Jak často spolu spíte?

2
18.1.25 09:07

Jak často spolu spíte?

Jsem 3 roky s přítelem, bydlíme spolu asi 2 měsíce, oba chodíme do práce, která není ani pro jednoho z nás fyzicky namáhavá, nemáme děti a máme svoje soukromý. Přítel nikam nechodí, z prace chodí hned domů a trávíme čas spolu, přesto spolu spíme 1 týdně a mě se to zda strašně málo :nevim:, já bych mohla prostě furt i několikrát za den. :cert: Sex začínám vždycky já, protože kdybych ho nezačala, tak si ani nevrznem :( Kolikrát se stalo, že mě odmítl, že mi řekl, že je unavený, nebo že ho bolí celé tělo, nemám už ani chuť něco začínat, bojím se dalšího odmítnutí, připadám si jako zvrhlík :think: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Asta135
18.1.25 09:17

Dokud nebyly děti, tak víceméně denně. Trávili jsme spolu hodně času. S dětmi se utrhnem tak dvakrát do měsíce 😁 😁 😁

• Citovat
  • Upravit
2712
18.1.25 09:20

My teď máme malé miminko, takže se sexem je to horší. Manžel má ještě fyzicky těžkou práci, tak to není tak často, ale než jsme měli malou, tak jsme spolu měli sex někdy 3krat za týden, někdy i třeba 2krat za den. Takže dostatečně :D

To že přítel nechce sex, tak mi přijde zvláštní, většinou to bývá naopak :D jako zvrhlik si určitě nemusíš připadat, sex je normalni součást vztahu a každý má jinou potřebu. A bavila ses o tom s přítelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 09:27

Po 20 letech se dvema detmi 2× tydne, protoze je jinak manzel „otravny“. Osobne by mi stacilo 1× za mesic.

• Citovat
  • Upravit
2
18.1.25 09:30

@Dn0712 S přítelem jsem se o tom nebavila, je mi to trapné, bavit se o tom, že bych chtěla sex častěji :think: přeju si, aby to chtěl sám od sebe, to pak není ono, když ho do toho musíš nutit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
18.1.25 09:36
@Topinkaa píše: Více

No, ale když něco chceš tak to musíš říct, kór chlapovi. To je základ vztahu.
Takže buď mu řekneš co a jak cítíš a chtěla by jsi změnit nebo jinak budeš dál frustrovaná a bude to časem horší a horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2712
18.1.25 09:57
@JancaS84 píše: Více

Ano, ano na tom nic trapneho není, to je úplně normální. Chápu, že aby se do toho nudil je blbe. Ale sex je ve vztahu důležitý a když s ním chceš být, tak bys to s ním měla probrat, protože za pár let ti to bude chybět ještě víc. A sám od sebe to asi nezmění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
18.1.25 10:00

No a snažíš se ten sex iniciovat? Pokud vedle něj sedíš ve vytahaných flekatých teplácích, pletených fuskách a mikině s pejskem, na klíně máš misku s chipsama a koukáš na film, tak asi úplně nemá pocit, že by sis chtěla užít.

Zkusila bych prádlo nebo jakékoli trochu sexy oblečení ( stačí i jen kalhotky a hezké tílko s krajkou z mé zkušenosti). A přijít k němu a začít… Nutno podotknout, že on věšteckou kouli taky nemá a pokud to nechces vykomunikovat verbálně, musíš to zkusit neverbálně…

• Citovat
  • Upravit
4976
18.1.25 10:09

1× týdne bez dětí? )

Nebudu vám. Lhát ikdyz tady dostanu bidu

Je s vama protože mu vyhovujete psychicky, ale fyzicky se mu nelibite. A jo, ženský sakra je to tak! Já když měl doma ex tak jsme e jeli každý den…každý den jednou a někdy i dvakrát…až na červené dny..

Teď mám ženu, mám ji rád, ale rozhodně to není sexbomba a sex máme. 3× - 4× týdne :( takže na sobě zapracuj, zpevni tělo a třeba se to zlepší..když ne najdi někoho komu z tebe bude hucet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
18.1.25 10:18

Klasika X krát zde omílaná, nejste sexuálně kompatibilní, nezlepší se to, bude to jen horší, on bude v pohodě, ty frustrovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
18.1.25 10:24
@Asta135 píše: Více

Jo…takto vypadá moje žena denně… Taky se pak k sexu přemlouvám, ale říkám si, že je jak čokoláda. Musíš sindt obal aby se to dalo jíst a ty co prodávají obalem nejsou většinou moc dobrý. Takže se překonám a zvládám to. Ale je to jak píšeš. Mě to nevadí protože jsem dost dominantní a sex potřebuju, ale chápu, že nějaké slabší kusy ty tepláky odradí a už nechtějí nic. Zase…být načančana před někým s kým jsi x let kvůli sexu je taky takový…na prd, že miluje jen obal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
18.1.25 10:52

Máme fyzicky i psychicky náročnou práci, jedno dítě skoro tříleté, já dělám i po nocích, to jdu tak sedmkrát za měsíc, jsme spolu 4 roky, máme sex několikrát v týdnu. Tak třikrát, čtyřikrát. Taky mi ale připadá že potřebují víc než manžel. Neodmítá mě ale. Dnes jsou ti chlapi divní. Ženy by mohli pořád a chlapi nemají zájem. Jsou pohodlni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
18.1.25 10:57

Pak napiš, jak ti tahle diskuse pomohla. Jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 11:08

Tak to máte ještě dobrý. S manželem jsem 10 let a máme 3 letého syna. Práci nemáme náročnou. Mě je 28 a manželovi 33 a spíme spolu 1× do měsíce, někdy ani to ne. Není to, že bychom nechtěli, ale prostě na to nemáme chuť a příležitostí je víc než dost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.25 11:14

Nedávno jsem tohle téma probírala s mým gynekologem. Mám to v každém vztahu po nějaké době, většinou pár letech. Prostě mě to přestane bavit a na sex nemám vůbec chuť. Prý 90% jeho pacientek říká, že jsou s partnerem v sexu nekompatibilní. Buď má on nízkou frekvenci jako u vás - to je samozřejmě menší procento a nebo ta žena. Strašně malé procento říká, že jim frekvence vyhovuje oběma. Asi to nemá úplně řešení :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky