Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@martina.se Tak tady máme asi stejný bacil
To jsem zvědavá, co z toho zase vyleze
Aspoň že už je pátek a zítra chlap do práce výjimečně nejde, tak tady nebudu na to sama ![]()
@Tunrida píše:
@martina.se Tak tady máme asi stejný bacilTo jsem zvědavá, co z toho zase vyleze
Aspoň že už je pátek a zítra chlap do práce výjimečně nejde, tak tady nebudu na to sama
u nás se ten virus jmenuje tesáky
a separační úzkost..
@martina.se Jo, tak to mě brzy čeká zase taky
Teda ty tesáky, separačku jsme nějak nepostřehli ![]()
@Tunrida píše:
@martina.se Jo, tak to mě brzy čeká zase takyTeda ty tesáky, separačku jsme nějak nepostřehli
u nás začala
týden babi, víkend v čudu a tradá, hned v pondělí to začlo.. jak přijdu, nebo jak se vzdálim, pokaždé řev.. a pořád máma máma..
@martina.se píše:
u nás začalatýden babi, víkend v čudu a tradá, hned v pondělí to začlo.. jak přijdu, nebo jak se vzdálim, pokaždé řev.. a pořád máma máma..
Už jsi prošla od fáze - jéé, on řekl máma, do fáze - hlavně ať neříká máma? ![]()
@Tunrida píše:
Už jsi prošla od fáze - jéé, on řekl máma, do fáze - hlavně ať neříká máma?
Ahoj, máte s tím zkušenosti? Asi se zeptám blbě ale to se dělá i na okna, komplet na vše i na plasty? Prostě jak když myji auto?
@Anonymní píše: Více
Jo, však to jen splichne stejná mašina komplet auto.
Jednou mi voskoval auto automechanik a ten právě všechny plasty přikrýval a nesmělo se na to pak sahat nějakou dobu. Ale tak to je samozřejmě jiné voskování a za jiné penize
@Anonymní píše: Více
Tak ono voskování za pár kaček v automyčce je uplně jiná liga jak pocivé ruční voskování od lakýrníka
Můj tatka si taky voskoval auto, sice nepřikrýval plasty, ale pak to rozleštoval apod. práce na celé odpoledne ![]()
@chs.jasmin píše: Více
To je fakt, voskování z myčky není na autě skoro ani poznat.