Jadierka z hrozna
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jadierka z hrozna
Do akeho veku pitvat miminu jadierka z hrozna? Priznam sa, trosku ma to uz prudi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím do kdy je to nutný, ale ve školce to po nás učitelkách chtěli i děti 5+ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jadýrka pitvám (19 měsíců), když nepitvám máme je vyplivaný po celym bytě. ![]()
- Citovat
- Upravit
nepitvám, jenom hrozny přepůlím. Vyjímečně nějaký vysplivne.
- Citovat
- Upravit
Já jadýrka taky nejím a malému je pitvám jinak by to víno nedal vůbec do pusy a to by byla škoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja som to malej zacala pitvat ze je este mala, tak aby sa nezadusila … a teraz uz by som pomaly rada aj prestala, akurat neviem ci je na to prcek v 16 mesiacoch pripraveny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jadýrka z hroznů jsem nikdy něřešila, stejně jako semena melounů, přiznám se, že mě vytáčí, jak to manžel plive. Ale vím, že to hodně lidí nejí. Synům to nikdy neškodilo a možná se i lepší vykadili
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takze to mam brat tak ze sa mi uz jadierkom nezadusi? To ze to nou neporusene prejde mi ani trosicku nevadi
obcas jej v plienke najdem cele zrnko kukurice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju bezsemennou verzi. Seminka u nas nikod nechce, jen me nevadi( ani v melounu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tý jo, já jsem ty jadýrka snad nepitvala nikdy
ze začátku jsem teda kuličky půlila. Tak od toho roku věku dávám kuličky celý a nikdy problém nebyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy jsem je nepitvala. Mám doma malou kyselinu, sní skoro všechno. Akorát teda plive papriku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit