Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.Prosím vás nevíte jak často chodí na účet peníze? Potřebovala bych vědět jestli je možný že když jsem koukala kolem 16.hodiny a peníze tam nebyl tak jestli je možné že příjdou až teď večer.
Už mi měli přijít a stále je nemám na účtě tak jestli mám ještě skočit k bankomatu nebo ne. ![]()
(mám Českou spořitelnu)
ahojky, chlap má č.spoř. a peníze se mu připisují v 9h, po 12h a po 15h… Já mám komerčku a jak je nemám po 12h, tak už mi pracovnice řikala, že ani ten den už chodit nemám…
Většinou kolem té 16 hod,pak až druhý den ráno.A jestli čekáš na mateřskou,tak si klidně taky můžeš počkat do konce měsíce,páč tam nastaly změny…
Na spořitelně v 8:00 a pak ve 14:00. Jestli ještě později to netuším
. Proč si nenecháš nastavit na spořitelně, aby ti chodila sms se stavem zůstatku? Mě vždycky druhý den ráno po připsání dojde sms a to samé i když si vyberu, tak druhý den ráno kolem 9:00 chodí sms.
Jestli čekán na rodičovskou, tak mě došly peníze první středu v měsíci to odesílá ÚP a v pátek ráno to tam mám.
ne ty peníze mají právě přijít někomu jinému ale na můj účet
mě mateřská má přijít až 16, tak doufám že příjde
mužu se zeptat jak se dozvím ty změny ![]()
ty smsky jsem měla zařízený, ale před pár měsíci mi to nějak přesali posílat a ještě jsem si tam nebyla schopná dojít ![]()
Jedině, když si zavoláš na svou socku… Já normálně měla mateřskou na účtě 4týho a teď 9tého… A budu už přecházet na rodičák, který se vyplácel do října 3tího a teď to změnili na 19.tého… Je to jak kde.....
Gibbo píše:
Jedině, když si zavoláš na svou socku… Já normálně měla mateřskou na účtě 4týho a teď 9tého… A budu už přecházet na rodičák, který se vyplácel do října 3tího a teď to změnili na 19.tého… Je to jak kde.....
jak kde, říkám mě rodičák chodí stejně jak loni
a letos už došel minulý pátek
Jsem zaměstnankyní ČS. Peníze se připisují v průběhu celého dne, žádné konkrétní termíny nejsou. Prostě podle toho, jak to předává ČNB. Poslední chodí
kolem těch 16. hodiny, později zřídka.
SMS o zůstatku chodí až den po obratu. Tzn. pokud by Ti dnes přišly peníze, SMS příjde zítra ráno.
Zřid si internetové a telefonní bankovnictví, pak máš přehled on line.