Jak budíte miminko v bříšku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9918
7.3.16 14:29

@Peczka aha, tak to jo, tak to je asi vec nazoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
7.3.16 14:33

Jezisi, nechapu, proc do ni sijete. Kazda mama ma snad o miminko v brise strach. A nam do toho, proc potrebuje zkontrolovat pohyby, nic neni…
U nas pomahalo lezeni na levem boku s propnutyma nohama. A nekdy taky jenom souszredeni na brisko, protoze pohyby jsem si za cinnosti spis neuvedomovala.
Pozdeji mimco zacalo reagovat vzdycky, kdyz mi manzel polozil ruku na bricho a zacal miminku vypravet. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.3.16 14:35

Nebudila jsem. Až pak jednou v porodnici, po termínu na ozvách :nevim: Jinak pokud fakt potřebuješ, zkus něco sladkého nebo zatřást břichem :nevim:
Ach jo, já fakt nechápu tu touhu pořád šťourat a rejpat v těhotenství :roll: Jakoby se tím něco ovlivnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
7.3.16 14:38

Vypít sklenici ledové vody, to miminko vzbudí zaručeně. Takhle jsme ho pravidelně budili na ozvy, protože dopoledne vyspávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.3.16 14:41
@LucieLulu píše:
Ahoj damy, jsem 22+3tt, mate nejake tipy na buzeni mimi v brisku? Mame asi lenocha. Jeden den kope krasne, dalsi den o nem skoro nevim (mimo lehnuti a to ho musim obcas stouhnout :D ).Sladke na nas moc nezabira :nevim: Chapu, ze mimi ma jeste dost mista a muze byt jinak natocene, ale preci jen…nemate nejake finty jak prcky rozpohybovat? :dance: Mimi je zdrave, vse ok, kontrola za tyden :P Diky diky za tipy.

Mladšímu stačilo pustit Beyoncé - jak ji slyšel, tak hned „tančil“… a nebo ho iritovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
7.3.16 14:49

Jsme úplně stejně- též jsem 22+3 :pankac: Mě se spolehlivě budí v poloze sed v lehkém předklonu ( lokty opřené o kolena ). Chvilku posedím, pak sednu do polosedu- tj opřu se na gauči a mrně se může zbláznit. :lol: Je fakt, že naše je expertka, kope často a dlouho - není problém být od 01 do 04:30 vzhůru než mě donutí vstát a dojít na wc- chůze ji spolehlivě uspí do několika sekund. :kytka: Je jedno proč maličké chceš budit, tohle pomáhá u mě. Z jídla bych ani neřekla, že je něco konkrétního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
7.3.16 14:57
@fashion_victim83 píše:
Pak nemaji byt žensky po porodu tlustý-cely tehotenstvi do sebe tlačí cukr, aby rozpohybovaly mimco místo sebe :mrgreen:
:palec: Take jsem si rikala, kolik maminek ma sladke jako vymluvu, ze to delaji kvuli miminku :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
7.3.16 15:06

@LucieLulu já tě chápu :mrgreen: já když jsem chtěla aby semnou „komunikovalo“ tak sem si lehla, a povídala, ona se probudila.. „budila“ sem jí čistě ze zvědavosti :)..ale jak již bylo zmíněno, až bude venku, budeš ráda že spí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
7.3.16 15:07

@pohledzdruhestrany proč by mělo být hned dítě chudák? Proboha, tyhle kecy fakt miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.3.16 15:08
@fashion_victim83 píše:
Pak nemaji byt žensky po porodu tlustý-cely tehotenstvi do sebe tlačí cukr, aby rozpohybovaly mimco místo sebe :mrgreen:
:palec: dost dobry
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.3.16 15:33

V tomto týdnu nějsou zase tak intenzivní ty pohyby…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
7.3.16 15:37

No, nemohu říct, že bych asi souhlasila s buzením miminka v bříšku. Přijde mi to divné a rozhodně jsem se nesetkala s člověkem, kterému by bylo doporučené mimčo budit…

ale jinak rozhodně angelsount je dobrá jistota, v tomhle týdnu mám ale pocit, že už stačí i obyčejný lékařský stetoskop :)
mě třeba sladké rozhodně nezabírá :) mimčo není nijak aktivnější když se neovládnu a sním nějaké sladké :)
ale pomáhá mi ( a i doktor říkal, že je to nejjednoduší) když si lehnu, uklidním se, položím ruce na bříško a soustředím se na miminko. Nejde ani o to, že by ho to probudilo ale víc pohyby vnímáš a to i ty menší a jemnější :)

ale každopádně prý záleží i na tvé fyzické stavbě. Pokud máš pár kil navíc v pase údajně to pohyby trochu tlumí a cítíš je celkově méně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
7.3.16 15:41

@Mirka D Tak s tím nesouhlasím, jsem prvorodička a pohyby jsou dost intenzivní. I manžel je bez potíží identifikuje. To je opravdu jak u koho a nelze se držet TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
7.3.16 16:24

Me jeste napadla takova pripominka-v tomhle tydnu, jak uz jsi zminila, ma miminko spoustu prostoru k manevrovani. Klidne se muze stat, ze se nacpes cukrem, ono bude kopat jako blazen, bude z toho vybuzene az zbytecne moc a ty stejne nic neucitis, protoze bude mit zrovna nozicky smerem dozadu nebo nekam k placente atd.,proste nebude to citit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21111
7.3.16 16:50
@Dojcanis píše:
@LucieLulu já tě chápu :mrgreen: já když jsem chtěla aby semnou „komunikovalo“ tak sem si lehla, a povídala, ona se probudila.. „budila“ sem jí čistě ze zvědavosti :)..ale jak již bylo zmíněno, až bude venku, budeš ráda že spí :lol:

vycházím z toho, že dítě si spí v břiše kvůli potřebě nějakého vlastního režimu, který mu vyhovuje, a nechápu tu potřebu ze „zvědavosti“ či spíše úzkostnosti mu ten režim rušit.. to mi přijde, jako když vidím kotě, jak spí, tak do něj žďuchnout.. jen tak ze zvědavosti, aby se probudilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí