka říkala přimíchat tam mouku…ale to jsem nedělala…děti neměly problém s kousky takže jsem dávala myslím jako první testovinu tarhoňu…
Ještě mě napadá uvařit krupicku ve vodě a přimíchat to do prikrmu…a nebo mu dat na tvrdku zuzlat rohlík 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.25 16:54

Dávala jsem kuskus ve skleničkách 6m+. To bylo ok. Pak začal jíst kousky a hrubší texturu.

• Citovat
  • Upravit
1592
1.9.25 16:55

Malá taky nesnesla kousky a dělala jakoby se dávila. Od cca 8. měsíce jí to přestalo vadit a teď je to ok. Zaváděla jsem taky kuskusem, ale přes potravinovou folii jsem ho lžičkou prostě rozmajdala.. jinak rohlík žužlat jsem zkoušela dát, ale to bylo spíš všude okolo než v ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
1.9.25 17:13

Ja dávala nakrájené těstoviny do příkrmu, křupky, nebo rohlík žužlat jen tak do ruky, různé kaše…. Ty těstoviny se v tom příkrmu daji i rozmixovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22861
1.9.25 17:30

Drobounke těstoviny jsou fajn, případně rozmixovat, pokud to taky nesnese.
Případně upéct domácí piškot bez cukru a rozmixovat do jablečný přesnídávky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
1.9.25 19:04

Po dlouhém pátrání jsem koupila krupicovou kaši od Sunaru. Nechtěla jsem dávat tu klasickou. Člověk by nevěřil, jak je těžké sehnat kaši s lepkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.25 20:45

Kamarádka radila přidat do hrnce trochu krupičky.

• Citovat
  • Upravit
42
2.9.25 21:33
@Babyno píše: Více

S tou folii super nápad asi take vyzkouším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie