Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
NE, nedoporučuji, rozešli jste se, střih a konec,
a hlavně on by to bral jako, že chceš pokračovat ve vztahu, že ho chceš, že dolézáš
Omluvou ještě nikdo nic nezkazil, je to fajn pokusit se zbavit zátěže z minulosti,
@stinga on to tak pravděpodobně nebere. Nevidím mu sice do hlavy, ale on sám mi chce napsat, ale neudělá to. Protože má strach. Já ten strach mám taky, ale z nás dvou jsem byla já ta fakt hnusná. Proto jsem se chtěla jen omluvit. Vrátit se k sobě by nešlo..
@Ncc1701_new nejde o nic jiného než vyčistit vzduch.. myslím si, že oba bychom to ocenili. Avšak nemůžu mluvit za něj. Mě by se určitě udělalo poměrně lépe…
Rozumím, udělej to.
My se s mou první láskou sešli pár let po rozchodu. Cítili jsme, že potřebujeme odpovědi na otázky, co se vlastně mezi námi stalo.
Od té doby mám klid na duši a jeho už jsem nikdy neviděla.
Já bych to asi udělala, pokud je to tak, jak píšeš…
Nevidím na tom nic špatného. ![]()
Dobře. Dekuji. Udělám to.
mám dát vědět, jak to dopadne?
zda se vzduch vyčistí nebo naopak?
Ja bych to nedělala. Rozešli jste se, je konec, nemá smysl se v tom pitvat. Bude to brát jako vstřícný krok a akorát mu budeš muset zase něco vysvětlovat a ublíží mu to podruhé. Ono to všechno přejde i tak.
@terien píše: Více
přesně, já tohle také nechápu, jednou to skončili, hotovo, tečka a žijeme dál, nípat se v minulosti a rozrýpávat staré rány k ničemu není
@stinga píše: Více
Proč to hned brát, jako něco negativního? ![]()
Však vůbec o nic nejde.
Zakladatelka asi moc dobře ví, jaký k tomu měla nebo má důvod… ![]()
Mně na tom nepřijde nic špatného, člověk tu omluvu někdy potřebuje i kvůli sobě. Když z toho dopisu bude jasný, že se k němu nechceš vrátit, aby neměl falešnou naději, tak si myslím, že to fakt není nic proti ničemu, já bych to asi udělala taky. ![]()
Ahoj,
mám na vás dotaz. Před pár měsíci jsme se dost ošklivě rozešli s mým bývalým přítelem. Vina byla na obou stranách. On se snažil to vrátit zpátky, ale já ho dost hnusně odmítla. Bohužel vím od společných přátel, že oba stále na sebe myslíme. On se neposunul a já taktéž ne. Každopádně vím, že to vrátit nepůjde, protože bychom se v názorech opět rozcházeli.
Každopádně mě to mrzí, jak jsem se zachovala. Nedávno mi přál k narozeninám a mě to prostě mrzelo, že jsem se tak zachovala. Vrátit to nejde, ale chtěla bych se mu omluvit - upřímně omluvit. Dřív jsme si psali dopisy nebo psaníčka. Přišlo nám to hezký. Myslíte, že bych udělala dobře, kdybych se mu přes dopis omluvila? Nechci stále cítit to napětí a to vyhýbání nám prostě nejde…
nechci po něm nic, jen se omluvit a přes SMS to umí každý a osobně? Na to nemám koule…