Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
On dělá 16-tky? V jakém oboru? Můj chlap dělal vždy 12-tky, teď co začal podnikat, tak je v práci od nevidím do nevidím, ale tohle by si nenechal ujít
Ale chápu, že jiní chlapi to můžou mít jinak a ten můj je jen víc náruživý.
Pokud nejsem na služebce (což jsem dost často a někdy i 14 dní) a jsem doma, tak obden, někdy každý den a někdy třeba o víkendu i 2× denně… Ale mám chlapa manažera co dělá 8-10hodin denně a víkendy je doma. A taky musím říct, že si o to říkám většinou já
Co neberu HA jsem jak urvaná ze řetězu
![]()
No dělat můj chlap jako ten tvůj, tak máme sex tak jednou za měsíc. Musí bejt urvanej jako blázen.. G.
Zakladatelko, já si myslím, že jak příjde dítě, příjdou i jiné priority. my asi tak jak psala seidra, a jsem spokojená taky ![]()
Podle mě to je normální. Já dělat šestnáctky, tak na sex ani nevzdechnu…
Jinak můj muž dělá dvanáctky, a když je v práci fofr, plus přibudou nějaké starosti ohledně dětí, které taky musí řešit, tak si na to nevzpomene třeba i měsíc. Já to neřeším, taky toho mívám dost, al když mám pnutí, tak ho holt zkusím vyprovokovat. A když se nechytne, tak to pořeším sama.
@mijah píše:
Mě to přijde normální
Mě taky, jelikož já dělat 16 ky, tak je to u nás jednou za měsíc ![]()
@MiskaKosa a to kdoví jestli, taky bych si potřebovala odpočinout ![]()
Nez prisly dti tak jsme se klidne milovali denne. Po narozeni 2 deti jsem ja opravdu unavena a nekdy vecer jsm rada ze jsem rada
Ale i tak se milujeme 1-2× tydne i kdyz manzel by rad casteji, ale plne me chape a toleruje - ne ere si to jako ze se mi nelibi ale vi, ze pece o deti a domacnost neni sranda a vi ze k detem i kolikrat za noc vstavat tak je pochopitelny ze nektery vecer jsem unavena.
U nás je teda chlap denně kromě víkendu v práci 14-16hod na nohou bez sezení a občas se stane, že je servanej jak borůvka ale že by na tom byl bitej náš sex to ne a to máme taky krizi ale při sexu na sebe nemluvíme takže je to jediná věc u které nebo spíš na které se shodnem ![]()
Taky mi to přijde normální. U nas nedělá 16ky ale pracuje každy den 10-12 hod a máme sex max jednou za týden spíše za 14 dni. A jsem spoko ![]()
Vem si, ze kazdej ma i jiny chute. ja jsem se sexem 1× týdně spokojená. Někdy to je taky co 14 dni. muž by asi radši častějc, ale s dětma to jsou 12 -18 nonstop furt.
kdyz je nalada, bez deti, zadny starosti, dovolena, teplo, malo oblečeni, tak i klidne tricetktat denne.
Já když nastoupila do nové práce, taky neměla vyčerpáním chuť na sex. To je normální, ne?
Milé maminky, tatínci (popřípadě)
.
mám takový intimní dotaz, omlouvám se za anonymitu, ale trochu se stydím
Máme teď s mužem problémy, jsme spolu tři roky a on se mnou spí třeba jednou týdně, jednou za 14 dní. Jeho vysvětlení je, že je unavený z práce, já jeho únavu chápu, ale nějak nechápu, že na mě prostě nemá chuť. Jeho odpovědi proč ne jsou únava, nemám náladu a podobně. Nechci teď tady řešit jestli se mu líbím, nebo nějaké milenky, mě zajímají zkušenosti těch, které jsou ve stejné situaci. Muž dělá tři dny po sobe 16tky a pak den max dva volno a zase…pořád mi říká, že to je normální, že to tak s chutí na sex mají všichni takto pracovně vytížení. Kdo máte muže podobně pracujícího, je to tak? Snad není dotaz moc zmatený, děkuji za odpověďi