Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky,jsme 11 dní po styku, bolí mě břicho jako před MS, prsa, občas žaludek jako na vodě. Bohužel jsem nějak nějaká ovulaci, ale mám pocit, že jsem měla více hlenu pár dní před stykem.MS míčem dost nepravidelnou. Jak vás prosím bolelo uhnizďování, jako MS bolesti to ano, ale pociťovaly jste je nárazově nebo nějak trvaleji, po námaze atd.? Děkuji
Nebolelo mě vůbec nic ![]()
Mně u prvního těhotenství píchalo intenzivně v podbřišku několik minut, a k tomu jakoby „brněly“ vaječníky
pamatuji si, že jsem si říkala, co to ksakru je?! ![]()
Teď u druhého vůbec nic.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,jsme 11 dní po styku, bolí mě břicho jako před MS, prsa, občas žaludek jako na vodě. Bohužel jsem nějak nějaká ovulaci, ale mám pocit, že jsem měla více hlenu pár dní před stykem.MS míčem dost nepravidelnou. Jak vás prosím bolelo uhnizďování, jako MS bolesti to ano, ale pociťovaly jste je nárazově nebo nějak trvaleji, po námaze atd.? Děkuji
Nijak..uhnizdovani nebolí..aspoň ne stabilně..
@Anonymní píše:
@OpportunityNox A to bylo jen jednorázové nebo více dní po sobě?
Jednorázově. Už si přesně nepamatuji, jak dlouho to bylo, ale určitě tak 20-30 min. Teda to píchání bylo v intervalech. To jakoby „brnění“ celou tu dobu. A pamatuju si to, protože jsem nikdy předtím a ani potom už nic takového nezažila ![]()
Vubec. A podobnych diskusi je tady dnes nejak hodne, nezakladas to furt dokola?
@Follynka píše:
@beruska9 to asi nezakládám, jsem zde dneska a vlastně i za poslední asi týden poprvé.
nic mě nebolelo, vynechala ms a měla jsem obrovský opar na rtu - vpodstatě přes půl brady - byl to můj první a poslední opar v životě, a měla jsem pocity chřipky
Ze dne na den citlivá prsa (to při MS neznám), menstruační bolest s občasným pícháním (trvalo jeden večer) a přestala mi chutnat káva. Pamatuju, jak jsem si byla jistá, že to určitě dostanu a nic. Nezbývá než počkat. Ať se zadaří ![]()
Jednou pořádně, jako by mě půl dne s přestávkami píchala jehla v děloze, podruhé jsem nic nezaznamenala.
Ahoj holky,
jsme 11 dní po styku, bolí mě břicho jako před MS, prsa, občas žaludek jako na vodě. Bohužel jsem nějak nějaká ovulaci, ale mám pocit, že jsem měla více hlenu pár dní před stykem.MS míčem dost nepravidelnou. Jak vás prosím bolelo uhnizďování, jako MS bolesti to ano, ale pociťovaly jste je nárazově nebo nějak trvaleji, po námaze atd.? Děkuji