Jak často spolu spíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vitruviánský muž
18.1.25 11:15

Jenže vy jste tak nastavení oba. Asi vám oběma vyhovuje manželství v módu kultivovaného přátelství bez erupcí vášně. Tato rovnováha v osobním nastavení u zakladatelky ale není.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
18.1.25 11:59
@Anonymní píše: Více

To se pacientky běžně svěřují svému gynekologovi ohledně frekvence? :lol:

• Citovat
  • Upravit
3856
18.1.25 12:45

Jak často to má kdo je naprosto irelevantní. Každý to má prostě jinak. Je dobré si najít partnera s podobnou chutí. Ale stejně, v životě se lecos mění, takže bacha na to. Ne vždy je a bude vše růžové. A nikdo, nikdo, není povinnen a oprávněn naplňovat tvoje štěstí. Ani partner.

Z mé zkušenosti je nejlepší najít partnera (a být sám takový), který je empatický, laskavý a umí se přizpůsobovat. Pak je takové soužití o moc příjemnější. Tvrďáci a solitéři jsou sexy ale u nich je veškerá domluva marná (u žen to samé).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 15:43

Ja 33, manzel 40, spolu jsme 5 let, děti nemáme. Sex máme jednou za 2-3 dny. Dříve to bylo častěji, ale potom co jsme oba dva začali pravidelně sportovat, se ta frekvence snížila, protože není energie.
Každopádně je to můj první partner, který chce i v dlouhodobém vztahu sex takhle často, předtím to bylo vždy po čase špatné a k sexu docházelo tak 3× za měsíc. Nebyla tam ta správná kompatibilita.

• Citovat
  • Upravit
106924
18.1.25 15:57
@Asta135 píše: Více

Vždyť píše, že ho iniciuje jen ona, jinak by nic nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
18.1.25 16:28

Mame mimco takze tak 2-3× tydne no:( brala bych denne jako driv ale ma fyzicky namahavou praci:D jsme spolu rok a pul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16298
18.1.25 16:30
@Topinkaa píše: Více

Tak to je blbý, no…
Každý na to prostě není, ale to už si asi musela poznat dřív nebo vám to tenkrát klapalo bez problému?
Vezmi si, že nemáte ještě děti a máte čas jen jeden pro druhého. Možná, že pak tě ta chuť už trochu přejde. Ale, to může být a i nemusí… :think:
Je divný, že tě odmítá.

Popravdě, to se mi ještě nikdy s nikým nestalo. I když byl můj partner třeba unavený, tak mě nechal ať si s ním dělám co chci no a pak i přesto všechno tu chuť vždycky dostal. :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
18.1.25 18:31

No i tak jste hluboce pod průměrem epipi, tady když chlap nechce pětkrát denně, je teplý a pouští se do oběhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 22:26

S přítelem jsme tři roky a taky tak jednou za týden. Kolikrát jsem fakt unavena já a pak on. A proste to tak je. A je to uplne normální. Přítel dělá sice v kanclu ale když dělá přesčas, vstává brzo a nez dojedu domu atd je unavenej a jeste chodíme cvičit. Ja po práci kolikrát lehnu a usneme na gauči a to nám je kolem 30😂 uz ted si říkáme, ze jsme jak důchodci. Plus u me se chuť mění v závislosti na cyklus no.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.25 22:36

Plus teda ze začátku když byla zamilovanost jsme to taky dělali dvakrát denně ale to jsme spolu nebydleli… přítel je uzasnej a moc si rozumíme a i si ve všem vyhovujeme a povídáme. Ja si nedovedu představit, ze by me přítel kazdej den otravoval se sexem. Proste to neni o tom ze ho nemiluju nebo me nepřitahuje, proste jsem fakt unavena a nemam na to náladu a nedokážu se uvolnit a pak je to o ničem… a on to má stejně

• Citovat
  • Upravit
6556
18.1.25 23:58
@Topinkaa píše: Více

Milenec nebo rozchod, jinak budes nestastna…jako ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3773
19.1.25 08:19

Pořád to samý dokola. Lidi se fakt musí celoživotně srovnávat s ostatními úplně ve všem, jinak jim asi rupne cévka nebo co… Já sex miluju a poslední roky teď zažívám ten nejlepší v životě (jako že je mezi špatným sexem s nekompatibilním protějškem a tím dobrým propastný rozdíl, vyzkoušeno a vytrpěno), ale i tak si nedokážu představit, že bych ho měla denně nebo ho musela mít minimálně 3× týdne, třeba. Tohle je činnost tak moc závislá na tolika faktorech, že mi to přijde vyloženě stupidní nad tím takhle uvažovat. Běžný člověk má v životě dost problémů a vzhledem k tomu, že je to i fyzicky náročnější činnost, někdy by to bylo na sílu. Když to tak mají oba, proč se přemáhat? Někdo má i nižší libido (i chlapi jsou lidi, neuvěřitelné) a jejich frekvence nemusí souviset s tím, jestli je druhá polovička přitahuje. Může, ale nemusí.
Mně přijde, že se na tyhle otázky většina lidí ani neptá s cílem, aby dosáhli nějaké změny, to by to totiž hlavně komunikovali s partnerem, ale spíš aby se vešli do nějakých tabulek a mohli se cítit „normálně“. Vadí ti něco? Řekni to. Neděje se změna? Zařiď se podle toho. Ale jak to mají druzí ti může být úplně šumák, pokud máš tedy nějaké sebevědomí a svou hlavu. Pro mě je i přes můj velmi kladný vztah k sexu nutnost mít ho denně bizár, stejně jako to mám se vším, co mám ráda. Ale nikomu to neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.25 08:27
@mikča89 píše: Více

A sakra, ale on chce častěji nez já! teď aby mě neposlal do oběhu on a nevykladal kámošem, že jsem lesba

• Citovat
  • Upravit
2499
19.1.25 09:23

Se divím, že ještě žijete. Spousta jiných z mimina by takhle žít nemohlo. Tak asi skákaji do Macochy a nebo co. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106924
19.1.25 10:46
@WhiteCrow píše: Více

no ja myslim, ze se na to ptají hlavně proto, jestli jsou v tom sami nebo ne
protože nejsou spokojeni, s partnerem komunikace nefunguje a odejit ze vztahu kvůli sexu není pro každého tak snadné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí