Jací muži, jaké ženy se vám líbí?

ArankaC.
18.7.12 15:09

Jací/ké se vám líbí?

Mám tu jedno odlehčené anketní téma. Jací muži/jaké ženy se vám líbí a proč? Můžete psát vzhled i povahové vlastnosti. Jsem zvědavá, co bude převažovat. ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
18.7.12 15:12

Smysl pro humor-pro inteligentní humor teda a musí být zdravě sebevědomý a zodpovědný, abych k němu mohla vzhlížet. Z fyzična - líbí se mi štíhlí muži a musí mít hezké ruce, takové ostře řezané, kostnaté prsty nebo jak to popsat :)

• Citovat
  • Upravit
1848
18.7.12 15:17

No můj ideál chlapa co se týče zevnějšku byl vždycky: tmavé vlasy, hnědé oči a žádná vychrtlinka. A co mám doma? Modrookého blonďáka, který váží 68 kg i s postelí :lol: Ale co se týče povahových vlastností tak je to můj ideál, je zodpovědný, umíme se spolu zasmát, je sebevědomý takže ho nerozhodí, když mu řeknu, že jeho spermie jsou lemry :P a je moooc hodný, přítulný a v jednom kuse mi skládá komplimenty… Sakryš, teď koukám, že jsem napsala Ódu na chlapa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.7.12 15:18

Můj manžílek samozřejmě :* Vysokej, štíhlej, lehce vyrýsované tělo, pevný zadeček a vymakaná mužská prsa (na těch jeho ozvláště ujíždím :oops: )krásné oříškové oči, smyslné rty, zářivý a milý úsměv, sexy hlas, šikovnej v posteli, jeho vůně atd… atd… To bych se tu upsala a už o něm nebudu radši mluvit, nebo ho znásilnim :oops: 8)
Povaha: spoleh, co řekne, to platí, milej, i když je někdy trochu vznětlivej, ale tím je pro mě zajímavej, aspoň se nenudíme ;), strašně hodnej, obětavej, upřímnej… atd… atd Je to zlatíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.7.12 15:19

Vzhledem - nevšední, netuctový.
Povahou- volnomyšlenkář, pohodový, pro každou srandu a přesto trochu zodpovědný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.7.12 15:28

Ten můj. :D Ne vážně - dřív jsem si představovala, že budu mít modrookého blonďáka a vůbec mi nelíbili tmaví hnědoocí chlapi a mám doma toho tmavého a hnědookého. :mrgreen: Ale jinak se mi líbí vysocí a štíhlí muži a první kam jsem vždycky koukala byly oči a zadek. :mrgreen: Jak se mi nelíbily oči, tak neměl dotyčný šanci. Jinak je pro mě důležitý určitě smysl pro humor, abysme si měli co říct, aby chápal ty moje občas přiblbké kecy a náladičky, uměl se postarat o rodinu, nebyl to lemra líná, byl zodpovědný a přitom pohodový. Mám takového doma. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
18.7.12 15:30
@Hellísek píše:
Můj manžílek samozřejmě :* Vysokej, štíhlej, lehce vyrýsované tělo, pevný zadeček a vymakaná mužská prsa (na těch jeho ozvláště ujíždím :oops: )krásné oříškové oči, smyslné rty, zářivý a milý úsměv, sexy hlas, šikovnej v posteli, jeho vůně atd… atd… To bych se tu upsala a už o něm nebudu radši mluvit, nebo ho znásilnim :oops: 8)
Povaha: spoleh, co řekne, to platí, milej, i když je někdy trochu vznětlivej, ale tím je pro mě zajímavej, aspoň se nenudíme ;), strašně hodnej, obětavej, upřímnej… atd… atd Je to zlatíčko :srdce:

Můžu se zeptat, jak dlouho spolu jste? :) Protože můj chlap se mi taky pořád líbí a taky mi vyhóóvuje a budem spolu 5 let, tak mě zajímá, jestli jste dýl, byla by to pro mě naděje, že i po delší době může být ideálem partner :)

• Citovat
  • Upravit
14335
18.7.12 15:33

Mě se vždycky líbili tmavovlasy, tmavé oči.. A vždy jsem chodila s klukem, který měl světlejší vlasy a modré oči.. Manžel má modré oči a středně hnědé vlasy.. :mrgreen:
Povahově, tak aby mi to vyhovovalo, což se těžko popisuje, ale prostě, aby ten vztah mě něčím naplňoval, takže jsem schopná i nějaké takové chyby přehlédnout :)
A mámm uchylku na špinavé chlapy- takové ty chlapy co jdou například v monterkacách a opravdují auta a mají rozstrané trička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
18.7.12 15:34

@gabi.design Jo oči jsou i moje slabina, jak má někdo krásné oči, nějaké zvláštní, tak to mě uhrane. Zadek jsem nikdy moc neřešila. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
18.7.12 15:35

Napohled se mi líbí uhlazení „kravaťáci“, ideálně s tmavými vlasy a ostřeji řezanými rysy ve tváři, rozhodující je ale pohled.
Nemám ráda špekaté, ani hubené, líbí se mi přirozeně vyrýsovaní - prostě silné ruce, ale žádné posilovenské krabice. Nesnáším špínu a nevkus, nedostatek péče o sebe.
Doma mám neupraveného nekravaťáka, se světlejšími vlasy, sice silnýma rukama, ale s pupkem, co se sice myje a pere, ale s tím, do čeho se oblékne a kdy se oholí, už je to bída - po třech letech mojí intenzivní práce na něm se naučil, že do černých bot si hnědé ani bílé ponožky neoblékne - takže tuším, že za nějakých třicet let, už to vychytáme 8)

• Citovat
  • Upravit
3419
18.7.12 15:36
@sieta.m píše:
Můžu se zeptat, jak dlouho spolu jste? :) Protože můj chlap se mi taky pořád líbí a taky mi vyhóóvuje a budem spolu 5 let, tak mě zajímá, jestli jste dýl, byla by to pro mě naděje, že i po delší době může být ideálem partner :)

Táhneme sedmý rok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
18.7.12 15:40

@kvaček :lol: Jo takový opálený svalnatý robotník může vypadat docela v klidu. 8)

• Citovat
  • Upravit
1185
18.7.12 15:43
@Petiik píše:
No můj ideál chlapa co se týče zevnějšku byl vždycky: tmavé vlasy, hnědé oči a žádná vychrtlinka. A co mám doma? Modrookého blonďáka, který váží 68 kg i s postelí :lol: Ale co se týče povahových vlastností tak je to můj ideál, je zodpovědný, umíme se spolu zasmát, je sebevědomý takže ho nerozhodí, když mu řeknu, že jeho spermie jsou lemry :P a je moooc hodný, přítulný a v jednom kuse mi skládá komplimenty… Sakryš, teď koukám, že jsem napsala Ódu na chlapa :mrgreen:

:D :D Týmto si mi pripomenula mojho chlapa!!! On je občas tak zhnitý, že sa mu nechce natiahnuť ruku, aby dal hlas na rádiu (samozrejme do práce vstane aj o 5 ak treba) no a minule si robil srandu, že som otehotnela len vďaka tomu, že jeho spermie ukecali moje vajíčko, aby prišlo k nim :P :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.7.12 15:45

Musí mít pekný zadek! Naopak mi nevadí bříško ani vysoké čelo. A brýle jsou děsně sexi! Nesmím se ním nudit. Musí mít smysl pro humor a být inteligentní. Ráda chlapa obdivuju za to, co dokázal nebo za jeho cílevědomost.
Mám doma ideál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.7.12 15:45

Mně se líbí Bruce Willis, jeho lícní kosti a vrásky kolem úst :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie