Jak budíte miminko v bříšku?

44
7.3.16 13:20

Jak budite miminko v brisku?

Ahoj damy, jsem 22+3tt, mate nejake tipy na buzeni mimi v brisku? Mame asi lenocha. Jeden den kope krasne, dalsi den o nem skoro nevim (mimo lehnuti a to ho musim obcas stouhnout :D ).Sladke na nas moc nezabira :nevim: Chapu, ze mimi ma jeste dost mista a muze byt jinak natocene, ale preci jen…nemate nejake finty jak prcky rozpohybovat? :dance: Mimi je zdrave, vse ok, kontrola za tyden :P Diky diky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102841
7.3.16 13:21

@LucieLulu A z jakého důvodu je třeba ho rozpohybovávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.3.16 13:24

Já měla občas potřebu budit, když jsem šla v noci na záchod, neusnula bych, dokud bych neucítila pohyb, abych věděla, že je prcek ok…no potřebovala jsem odpověď rychle, abych mohla spát, tak jsem mu příbytkem hezky zatřásla, a vždycky mě otráveně nakoplo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689

Nechapu, proc bych ho budila? Tobe by se to libilo, kdyby Te nekdo budil? Navic v tom tydnu ty pohyby jeste nejsou tak intenzivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33280

@LucieLulu Pokud jsem potřebovala důkaz, že žijí, tak u prvního cokoliv k jídlu, u druhého zalehnout nebo skákat a ještě fungovalo docela kafe, ale to jsem moc nepraktikovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.3.16 13:25

Se mi chce napsat, počkej, však ti to prcek vrátí a taky tě bude budeit a nenechá tě spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
7.3.16 13:26

Taky nechápu proč ho chceš budit? Jaký to má smysl? Pořiď si pro svůj klid angelsounds a nech miminko v bříšku v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.3.16 13:26
@terinka4444 píše:
Se mi chce napsat, počkej, však ti to prcek vrátí a taky tě bude budeit a nenechá tě spát :mrgreen:

Byla jsi rychlejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.3.16 13:30
@terinka4444 píše:
Se mi chce napsat, počkej, však ti to prcek vrátí a taky tě bude budeit a nenechá tě spát :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lehnout, kdyz se hybes, houpani ho uspava…nebo malinko primackout, to se vetsinou ozval.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25396
7.3.16 13:33

@LucieLulu Sladké - to jsem praktikovala před monitorama, aby byly pohyby. Jinak nevím, sama jsem tu potřebu neměla. Zvlášť ve 22.tt, kdy jsem pohyby teprve začínala cítit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
7.3.16 13:34

Presne tak, nech ho byt, co je to za uchylku budit, stouchat a pichat do nenarozeneho miminka? Pokud mas obavy, porid si angelsounds nebo obyc stetoskop za par kacek a mas to.

• Citovat
  • Upravit
44
7.3.16 13:36

Proc ho potrebuju vzbudit, je moje soukroma vec a fakt ho nebudim proto, ze se nudim…Jinak diky za cenne rady, mile damy :think: Opravdu jste mi pomohly :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
7.3.16 13:38

@LucieLulu Proč ta ironie? Poradily jsme ti angelsounds :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.3.16 13:41

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hele a jak se budi sladkym? To jako, ze se nacpes dorrtama, aby mu bylo blbe nebo co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
7.3.16 13:42

Tvoje soukroma vec? :lol: Pekna vymluva k tomu, aby sis ospravedlnila sve chovani. Neverim, ze je to duvod zdravotni-ve 22tt ti nikdo neporadi budit miminko, abys citila pohyby-spousta zen je jeste neciti vubec. Takze co to asi muze byt za duvod? ;)

Holky ti tu poradily hromadu veci, tak cti co potrebujes a nerozciluj se. Jinak budes mit jeste vic nervni dite nez kdyz do nej budes jen stouchat :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky