Bolesti v podbříšku a 13.týden těhotenství

714
16.3.08 10:51

Bolesti v podbříšku a 13.týden

Jsem strašně ráda, že tyhle stránky existují. Jsem ve 13.týdnu svého prvního těhotenství a jsem pořád z něčeho vykulená a to i přesto, že je spousta info v knížkách, co jsem si koupila a na internetu. Nemáte některá zkušenosti s pobolíváním podbříšku? V knížce píšou, že to může být namožením svalu - včera jsem chovala ročního synovce, tak by to i odpovídalo. večer mě bolelo na levé straně v podbříšku při každém pohybu. Dneska mě tam sem tam píchne, ale je to nepříjemné. K doktorovi jdu až pozítří, tak jsem nechtěla plašit. Ale v klidu nejsem. Neporadila byste mi některá? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19296
16.3.08 11:20

Ahoj Vesno
Tak v první řadě ti blahopřeju k těhu. :wink:
Pokud nekrvácíš a nebo to nejsou moc velké bolesti,tak by to mělo být v pohodě.Ale jistotu ti vždycky dá jen tvůj lékař.Pro jistotu nezvedej nic a nikoho moc těžkého.Prostě se zbytečně nepřepínej. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
16.3.08 11:57

Ahoj Vesno!

To vypadá na roztahování dělohy, měla jsem to taky a hlavně v prvním těhu dost intenzivně. Jednou to byla taková bolest, že jsem ji ani nemohla usedět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
16.3.08 11:58

mne obcas poboliva v podbrisku od zacatku tehu a doktorka mi rekla, ze pokud to nedoprovazi nejaky osklivy vytok nebo krvaceni ci spineni, tak je to naprosto normalni a je to zpusobeni tim, jak deloha roste, tak drzim palce a preju pohodove tehu :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.3.08 17:33

Ahojky,tak ja presne to same prozivala pred tydnem…Bolesti jako pri menzes…Zadne krvaceni,zadny vytok,nic mi krom tohoto nebylo.....A dnes?Jsem den po revizi........Miminko mi umrelo,byla jsem v 12+4 tt.Osobne bychhnala k Dr,uz nikdy nepodcenim zadnou bolest,i kdyz se to vetsinou neovlivni.Hodne stesti.

• Citovat
  • Upravit
2218
16.3.08 19:44

Ahoj Vesno,tak já byla s tímhletím problémem ve 13.týdnu dokonce v nemocnici.Nekrvácela jsem,nešpinila a přesto mě tam doktor poslal,abychom měli jistotu.Na nic se nepřišlo,za týden to bolet přestalo a výsledek vidíš na metříku :wink: .Tak přeju hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
18.3.08 20:46

Tak už mám za sebou návštěvu doktora

Dneska jsem byla u doktora. Ty bolesti byly od toho, jak roste miminko a děloha. Takže super! Mimísek se vyvíjí jak má. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí