Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Citrón naslano, ale dá se to…pro mě bylo nejlepší zapíjet to jablečným džusem…
@Monchichik ja zapijela jablecnym dzusem Fortrans a pohoda..za sklenici Fortransu dva cm dzusu ![]()
@Tarjei no pro mě byl problém hlavně to množství, nejsem vůbec zvyklá pít…můj muž měl něco jiného, pomerančového a toho bylo jen 2× 150 ml…muselo se to taky zapíjet, ale ne tolik…
@Monchichik hele to ja taky ne ale donutila jsem se co ctvrt hodiny velkou sklenici fortransu a za to ten dzus..jsem si to rozpocitala..a pak pila i rychlejs a mela jsem to v sobe uz za dve a pul h…lepsi hroznej konec, nezli hruza bez konce ![]()
@Monchichik píše:
@Tarjei no pro mě byl problém hlavně to množství, nejsem vůbec zvyklá pít…můj muž měl něco jiného, pomerančového a toho bylo jen 2× 150 ml…muselo se to taky zapíjet, ale ne tolik…
To byl Picoprep, je to asi nejlepší varianta.
Díky holky. No Fortrans jsem nedala vůbec. Picoprep je dobrej, měla jsem ho několikrát a moc dobře nečistí. Bojím se, že Moviprep taky nedám.
@Anonymní píše:
Díky holky. No Fortrans jsem nedala vůbec. Picoprep je dobrej, měla jsem ho několikrát a moc dobře nečistí. Bojím se, že Moviprep taky nedám.
Fortrans bych taky nedala a rovnou jsem řekla, ať mi ho ani nepíše…Moviprep není tak hroznej…kámoška ho teda nedala všechen, druhý litr už zvracela…vyčištěná byla dobře…držím ti palce…to dáš ![]()
@Monchichik Upřímně taky ho nedávám. Jsem po antibiotikách a nabírá mě už u prvního litru. Zkusila jsem druhý ale mám klapku. Tak snad bude ten jeden stačit. Chudák žaludek teda.
Ahoj,
Mám na přípravu na kolonoskopii Moviprep. Jak to prosím chutná? Fortrans jsem nedala a tohohle se také bojím.
Děkuji