Jak cancat holcicku?

Anonymní
12.2.16 20:47

Jak cancat holcicku?

Ahoj.Jdu k vam na radu a inspiraci.Bylo mi manzelem receno, ze bych nasi triletou dcerku mohla nekdy tak nejak vic „nacancat“ Vlastne ma pravdu.Ja jsem tez celkem obycejna a u dcery jsem to moc neresila.Nebo spis nevim jak na to :cert: Mame triletou Nikolku, vlasky ma na mikadko po ramena. Stale je nosi rozpustene. A oblekam vicemene sportovne. Rifliky, mikca, atd. V lete kratasy.Uz i kamaradka mi rekla, proc ji nekdy neudelam treba culik, ze by ji to seklo a k tomu treba leginy a nejakou halenku, v lete satecky.Uz jsem po satech koukala, ale ja si ve vyberu neverim. Urcite bych koupila neco, co by ji moc nesedlo, no nevim.Ani ty vlasky nevim, jak ji upravit. Proto vas prosim, jestli byste mi treba mohly dat sem nejake fotky, jak upravujete vase cca triletacky vy? jake ucesy nebo jak cesete culik, jake obleceni davate v lete, saty atd. Proste jestli mate fotku, kde je vase mala vyfesakovana.Rada se inspiruji.To vite, ze budu mit rada z dcerky malou fesandu.Diky

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
9166
12.2.16 20:51

Tady je inspirace, když klikneš na oblečení, objeví se modelka..
 http://www2.hm.com/…5-10let.html

• načítám...
1375
12.2.16 20:51

Nevím proč, ale působí to na mě jak od nějakého úchyla. Proč anonymně? Na místě maminek, které takovou holčičku mají, bych sem teda žádnou fotku „vyfešákované“ holčičky nedávala..

• načítám...
1166
12.2.16 20:52

Taky mě to hned napadlo. Vyžadovat fotky dětí od cizích lidí je divný.

• načítám...
101592
12.2.16 20:52

Neporadím, ale jsem na tom podobně, dcerka stejně stará, podobný účes a vlastně i stejně oblíkaná… u nás ještě umocněno tím, že má staršího bráchu, takže krom toho, že po něm dědí, tak si ještě hraje jak kluk :mrgreen: akorát v létě tedy šaty nosí, neb mi to přijde jako praktické letní oblečení…

• načítám...
7965
12.2.16 20:53

@Samantha9 to same me hned napadlo :cert:

• načítám...
abver
12.2.16 20:54
@Samantha9 píše:
Nevím proč, ale působí to na mě jak od nějakého úchyla. Proč anonymně? Na místě maminek, které takovou holčičku mají, bych sem teda žádnou fotku „vyfešákované“ holčičky nedávala..

Přesně, působí to opravdu jak od pedofila 8o anonymitu nechápu!

• Upravit
278
12.2.16 20:55

Nemůžu si pomoct, ale taky mi přijde jak od úchyla.. :cert:

• načítám...
1166

Dotaz je imho nesmyslný. Jak ti pomůže v tom, že neumíš nastrojit dítě, fotka cizího dítěte?

• načítám...
44193

Taky mám 3,5 letou a můžu Tě ujistit, že nejlépe se cítí v pohodlném oblečení, culíky za chvíli sundá, proto má vlásky sestřihnuté na mikádko s ofinkou. Dáváme legíny a tuniky, pokud počasí dovolí, ale většina je z druhé ruky, tak aby mi nebylo líto, že to polije, zašpiní, případně zničí venku - odřená kolínka od legín na pískovišti. Mám i sedmiletou dceru, když měla kolem 3 let, tak tu ještě nebyla ta moda legín a tunik, takže tyto kousky po ní podědit nemohla.
Já to taky nehrotím, snažím se holkám vytvořit určitý vkus, ale vyfiknuté jak do opery je skutečně nemusím mít, zvlášť tu mladší, když chodí převážně běhat ven nebo na hřiště. Důležitější je pohodlnost a praktičnost oblečení.

• načítám...
Run
20807
12.2.16 20:58

Fotky, jako fakt? Ne díky… Nejlepší je, když se vyfešákuje sama, to se pak tvářím, že k ní nepatřím :mrgreen:

• načítám...
6661
12.2.16 21:00

Proč anonym??? Fotku své dcery (a ani syna) na net zásadně nedávám. A nikdy jsem nedala. Navíc pokud by někdo stál opravdu o nějaké čančání holčičky, tak pokud není mimoň, dokáže si nějakou fotku najít na netu sám.

• načítám...
1375
12.2.16 21:01

@bartsch moje slova! :palec:

• načítám...
15191
12.2.16 21:02

Nechápu proč jsi anonym? Obchody jsou plné kásného blečení, stačí se porozhlédnout, pro holčičky různé legínky, šatičky…

• načítám...
1375
12.2.16 21:03

Je zajímavé, že se anonymní zakladatel/ka neozývá.. :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect