Jak aplikovat Calgel?

412
10.12.13 20:21

Jak aplikovat Calgel?

Prosím o radu, asi jsem trubka, ale i když se snažím, tak to po těch dásníčkách strašně klouže, takže mám pocit, že to nakonec malý spolkne. Což se mi nelíbí :zed: Je na to nějaký fígl? Nebo co jiného použít? Chladivá kousátka máme, používáme, ale samozřejmě jen přes den, na noc potřebuji něco jiného… moc děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2642
10.12.13 20:23

Půl hrášku na dudlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
10.12.13 20:24

Taky jsem tím pomatlala vždycky dudlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
10.12.13 20:29
@Inuska.pv píše:
Prosím o radu, asi jsem trubka, ale i když se snažím, tak to po těch dásníčkách strašně klouže, takže mám pocit, že to nakonec malý spolkne. Což se mi nelíbí :zed: Je na to nějaký fígl? Nebo co jiného použít? Chladivá kousátka máme, používáme, ale samozřejmě jen přes den, na noc potřebuji něco jiného… moc děkuji :D

nám calgel vůbec nezabíral, doktorka nám napsala kamistad, nesmí se ale prý používat dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
10.12.13 20:30
@kjhui píše:
Půl hrášku na dudlík

Ale to se přece nedostane na dásna, ne? Malej dudá tak vehementně, že by to bylo v cukuletu slíznuté :nevim: Nebo to má prostě znecitlivit tlamku? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
10.12.13 20:30

Ja si dam vzdy jen trosinku na prst a popatlu dasne, ale davam fakt pidi mnozstvi, abych ho hned praskla na dasne a maly mi ten prst neoliznul, zacinam vzdy spodnimi dasnemi a to jde vzdy lip. Na dudlik jsem nezkousela, tam bych se spis obavala ze to maly spolkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
10.12.13 20:32

@Inuska.pv já to s tím Calgelem taky neumím, šmrdlám mu to po dásních a jen se to klouže až to nakonec asi spolkne :roll: takže účinek žádný :cert: Podle mě když se to dá na dudlík, tak to taky žádný význam nemá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
10.12.13 20:36

@Inuska.pv
jo jo, rozcumlá to a se slinami udrží v puse.. jinak spolkne z prstu celou kuličku hned a nic.. taky si tím dudlíkem masíruje to bolavé místo.. každopádně dodržovat těch 20 min a 6 podání max.. a nedělat to hned po jídle, nebo si blinkne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
10.12.13 20:36

Já to dávala na kartáček na zuby, kterým si rejpala v puse…ale i prstem jsem to mazala :? ale stejně to moc nezabíralo, aspoň na ty přední moc ne. Teď na stoličky se to aplikuje lépe mi příjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
10.12.13 20:38

My to také zkoušeli na dudlík ale ocucal to a na dásních nic, pak jsem lehce potírali dudlikem nebo prstem přímo dásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
10.12.13 20:42

Dam si to na prst a tim mu jezdim po dasnich. Malemu se to libi, asi to pusobi chladive a trosku jako analgetikum

• Citovat
  • Upravit
412
10.12.13 20:48

No, koukám, že se to dá udělat 100+1 způsobem :mrgreen:, zkusím ještě masáž dudlíkem a uvídíme… nám totiž rostou teprve dolní jedničky a mazat ta úzká, slizká dásníčka je jako honit mokré mýdlo ve vaně :zed: Každopádně se ta masáž prckovi líbí :roll: ať už Clagelem, nebo holým prstem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
10.12.13 20:49

Na dudlík, nebo na kartáček. Prstem se mu to nelíbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
10.12.13 20:52

http://m.lekarna.cz/…ni-kartacek/ timhle gel vmasiruju do dásní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
10.12.13 21:27

Teda já koukám, že vám to děti hned spolknou. 8o To já vždycky jezdím po dásničkách alespoň dvě minuty a pak koukám, všechno na prstu, ale na té části, co kouká ven z pusy. Případně, a to je druhá varianta, to má malá přilípnuté na bračičce… Neptejte se mě, jak to děláme. Nevím. Každopádně se vždycky utěšuju tím, že alespoň trošku v té pusince muselo zůstat, když řev ustal. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure