Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Evca 8 píše:
do bubnu lahev octu, projet na 90 a pračka je jako nová
Souhlas, dělám každý měsíc, zbavím se tím i nánosů od pracího prášku a neutralizuje to pachy a smrady všeho druhu… ![]()
Já kombinuju - ocet + kys. citronová půl na půl. Pračka taky jako nová.
Z vlastní zkušenosti.)máme taky občas rezavou vodu vidím to v konvici dávám kys. citr.
Koupím klasika potravinářskou.Dám třičtvrtě balíčku do bubnu pračky a zapnu na 90 st.
Anonymní píše:
Máme občas rezavou vodu ,tak bych se toho rezavého nánosu v pračce potřebovala zbavit.Jestli víte čím a jak, tak sem s radou díky.
My máme tvrdou vodu, já používám prací prášek SA8 od Amwaye a nikdy jsem pračku čistit nepotřebovala
DOPORUČUJI ![]()
Já dávám cca půl litru octa a půl balíčku (většího) kys. citronové.
ahoj..chtěla bych vyčistit pračku od pracího prášku než začnu prát věci pro miminko ( ještě v bříšku )..četla jsem litr octu? a dává se jen do bubnu nebo i do přihrádek kam normálně dávám prací prášek nebo aviváž?
Dávám litr do bubnu, přihrádku na prášek vyndám a vydrbu kartáčkem.
Já můžu tu přihrádku vyndat a strkám jí do myčky. Je pak krásně čistá a bez práce. ![]()
holky..tak díky..litr octa do bubnu..zapnout na 90..
já to vyndat mužu tu přihrádku ale nemám zase myčku, takže stejně ruční práce.. ![]()
@Štuclíček píše:
Já můžu tu přihrádku vyndat a strkám jí do myčky. Je pak krásně čistá a bez práce.
no,já jí dala jednou do myčky ![]()
a vyndala jsem jí místo bílou nažloutlou ![]()
Máme občas rezavou vodu ,tak bych se toho rezavého nánosu v pračce potřebovala zbavit.Jestli víte čím a jak, tak sem s radou díky.