Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj damy, jsem 22+3tt, mate nejake tipy na buzeni mimi v brisku? Mame asi lenocha. Jeden den kope krasne, dalsi den o nem skoro nevim (mimo lehnuti a to ho musim obcas stouhnout
).Sladke na nas moc nezabira
Chapu, ze mimi ma jeste dost mista a muze byt jinak natocene, ale preci jen…nemate nejake finty jak prcky rozpohybovat?
Mimi je zdrave, vse ok, kontrola za tyden
Diky diky za tipy.
Já měla občas potřebu budit, když jsem šla v noci na záchod, neusnula bych, dokud bych neucítila pohyb, abych věděla, že je prcek ok…no potřebovala jsem odpověď rychle, abych mohla spát, tak jsem mu příbytkem hezky zatřásla, a vždycky mě otráveně nakoplo ![]()
Nechapu, proc bych ho budila? Tobe by se to libilo, kdyby Te nekdo budil? Navic v tom tydnu ty pohyby jeste nejsou tak intenzivni
@LucieLulu Pokud jsem potřebovala důkaz, že žijí, tak u prvního cokoliv k jídlu, u druhého zalehnout nebo skákat a ještě fungovalo docela kafe, ale to jsem moc nepraktikovala.
Se mi chce napsat, počkej, však ti to prcek vrátí a taky tě bude budeit a nenechá tě spát ![]()
Taky nechápu proč ho chceš budit? Jaký to má smysl? Pořiď si pro svůj klid angelsounds a nech miminko v bříšku v klidu..
@terinka4444 píše:
Se mi chce napsat, počkej, však ti to prcek vrátí a taky tě bude budeit a nenechá tě spát
Byla jsi rychlejší ![]()
@terinka4444 píše:
Se mi chce napsat, počkej, však ti to prcek vrátí a taky tě bude budeit a nenechá tě spát
@LucieLulu Sladké - to jsem praktikovala před monitorama, aby byly pohyby. Jinak nevím, sama jsem tu potřebu neměla. Zvlášť ve 22.tt, kdy jsem pohyby teprve začínala cítit ![]()
Presne tak, nech ho byt, co je to za uchylku budit, stouchat a pichat do nenarozeneho miminka? Pokud mas obavy, porid si angelsounds nebo obyc stetoskop za par kacek a mas to.
Proc ho potrebuju vzbudit, je moje soukroma vec a fakt ho nebudim proto, ze se nudim…Jinak diky za cenne rady, mile damy
Opravdu jste mi pomohly ![]()
![]()
Hele a jak se budi sladkym? To jako, ze se nacpes dorrtama, aby mu bylo blbe nebo co? ![]()
Tvoje soukroma vec?
Pekna vymluva k tomu, aby sis ospravedlnila sve chovani. Neverim, ze je to duvod zdravotni-ve 22tt ti nikdo neporadi budit miminko, abys citila pohyby-spousta zen je jeste neciti vubec. Takze co to asi muze byt za duvod? ![]()
Holky ti tu poradily hromadu veci, tak cti co potrebujes a nerozciluj se. Jinak budes mit jeste vic nervni dite nez kdyz do nej budes jen stouchat ![]()