Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Smysl pro humor-pro inteligentní humor teda a musí být zdravě sebevědomý a zodpovědný, abych k němu mohla vzhlížet. Z fyzična - líbí se mi štíhlí muži a musí mít hezké ruce, takové ostře řezané, kostnaté prsty nebo jak to popsat ![]()
No můj ideál chlapa co se týče zevnějšku byl vždycky: tmavé vlasy, hnědé oči a žádná vychrtlinka. A co mám doma? Modrookého blonďáka, který váží 68 kg i s postelí
Ale co se týče povahových vlastností tak je to můj ideál, je zodpovědný, umíme se spolu zasmát, je sebevědomý takže ho nerozhodí, když mu řeknu, že jeho spermie jsou lemry
a je moooc hodný, přítulný a v jednom kuse mi skládá komplimenty… Sakryš, teď koukám, že jsem napsala Ódu na chlapa ![]()
Můj manžílek samozřejmě
Vysokej, štíhlej, lehce vyrýsované tělo, pevný zadeček a vymakaná mužská prsa (na těch jeho ozvláště ujíždím
)krásné oříškové oči, smyslné rty, zářivý a milý úsměv, sexy hlas, šikovnej v posteli, jeho vůně atd… atd… To bych se tu upsala a už o něm nebudu radši mluvit, nebo ho znásilnim
![]()
Povaha: spoleh, co řekne, to platí, milej, i když je někdy trochu vznětlivej, ale tím je pro mě zajímavej, aspoň se nenudíme
, strašně hodnej, obětavej, upřímnej… atd… atd Je to zlatíčko ![]()
Vzhledem - nevšední, netuctový.
Povahou- volnomyšlenkář, pohodový, pro každou srandu a přesto trochu zodpovědný ![]()
Ten můj.
Ne vážně - dřív jsem si představovala, že budu mít modrookého blonďáka a vůbec mi nelíbili tmaví hnědoocí chlapi a mám doma toho tmavého a hnědookého.
Ale jinak se mi líbí vysocí a štíhlí muži a první kam jsem vždycky koukala byly oči a zadek.
Jak se mi nelíbily oči, tak neměl dotyčný šanci. Jinak je pro mě důležitý určitě smysl pro humor, abysme si měli co říct, aby chápal ty moje občas přiblbké kecy a náladičky, uměl se postarat o rodinu, nebyl to lemra líná, byl zodpovědný a přitom pohodový. Mám takového doma. ![]()
@Hellísek píše:
Můj manžílek samozřejměVysokej, štíhlej, lehce vyrýsované tělo, pevný zadeček a vymakaná mužská prsa (na těch jeho ozvláště ujíždím
)krásné oříškové oči, smyslné rty, zářivý a milý úsměv, sexy hlas, šikovnej v posteli, jeho vůně atd… atd… To bych se tu upsala a už o něm nebudu radši mluvit, nebo ho znásilnim
![]()
Povaha: spoleh, co řekne, to platí, milej, i když je někdy trochu vznětlivej, ale tím je pro mě zajímavej, aspoň se nenudíme, strašně hodnej, obětavej, upřímnej… atd… atd Je to zlatíčko
Můžu se zeptat, jak dlouho spolu jste?
Protože můj chlap se mi taky pořád líbí a taky mi vyhóóvuje a budem spolu 5 let, tak mě zajímá, jestli jste dýl, byla by to pro mě naděje, že i po delší době může být ideálem partner ![]()
Mě se vždycky líbili tmavovlasy, tmavé oči.. A vždy jsem chodila s klukem, který měl světlejší vlasy a modré oči.. Manžel má modré oči a středně hnědé vlasy.. ![]()
Povahově, tak aby mi to vyhovovalo, což se těžko popisuje, ale prostě, aby ten vztah mě něčím naplňoval, takže jsem schopná i nějaké takové chyby přehlédnout ![]()
A mámm uchylku na špinavé chlapy- takové ty chlapy co jdou například v monterkacách a opravdují auta a mají rozstrané trička ![]()
@gabi.design Jo oči jsou i moje slabina, jak má někdo krásné oči, nějaké zvláštní, tak to mě uhrane. Zadek jsem nikdy moc neřešila. ![]()
Napohled se mi líbí uhlazení „kravaťáci“, ideálně s tmavými vlasy a ostřeji řezanými rysy ve tváři, rozhodující je ale pohled.
Nemám ráda špekaté, ani hubené, líbí se mi přirozeně vyrýsovaní - prostě silné ruce, ale žádné posilovenské krabice. Nesnáším špínu a nevkus, nedostatek péče o sebe.
Doma mám neupraveného nekravaťáka, se světlejšími vlasy, sice silnýma rukama, ale s pupkem, co se sice myje a pere, ale s tím, do čeho se oblékne a kdy se oholí, už je to bída - po třech letech mojí intenzivní práce na něm se naučil, že do černých bot si hnědé ani bílé ponožky neoblékne - takže tuším, že za nějakých třicet let, už to vychytáme ![]()
@sieta.m píše:
Můžu se zeptat, jak dlouho spolu jste?Protože můj chlap se mi taky pořád líbí a taky mi vyhóóvuje a budem spolu 5 let, tak mě zajímá, jestli jste dýl, byla by to pro mě naděje, že i po delší době může být ideálem partner
Táhneme sedmý rok ![]()
@kvaček
Jo takový opálený svalnatý robotník může vypadat docela v klidu. ![]()
@Petiik píše:
No můj ideál chlapa co se týče zevnějšku byl vždycky: tmavé vlasy, hnědé oči a žádná vychrtlinka. A co mám doma? Modrookého blonďáka, který váží 68 kg i s postelíAle co se týče povahových vlastností tak je to můj ideál, je zodpovědný, umíme se spolu zasmát, je sebevědomý takže ho nerozhodí, když mu řeknu, že jeho spermie jsou lemry
a je moooc hodný, přítulný a v jednom kuse mi skládá komplimenty… Sakryš, teď koukám, že jsem napsala Ódu na chlapa
Týmto si mi pripomenula mojho chlapa!!! On je občas tak zhnitý, že sa mu nechce natiahnuť ruku, aby dal hlas na rádiu (samozrejme do práce vstane aj o 5 ak treba) no a minule si robil srandu, že som otehotnela len vďaka tomu, že jeho spermie ukecali moje vajíčko, aby prišlo k nim
![]()
Musí mít pekný zadek! Naopak mi nevadí bříško ani vysoké čelo. A brýle jsou děsně sexi! Nesmím se ním nudit. Musí mít smysl pro humor a být inteligentní. Ráda chlapa obdivuju za to, co dokázal nebo za jeho cílevědomost.
Mám doma ideál ![]()
Mně se líbí Bruce Willis, jeho lícní kosti a vrásky kolem úst ![]()
Mám tu jedno odlehčené anketní téma. Jací muži/jaké ženy se vám líbí a proč? Můžete psát vzhled i povahové vlastnosti. Jsem zvědavá, co bude převažovat.