Jak často převádí banka peníze?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
500
11.1.12 18:48

jak často převádí banka peníze?

Ahoj.Prosím vás nevíte jak často chodí na účet peníze? Potřebovala bych vědět jestli je možný že když jsem koukala kolem 16.hodiny a peníze tam nebyl tak jestli je možné že příjdou až teď večer.
Už mi měli přijít a stále je nemám na účtě tak jestli mám ještě skočit k bankomatu nebo ne. :roll:
(mám Českou spořitelnu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Gibbo
11.1.12 18:53

ahojky, chlap má č.spoř. a peníze se mu připisují v 9h, po 12h a po 15h… Já mám komerčku a jak je nemám po 12h, tak už mi pracovnice řikala, že ani ten den už chodit nemám…

• Citovat
  • Upravit
1710
11.1.12 18:54

Většinou kolem té 16 hod,pak až druhý den ráno.A jestli čekáš na mateřskou,tak si klidně taky můžeš počkat do konce měsíce,páč tam nastaly změny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
11.1.12 18:56

Na spořitelně v 8:00 a pak ve 14:00. Jestli ještě později to netuším :think: . Proč si nenecháš nastavit na spořitelně, aby ti chodila sms se stavem zůstatku? Mě vždycky druhý den ráno po připsání dojde sms a to samé i když si vyberu, tak druhý den ráno kolem 9:00 chodí sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
11.1.12 18:58

Jestli čekán na rodičovskou, tak mě došly peníze první středu v měsíci to odesílá ÚP a v pátek ráno to tam mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
11.1.12 18:58

ne ty peníze mají právě přijít někomu jinému ale na můj účet :roll: mě mateřská má přijít až 16, tak doufám že příjde 8o mužu se zeptat jak se dozvím ty změny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
11.1.12 19:00

ty smsky jsem měla zařízený, ale před pár měsíci mi to nějak přesali posílat a ještě jsem si tam nebyla schopná dojít :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
11.1.12 19:03

Jedině, když si zavoláš na svou socku… Já normálně měla mateřskou na účtě 4týho a teď 9tého… A budu už přecházet na rodičák, který se vyplácel do října 3tího a teď to změnili na 19.tého… Je to jak kde.....

• Citovat
  • Upravit
74219
11.1.12 19:07
Gibbo píše:
Jedině, když si zavoláš na svou socku… Já normálně měla mateřskou na účtě 4týho a teď 9tého… A budu už přecházet na rodičák, který se vyplácel do října 3tího a teď to změnili na 19.tého… Je to jak kde.....

jak kde, říkám mě rodičák chodí stejně jak loni :think: a letos už došel minulý pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
11.1.12 19:08

děkuju za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.12 22:15

Jsem zaměstnankyní ČS. Peníze se připisují v průběhu celého dne, žádné konkrétní termíny nejsou. Prostě podle toho, jak to předává ČNB. Poslední chodí
kolem těch 16. hodiny, později zřídka.
SMS o zůstatku chodí až den po obratu. Tzn. pokud by Ti dnes přišly peníze, SMS příjde zítra ráno.
Zřid si internetové a telefonní bankovnictví, pak máš přehled on line.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová