Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tady je inspirace, když klikneš na oblečení, objeví se modelka..
http://www2.hm.com/…5-10let.html
Nevím proč, ale působí to na mě jak od nějakého úchyla. Proč anonymně? Na místě maminek, které takovou holčičku mají, bych sem teda žádnou fotku „vyfešákované“ holčičky nedávala..
Taky mě to hned napadlo. Vyžadovat fotky dětí od cizích lidí je divný.
Neporadím, ale jsem na tom podobně, dcerka stejně stará, podobný účes a vlastně i stejně oblíkaná… u nás ještě umocněno tím, že má staršího bráchu, takže krom toho, že po něm dědí, tak si ještě hraje jak kluk
akorát v létě tedy šaty nosí, neb mi to přijde jako praktické letní oblečení…
@Samantha9 píše:
Nevím proč, ale působí to na mě jak od nějakého úchyla. Proč anonymně? Na místě maminek, které takovou holčičku mají, bych sem teda žádnou fotku „vyfešákované“ holčičky nedávala..
Přesně, působí to opravdu jak od pedofila
anonymitu nechápu!
Dotaz je imho nesmyslný. Jak ti pomůže v tom, že neumíš nastrojit dítě, fotka cizího dítěte?
Taky mám 3,5 letou a můžu Tě ujistit, že nejlépe se cítí v pohodlném oblečení, culíky za chvíli sundá, proto má vlásky sestřihnuté na mikádko s ofinkou. Dáváme legíny a tuniky, pokud počasí dovolí, ale většina je z druhé ruky, tak aby mi nebylo líto, že to polije, zašpiní, případně zničí venku - odřená kolínka od legín na pískovišti. Mám i sedmiletou dceru, když měla kolem 3 let, tak tu ještě nebyla ta moda legín a tunik, takže tyto kousky po ní podědit nemohla.
Já to taky nehrotím, snažím se holkám vytvořit určitý vkus, ale vyfiknuté jak do opery je skutečně nemusím mít, zvlášť tu mladší, když chodí převážně běhat ven nebo na hřiště. Důležitější je pohodlnost a praktičnost oblečení.
Fotky, jako fakt? Ne díky… Nejlepší je, když se vyfešákuje sama, to se pak tvářím, že k ní nepatřím ![]()
Proč anonym??? Fotku své dcery (a ani syna) na net zásadně nedávám. A nikdy jsem nedala. Navíc pokud by někdo stál opravdu o nějaké čančání holčičky, tak pokud není mimoň, dokáže si nějakou fotku najít na netu sám.
Nechápu proč jsi anonym? Obchody jsou plné kásného blečení, stačí se porozhlédnout, pro holčičky různé legínky, šatičky…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj.Jdu k vam na radu a inspiraci.Bylo mi manzelem receno, ze bych nasi triletou dcerku mohla nekdy tak nejak vic „nacancat“ Vlastne ma pravdu.Ja jsem tez celkem obycejna a u dcery jsem to moc neresila.Nebo spis nevim jak na to
Mame triletou Nikolku, vlasky ma na mikadko po ramena. Stale je nosi rozpustene. A oblekam vicemene sportovne. Rifliky, mikca, atd. V lete kratasy.Uz i kamaradka mi rekla, proc ji nekdy neudelam treba culik, ze by ji to seklo a k tomu treba leginy a nejakou halenku, v lete satecky.Uz jsem po satech koukala, ale ja si ve vyberu neverim. Urcite bych koupila neco, co by ji moc nesedlo, no nevim.Ani ty vlasky nevim, jak ji upravit. Proto vas prosim, jestli byste mi treba mohly dat sem nejake fotky, jak upravujete vase cca triletacky vy? jake ucesy nebo jak cesete culik, jake obleceni davate v lete, saty atd. Proste jestli mate fotku, kde je vase mala vyfesakovana.Rada se inspiruji.To vite, ze budu mit rada z dcerky malou fesandu.Diky