Jak často ostropestřec

1497
27.4.15 14:18

Jak často ostropestřec

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak často, resp. kolikrát za rok bych měla dceři udělat ostropestřecovou kůru na pročištění jater? Někde jsem četla, že zdravý člověk by měl jednou ročně na jaře. Ale dcera (4 roky) užívá antiepileptika, tudíž se jí játra zanáší. Nebude jednou ročně málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Silwinka87
27.4.15 16:48

Furt čekám, jestli někdo zareaguje, protože já se přiznám, že jsem o tom nikdy neslyšela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3380
27.4.15 16:52

@Silwinka87 Zřejmě jsi málo alternativní :think: Já teda taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
27.4.15 17:09

@Ainy @Silwinka87
ostropestřec mariánský je přímo zázrak na játra. Já používám panenský olej, je k dostání v prodejnách zdravé výživy. Byl mi doporučen v době, kdy dcera prodělala spálu a pro příšerný kombinaci léků (antiepileptika, atb, léky na horečku, fenistil) měla tak příšerně vysoký jaterní testy, že se doktorka zhrozila. Už po 4 dnech užívání byly o polovinu nižší a za necelé dva týdny byly naprosto v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
27.4.15 17:40
@klaraB píše:
@Ainy @Silwinka87
ostropestřec mariánský je přímo zázrak na játra. Já používám panenský olej, je k dostání v prodejnách zdravé výživy. Byl mi doporučen v době, kdy dcera prodělala spálu a pro příšerný kombinaci léků (antiepileptika, atb, léky na horečku, fenistil) měla tak příšerně vysoký jaterní testy, že se doktorka zhrozila. Už po 4 dnech užívání byly o polovinu nižší a za necelé dva týdny byly naprosto v normě.

No vidíš to..To jsem absolutně netušila a ani o tom neslyšela..Každopádně děkuji za rozšíření obzorů.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
27.4.15 17:40
@Ainy píše:
@Silwinka87 Zřejmě jsi málo alternativní :think: Já teda taky :lol:

Nejspíš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3380
27.4.15 19:57

@klaraB Já vím, že se užívá na játra. Ale myslela jsem, že při problémech, ne preventivně na jaře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
27.4.15 20:07

Nevím jak se má brát na játra, ale prý pomáhá i proti rakovině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.6.17 18:07

JJ, je to doslova zázrak :roll: Sám o sobě ostropestřec neléčí, ale když podpoří a zregeneruje játra, ta začnou likvidovat různé toxiny, patogeny a jedy a zvedne se nám tím imunita. Imunita pak začne řešit problémy, na které dřív neměla čas, protože musela neustále bojovat s těmi patogeny. Snižuje prokazatelně jaterní testy, cholesterol, tlak, diabetes, alergie, ekzémy. Zlepšuje lupénku. Prostě fakt zázračná bylina. Já jí sobě a svým známým dělám a proto vím o těch úspěších. Namelu na kávomlejnku, smíchám s olejem, vznikne taková ostropestřecová pasta nebo jako kaše, tu dám do sklenic a zaleju olejem, aby díl vydržela a nemohl k ní vzduch. Uchovávám v ledničce. Při užívání olej odliju, naberu si kaši a sním a olej zase naleju zpět do sklenice. Znovu upozornuji, je to fakt bylinka od Boha. Proto se jí asi říká O. mariánský (panenka Marie) :P :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková