Jak daleko jezdíte do práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak daleko jezdíte do práce?
Otázka jen pro ty, co jezdí. Vy, co jste na RD, prosím nepište. Díky. Já 40 minut autem.
Je to dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Judy Hopkava píše:
Otázka jen pro ty, co jezdí. Vy, co jste na RD, prosím nepište. Díky. Já 40 minut autem.Je to dost.
Autem + busem +metrem a 7 minut pesky = cca 50-55 minut
- Citovat
- Upravit
48 min. pěšky. 8 min. autem. SOC tak 30 min, ale to jsem netestoval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od dveří ke dveřím 1,5 hodiny MHD. Celkem cca 45 km. Autem cca 50 minut bez zácpy ( skoro nereálné) a s možností zaparkování ( opět skoro nereálné).
Příspěvek upraven 22.08.23 v 19:15
- Citovat
- Upravit
Od dveří ke dveřím asi 23 minut. Jezdím busem, autem by to bylo ještě míň. Manžel jezdí autem asi 10 minut do sve prace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do 30 minut včetně cesty k dopravnímu prostředku. Bývalo to 55 minut až 90 minut.
Kvalita života šla neskutečně nahoru.
To přesvědčování o potřebě být ochotný dlouho dojíždět a že je to vlastně normální bych asi dala mezi mezi testné činy. Přeháním, ale je opravdu hodně nepříjemné pro kvalitu života rodiny mít práci daleko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
8min pěšky + 8 min tramvají. Nad 30 min v MHD by mě museli teda hodně platit a/nebo být perspektivní, abych práci vzala.
- Citovat
- Upravit
Do práce jdu 2-5 minut pěšky. Už jsem několikrát chtěla jít pryč. Ale tenhle benefit vždy vyhrál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zhruba 5 minut na skútru nebo autem.. To samé manžel a to samé dcera se školou.. Je super mít všechno po ruce
pěšky je všechno dostupné do 30 minut..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit