Jak byste říkali Oliverovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2471
2.10.11 17:51

Olíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.10.11 17:51
Bajča píše:
promiň ale nelíbí ani trochu.Snad jsem tě nenaštvala :oops:

Nenaštvala, nepočítám s tím že se to jméno líbí každému :wink: Každopádně děkuji za názor! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
2.10.11 17:53

jasně jak by se líbilo každému tak by tu byli samí oliverové :mrgreen: já jsem hold na starou dobrou klasiku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.10.11 18:01

Děkuji vám moc :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
2.10.11 18:09

Mám Oliverka:)říkáme mu Olí,Olíčku,Olísku,Oliverku,Olivere,Olísi,když zlobí tak třeba i Olivoune, :mrgreen: je spousta možností:)Manžel mu taky občas řekne Pažoutku :cert: :mrgreen:
Jeslti se ti líbí jdi do toho aspon jich nebude ve tříde 5 jako Matějů,Jakubů apod :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
2.10.11 18:11
kacerval píše:
terdule píše:
pažout :mrgreen:
:lol:
:palec: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.10.11 18:14

Domácké podoby: Ol, Olin, Olík, Olouš, Olin, Oliverek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
2.10.11 18:14

Tohle jmeno je taky mezi myma favoritama :-) ale zdrobneliny se mi nelibi, takze bud normalne Oliver a nebo pak Oliverek, ale zadny Olik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.10.11 18:15
Crystal87 píše:
Mám Oliverka:)říkáme mu Olí,Olíčku,Olísku,Oliverku,Olivere,Olísi,když zlobí tak třeba i Olivoune, :mrgreen: je spousta možností:)Manžel mu taky občas řekne Pažoutku :cert: :mrgreen:
Jeslti se ti líbí jdi do toho aspon jich nebude ve tříde 5 jako Matějů,Jakubů apod :palec: :wink:

:mrgreen: Děkuji za tipy. To jméno se mi strašně líbí, právě proto, že jich mnoho není :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
2.10.11 18:15
Crystal87 píše:Jeslti se ti líbí jdi do toho aspon jich nebude ve tříde 5 jako Matějů,Jakubů apod :palec: :wink:

Nech být..teď jde zas do módy a v mém okolí už jich je 5, z toho 2 přímo z ulice. Také se mi líbil, ale pak s tím přišla kolegyně, která rodí o 14 dní dřív, tak jsem to už nechtěla. A Adámků se mi zdá, že je teď mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
2.10.11 18:16

Líbí moc, mezinárodní, zajímavé, ale nikoliv nepříjemně výstřední, říkala bych „Oli, Olík“. Znám jednoho moc fajn profesora - je to cestovatel a úspěšný podnikatel a pak malého krásného chlapečka. Asociace pozitivní. Jen jsem jednou málem způsobila trapas na hřišti, když jsem si myslela, že kudrnaté zrzavé dítě oslovované „Oli“ je holčička Olga, ale byl to Oliver.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
2.10.11 18:17
Barusak78 píše:
Crystal87 píše:Jeslti se ti líbí jdi do toho aspon jich nebude ve tříde 5 jako Matějů,Jakubů apod :palec: :wink:
Nech být..teď jde zas do módy a v mém okolí už jich je 5, z toho 2 přímo z ulice. Také se mi líbil, ale pak s tím přišla kolegyně, která rodí o 14 dní dřív, tak jsem to už nechtěla. A Adámků se mi zdá, že je teď mraky.

Já znám kromě našeho jen jednoho…i v porodce mi říkali že tohle jméno tu hodně dlouho nebylo :mrgreen: a to mi udělali radost kdžy jsme dali prvního Sebastiána taky nikde nic a pak se jich rodilo že mě to štvalo :mrgreen: pokud bude třetí kluk tka nám všechny jména vyfoukli ted známí Viktora tak jsem někde a doufámž e třetí bude holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
2.10.11 18:18
nnada píše:
Líbí moc, mezinárodní, zajímavé, ale nikoliv nepříjemně výstřední, říkala bych „Oli, Olík“. Znám jednoho moc fajn profesora - je to cestovatel a úspěšný podnikatel a pak malého krásného chlapečka. Asociace pozitivní. Jen jsem jednou málem způsobila trapas na hřišti, když jsem si myslela, že kudrnaté zrzavé dítě oslovované „Oli“ je holčička Olga, ale byl to Oliver.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
2.10.11 18:23

Jéé a dnes je zrovna Olivera! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
2.10.11 18:25