Spal s námi oběma, mám ho ráda, co teď?

Anonymní
26.10.25 17:25

Jak byste se zachovaly?

Ahoj dámy,

stal se mi trochu neuvěřitelný příběh.

Kontaktovala mě bývalá přítelkyně mého ex (a obě jsme si myslely, že s ním opět jsme) a zjistily jsme, že s námi zrovna férově nejednal.

Já si dělala naděje, že se k sobě vrátíme (byli jsme spolu 7,5 roku), a ona si myslela totéž (byli spolu 2 roky). Jenže on spal s oběma — poslední rok a půl — a obě si nás držel nablízku. A nejen sexem, měly jsme pocit vztahu.

Co byste teď dělaly? Zustat (ona s nim dál nebude), odejít taky, pomstít se (navrhovala ona, že mu nastavíme zrcadlo)…ja úplně vim co řekne. Že jsme nemeli oficiální vztah a že mě má rád. Ale tak přece to nemusíme pojmenovat a dava smysl, že nespim s jinými a nechovám se k nim vztahové ne?

Pokud chcete rovnou napsat odejít, podívejte se na to prosím ještě z té stránky, že ho mam bohužel fakt ráda…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9423
26.10.25 17:29

Mít ho ráda je jedna věc, ale nechat ze sebe dělat vědomě kr.vu je věc druhá :roll: nedokazala bych byla s někým, kdo by mě tak dlouho podváděl (kdyby se ex neozvala, kdo ví jak dlouho by to ještě trvalo). A když to nebude ex, byla by to jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37285
26.10.25 17:32

Tak když ho máš ráda tak není co řešit. Nechej si ho a čekej, že se brzo objeví nějaká další se kterou bude spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27879
26.10.25 17:33

:mrgreen: uspořádat krásnou večeři no a až on přijde tak budete s jeho ex sedět u stolu a mile ho přivítáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42034
26.10.25 17:37
@Anonymní píše: Více

tak pokud ho máš ráda a chceš s ním být, tak proč dělat scénu? mu řekni, že akceptuješ, že budete ve vztahu tři a je to, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9423
26.10.25 17:40
@ka2ka píše: Více

A hned si můžou střihnout trojku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
26.10.25 17:47

Tak když s ním chceš být, tak proč chceš nějaké další rady/ názory?
Když mu projde takováto lumpárna, proč si myslíš, že dál ti bude už navždy věrný a už žádnou kudličku do zad není treba očekávat?
Síla charakteru nebo tak? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.25 17:49

Já to nemyslela, že chci podpořit v tom, abych zůstala, ale mźožná pomoci prozřít, asi mám totiž opět růžový brýle.

• Citovat
  • Upravit
26.10.25 18:16

Ráda-nerada…Je to podrazák. Jasně že s ním nezůstávejte. Nebyl by na něj spoleh, stejně by Vám patrně zahýbal nebo Vás později nechal. Nefixujte se na něj. To přebolí. Bolavé období překonávejte péčí o sebe sama, výlety, kavárny, kamarádky, koníčky, odpočinek, prostě cokoli, co máte ráda. Kupte si něco na sebe třeba. Každá malá radost Vás odpoutá a posune.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37285
26.10.25 18:18

Tak si domluv s tou druhou ať ho nalaka k sobě do postele a dá ti klíče od bytu. Třeba když je uvidíš v akci tak ti to dojde když ti to nestačí zprostředkovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12627
26.10.25 18:21
@Keyllah píše: Více

Super řešení, jsi moudrá žena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12627
26.10.25 18:23
@izabe píše: Více

Ta trojka má být před vztahem, nebo ve vztahu? Za mě určitě před, aby se vědělo, zda budou všichni tři účastníci sexuálně sladěni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14906
26.10.25 18:24

Jestli ti nestačila rok a půl trvající nevěra, bůhvíjak dlouhé namotávání přes sex a zneužívání tvých citů k němu, tak úplně nevím, co ještě by se muselo stát, aby ti to došlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.25 19:18

Paradoxně mi ani nevadí ten sex, jako to, že mě nechal se znovu zamilovat. Ale přesně vím, co bude říkat. Že to nebyl oficiální vztah, že ji nechá a budeme spolu, že mezi nimi prakticky nic nebylo a ona si to jen špatně vysvětlila…

Ja vim, že to nejde ničím omluvit. Ale náš rozchod mě dost zničil a mela jsem naději, že to bude fajn, nevim, jak mi podruhé mohl ublížit a lhát mi.

• Citovat
  • Upravit
37285
26.10.25 19:31

Jak? Snadno. Protože na něm visíš a on to dobře ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí