Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mít ho ráda je jedna věc, ale nechat ze sebe dělat vědomě kr.vu je věc druhá
nedokazala bych byla s někým, kdo by mě tak dlouho podváděl (kdyby se ex neozvala, kdo ví jak dlouho by to ještě trvalo). A když to nebude ex, byla by to jiná.
Tak když ho máš ráda tak není co řešit. Nechej si ho a čekej, že se brzo objeví nějaká další se kterou bude spát.
uspořádat krásnou večeři no a až on přijde tak budete s jeho ex sedět u stolu a mile ho přivítáte
@Anonymní píše: Více
tak pokud ho máš ráda a chceš s ním být, tak proč dělat scénu? mu řekni, že akceptuješ, že budete ve vztahu tři a je to, ne? ![]()
Tak když s ním chceš být, tak proč chceš nějaké další rady/ názory?
Když mu projde takováto lumpárna, proč si myslíš, že dál ti bude už navždy věrný a už žádnou kudličku do zad není treba očekávat?
Síla charakteru nebo tak? ![]()
Já to nemyslela, že chci podpořit v tom, abych zůstala, ale mźožná pomoci prozřít, asi mám totiž opět růžový brýle.
Ráda-nerada…Je to podrazák. Jasně že s ním nezůstávejte. Nebyl by na něj spoleh, stejně by Vám patrně zahýbal nebo Vás později nechal. Nefixujte se na něj. To přebolí. Bolavé období překonávejte péčí o sebe sama, výlety, kavárny, kamarádky, koníčky, odpočinek, prostě cokoli, co máte ráda. Kupte si něco na sebe třeba. Každá malá radost Vás odpoutá a posune.
Tak si domluv s tou druhou ať ho nalaka k sobě do postele a dá ti klíče od bytu. Třeba když je uvidíš v akci tak ti to dojde když ti to nestačí zprostředkovaně.
@izabe píše: Více
Ta trojka má být před vztahem, nebo ve vztahu? Za mě určitě před, aby se vědělo, zda budou všichni tři účastníci sexuálně sladěni.
Jestli ti nestačila rok a půl trvající nevěra, bůhvíjak dlouhé namotávání přes sex a zneužívání tvých citů k němu, tak úplně nevím, co ještě by se muselo stát, aby ti to došlo.
Paradoxně mi ani nevadí ten sex, jako to, že mě nechal se znovu zamilovat. Ale přesně vím, co bude říkat. Že to nebyl oficiální vztah, že ji nechá a budeme spolu, že mezi nimi prakticky nic nebylo a ona si to jen špatně vysvětlila…
Ja vim, že to nejde ničím omluvit. Ale náš rozchod mě dost zničil a mela jsem naději, že to bude fajn, nevim, jak mi podruhé mohl ublížit a lhát mi.
Jak? Snadno. Protože na něm visíš a on to dobře ví.
Ahoj dámy,
stal se mi trochu neuvěřitelný příběh.
Kontaktovala mě bývalá přítelkyně mého ex (a obě jsme si myslely, že s ním opět jsme) a zjistily jsme, že s námi zrovna férově nejednal.
Já si dělala naděje, že se k sobě vrátíme (byli jsme spolu 7,5 roku), a ona si myslela totéž (byli spolu 2 roky). Jenže on spal s oběma — poslední rok a půl — a obě si nás držel nablízku. A nejen sexem, měly jsme pocit vztahu.
Co byste teď dělaly? Zustat (ona s nim dál nebude), odejít taky, pomstít se (navrhovala ona, že mu nastavíme zrcadlo)…ja úplně vim co řekne. Že jsme nemeli oficiální vztah a že mě má rád. Ale tak přece to nemusíme pojmenovat a dava smysl, že nespim s jinými a nechovám se k nim vztahové ne?
Pokud chcete rovnou napsat odejít, podívejte se na to prosím ještě z té stránky, že ho mam bohužel fakt ráda…