Jak často čistíte interiér auta?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
19.2.16 12:46

@Tunrida :mrgreen: u nás to samé v bleděmodrém.. jsem jak zombie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.2.16 13:02

@martina.se Tak tady máme asi stejný bacil :mrgreen: To jsem zvědavá, co z toho zase vyleze :mrgreen: Aspoň že už je pátek a zítra chlap do práce výjimečně nejde, tak tady nebudu na to sama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
19.2.16 13:15
@Tunrida píše:
@martina.se Tak tady máme asi stejný bacil :mrgreen: To jsem zvědavá, co z toho zase vyleze :mrgreen: Aspoň že už je pátek a zítra chlap do práce výjimečně nejde, tak tady nebudu na to sama :mrgreen:

u nás se ten virus jmenuje tesáky :zed: a separační úzkost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.2.16 13:33

@martina.se Jo, tak to mě brzy čeká zase taky :lol: Teda ty tesáky, separačku jsme nějak nepostřehli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
19.2.16 13:36
@Tunrida píše:
@martina.se Jo, tak to mě brzy čeká zase taky :lol: Teda ty tesáky, separačku jsme nějak nepostřehli :mrgreen:

u nás začala :zed: týden babi, víkend v čudu a tradá, hned v pondělí to začlo.. jak přijdu, nebo jak se vzdálim, pokaždé řev.. a pořád máma máma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.2.16 16:46
@martina.se píše:
u nás začala :zed: týden babi, víkend v čudu a tradá, hned v pondělí to začlo.. jak přijdu, nebo jak se vzdálim, pokaždé řev.. a pořád máma máma..

Už jsi prošla od fáze - jéé, on řekl máma, do fáze - hlavně ať neříká máma? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
20.2.16 15:10
@Tunrida píše:
Už jsi prošla od fáze - jéé, on řekl máma, do fáze - hlavně ať neříká máma? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: to si piš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.25 15:40

Voskování na bezkontaktní myčce

Ahoj, máte s tím zkušenosti? Asi se zeptám blbě ale to se dělá i na okna, komplet na vše i na plasty? Prostě jak když myji auto?

• Citovat
  • Upravit
20913
7.3.25 15:46
@Anonymní píše: Více

Jo, však to jen splichne stejná mašina komplet auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.25 15:49

Jednou mi voskoval auto automechanik a ten právě všechny plasty přikrýval a nesmělo se na to pak sahat nějakou dobu. Ale tak to je samozřejmě jiné voskování a za jiné penize

• Citovat
  • Upravit
16982
7.3.25 16:42
@Anonymní píše: Více

Tak ono voskování za pár kaček v automyčce je uplně jiná liga jak pocivé ruční voskování od lakýrníka :nevim: Můj tatka si taky voskoval auto, sice nepřikrýval plasty, ale pak to rozleštoval apod. práce na celé odpoledne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
30.3.25 20:39
@chs.jasmin píše: Více

To je fakt, voskování z myčky není na autě skoro ani poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný