Jak často čistíte interiér auta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2338
9.2.16 09:10

Jak často čistíte interiér auta?

Ahoj všem. Zajímalo by mě, jak často čistíte interiér auta? Myslím luxování koberečků, nějaké to otření plastů na polubovce. Já vždy udělám generálku auta a za nějaké dva měsíce je vše šíleně zaprášené a to neotevíráme okénka, jen používáme ventilaci. Říkám si, jestli je to normální nebo jestli nemůžeme mít nějaký špatný filtr a ten propouští prach z venku. Je pravda, že jezdíme denně, ale i tak se mi to auto zdá pořád špinavé. Třeba ta koženka u řadičky je taky věčně plná prachu :? Takové ty lyžiny, co po nich pojíždí sedačka, tam se mi nedaří vysavačem sáhnout a vypadá to hnusně. Možná zkusím to profesionální čištění aut, aby to dali trochu do pucu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.2.16 09:12

@koala123 my tak jednou za půl roku, většinou před dovolenou a po festivalu, kdy auto používáme i na spaní a dle toho potom vypadá :lol: máme klimku, okna neotevíráme. Co se týče luxu tak 1× měsíčně při tankování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5797
9.2.16 09:15

@koala123 tak 2× do roka :mrgreen: a je to zasraný úplně stejně jak píšeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
9.2.16 09:19

@koala123 plasty otírám každý víkend, max.ob týden déle to neenechávám. Luxuju cca 1× měsíčně, do myčky ted přes zimu moc nejezdím, ale od jara do podzimu si myju auto sama na zahradě v podstatě každý víkend když hsem doma. Čisté auto pro mě znamená stejně jako čisté boty. Děti už mám velké, tak v autě nejedí a pijou jen čistou vodu.

• Citovat
  • Upravit
7735
9.2.16 09:20

@koala123 my jsme cunata :oops:. Interier cistime tak jednou za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
9.2.16 09:20

@Dundee2 Tak to jsem v klidu, že se nám tam ten bordýlek netvoří nějak nadpřirozeně. Kor moje mamka do mě furt hučí, jaký máme v autě svinčík a vozíme v něm dítě. Ale ono to dítě tomu pořádku taky moc nepřidá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.2.16 09:22

Podle potřeby…
Vozím tam dvě děti, které tam i jedí…je to hnůj… :roll:
A když už je to neúnosné i pro mě, nejsem nějaký úklidový maniak, tak jdeme společně uklízet. Prostě podle potřeby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.2.16 09:23

Interiér jednou za půl roku, ale je to čisté, jezdím tím autem sama a nepozoruji tam takové znečištění, to spíš, kdybych to čistila jednou za rok. Desku občas otřu, nepravidelně a do myčky jezdím jednou za měsíc, protože mě to baví :oops: :mrgreen:

EDIT: jezdím denně, ale sama, znečištění od dětí nehrozí :kytka:

Příspěvek upraven 09.02.16 v 09:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
9.2.16 09:31

@koala123 Čistím tak dvakrát do roka a to jezdím denně. Vychází to tak po 10-15 tisících km. Nemám ho na výstavu, ale na přepravu. Ale že by mi přišlo špinavé za měsíce, to ne. Spíš tak po těch čtyřech a pak se dva měsíce odhodlávám k úklidu :-)

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
9.2.16 09:33

Nedostatečně často. Jenže ono se tam uklidí, vyjede se a hned je tam zase bordel :roll:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
9.2.16 09:35
@martina.se píše:
@koala123 my tak jednou za půl roku, většinou před dovolenou a po festivalu, kdy auto používáme i na spaní a dle toho potom vypadá :lol: máme klimku, okna neotevíráme. Co se týče luxu tak 1× měsíčně při tankování.

Ty tankuješ jednou měsíčně? Tak to ti závidím :?

• Citovat
  • Upravit
21311
9.2.16 09:38

Ehm. O prázdninách na chalupe :mrgreen: ted mame ale nové, tak možná přihodim ještě jeden zimní úklid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
9.2.16 09:40

Před dovolenou 1× ročně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
9.2.16 09:46

@koala123 Jo, je to špinavé téměř okamžitě po vyčištění. Sem tam přejedu desku hadrem, u řadicí páky vyndávám chuchvalce až se nahromadí. Ale já jsem v autě strašné prase :oops:

• Citovat
  • Upravit
16906
9.2.16 09:48

Žalostně málo. Zřejmě naivně se těšíme, že budeme čistit častěji, když máme zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný