Jak bolí hemoroidy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1825
23.3.08 22:29

Jak bolí hemoroidy?

Jak by jste popsaly bolest v tomto případě? Mám podezření na ty vnitřní a bolest je nepravidelná a vystřeluje až do podbřišku? Většinou při sezení, chůzi, po nočním spánku se vše uklidní. Děkuji za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48
24.3.08 09:51

Ahoj. Mě se hemeroidy projevovaly přesně tak, jak to popisuješ. Navíc jsem občas měla ve stolici krev a hlen. A měla jsem divný pocit nafouklého břicha. Přišlo mi, že cítím tuhnutí břicha podobně jako v těhotenství, takový zvláštní pocit. Nakonec jsem dostala strach, jestli to není něco horšího než hemeroidy a šla i na kolonoskopii. Tento nepříjemný zákrok mi udělali s analgosedací a většinu jsem prospala, tak to celkem šlo. Naštěstí zjístili jen ty vnitřní hemeroidy, tak jsem si oddechla. Pomáhá mi mast Faktu a vláknina Psylium.

Brzké uzdravení. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
24.3.08 18:23

Jeny : Na vnitřní hemeroidy pomáhá taky mast? Myslela jsem, že je to jen na ty vnější - „hmatatelné“ :o
Popsat bolest je dost těžké…někdy píchání, někdy něco jako řezání a pálení… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.3.08 18:34

Koreno: Já mám pocit, že mi ta mast pomohla. U masti je aplikátor, tak se dostane tam, kde má…Někomu více vyhovují čípky, mě mast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
15.4.08 10:45

29 tt, hemeroidy?

Ahoj, zdravím,
nevíte, jak se projevují/vypadají vnější hemeroidy? Jsou to takové ani ne bouličky, spíš beztvaré váčky kolem konečníku, které ani nebolí, spíš jde o pocit, že „tam něco je“? Měla bych jít jako těhotná (29 týden) ke gynekologovi nebo obvoďákovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
15.4.08 10:57

LIBKA-vnější hemeroidy se mi objevily při druhém těhotenství,je to jako měkká boule na konečníku,může mít barvu do modra.U dr.jsem s tím nebyla,bolely mě ke konci těhu,hlavně když jsem stála a po porodu jsem myslela,že mi upadne zadnice.Časem se samy stáhly,nebolí,vylezou někdy po sexu.Uvidím,jak při dalším těhu :? hodně štěstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamilanenkaaaa
18.10.13 10:14

hemeroidy

Ahoj lidi, Chtela jsem se zeptat. Jsou u hemeroidy priznaky taove ze vas boli streva a jste nafoukla?? :nevim: :nevim:nevim co to muze byt. U konecniku mam sice nejaky vyrustek nebo nejakou spicku, pry mam hemeroidy, ale jsou i nich i zacpy nebo problemy z vyprazdnovanim i kdym mam mekkou stolici? dekuji

• Citovat
  • Upravit
kamilanenkaaaa
18.10.13 14:12

A chtela jsem dodat i prujmy jestli u hemor JSOU: DEKUJI

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení