Jak bolí uhnizďování?

Anonymní
25.4.22 13:49

Jak bolí uhnizďování

Ahoj holky,

jsme 11 dní po styku, bolí mě břicho jako před MS, prsa, občas žaludek jako na vodě. Bohužel jsem nějak nějaká ovulaci, ale mám pocit, že jsem měla více hlenu pár dní před stykem.MS míčem dost nepravidelnou. Jak vás prosím bolelo uhnizďování, jako MS bolesti to ano, ale pociťovaly jste je nárazově nebo nějak trvaleji, po námaze atd.? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
25.4.22 13:56
@Anonymní píše:
Ahoj holky,jsme 11 dní po styku, bolí mě břicho jako před MS, prsa, občas žaludek jako na vodě. Bohužel jsem nějak nějaká ovulaci, ale mám pocit, že jsem měla více hlenu pár dní před stykem.MS míčem dost nepravidelnou. Jak vás prosím bolelo uhnizďování, jako MS bolesti to ano, ale pociťovaly jste je nárazově nebo nějak trvaleji, po námaze atd.? Děkuji

Nebolelo mě vůbec nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
25.4.22 13:57

Taky vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
25.4.22 13:57

Necítila sem vůbec nic ani u jednoho těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
25.4.22 14:00

Mně u prvního těhotenství píchalo intenzivně v podbřišku několik minut, a k tomu jakoby „brněly“ vaječníky :nevim: pamatuji si, že jsem si říkala, co to ksakru je?! :)
Teď u druhého vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
25.4.22 14:04
@Anonymní píše:
Ahoj holky,jsme 11 dní po styku, bolí mě břicho jako před MS, prsa, občas žaludek jako na vodě. Bohužel jsem nějak nějaká ovulaci, ale mám pocit, že jsem měla více hlenu pár dní před stykem.MS míčem dost nepravidelnou. Jak vás prosím bolelo uhnizďování, jako MS bolesti to ano, ale pociťovaly jste je nárazově nebo nějak trvaleji, po námaze atd.? Děkuji

Nijak..uhnizdovani nebolí..aspoň ne stabilně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.22 14:04

@OpportunityNox A to bylo jen jednorázové nebo více dní po sobě?

• Citovat
  • Upravit
6956
25.4.22 14:07
@Anonymní píše:
@OpportunityNox A to bylo jen jednorázové nebo více dní po sobě?

Jednorázově. Už si přesně nepamatuji, jak dlouho to bylo, ale určitě tak 20-30 min. Teda to píchání bylo v intervalech. To jakoby „brnění“ celou tu dobu. A pamatuju si to, protože jsem nikdy předtím a ani potom už nic takového nezažila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
25.4.22 14:23

Vubec. A podobnych diskusi je tady dnes nejak hodne, nezakladas to furt dokola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.4.22 14:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
25.4.22 14:29
@Follynka píše:
@beruska9 to asi nezakládám, jsem zde dneska a vlastně i za poslední asi týden poprvé.

nic mě nebolelo, vynechala ms a měla jsem obrovský opar na rtu - vpodstatě přes půl brady - byl to můj první a poslední opar v životě, a měla jsem pocity chřipky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
25.4.22 14:46

Ze dne na den citlivá prsa (to při MS neznám), menstruační bolest s občasným pícháním (trvalo jeden večer) a přestala mi chutnat káva. Pamatuju, jak jsem si byla jistá, že to určitě dostanu a nic. Nezbývá než počkat. Ať se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
25.4.22 14:58

Jednou pořádně, jako by mě půl dne s přestávkami píchala jehla v děloze, podruhé jsem nic nezaznamenala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
25.4.22 16:35

Já necítila vůbec nic.

• Citovat
  • Upravit
24992
25.4.22 16:50

Neboli

• načítám...