Jak dát dítě do reklamy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1438
19.4.13 13:46
@Kateřinka Eliška píše:
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat jestli se nenašel někdo kdo dal své dítě do reklamy třeba kuli těžké finanční situaci. Potřebovala bych poradit jak takovou agenturu najdu.Moc díky!!

musíš obíhat konkurzy a obíhat a obíhat a obíhat… tchyně kdysi takhle několik let!! lítala s neteří, až ji nakonec jednou! vybrali. oproti tomu daleko jednodušší je mít u filmu známé, takhle natáčela jeden štěk moje holka - vypadlo jim dítě, tak si brácha vzpomněl na to moje. stejným způsobem ve filmu hrálo dítě mojí kamarádky, která je sama od filmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
19.4.13 14:27

Mám kamarádku co to takhle taky chtěla zkusit. Obíhala konkurzy, vrazila do toho čas a peníze a nikdy z toho nic nebylo.

Osobně bych nedovolila, aby moje dítě muselo vydělávat peníze :nevim: radši bych šla roznášet letáky, nebo někde uklízet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.4.13 15:20

@Kateřinka Eliška nepočítej s tím, že tohle snadno seženeš. Můžeš nabídnout dítko na focení - i fotografům, co nedělají do reklamy, ale výběr dítek je obrovský. Jinak agentury: bacha na ty, které si účtují vstupní poplatky - jsou to podvody, v životě nic nevyděláš… a přečti si totok: http://ona.idnes.cz/…v-/deti.aspx?…
A ještě dodatek, např focení reklamy trvá v řádu 5-8 hodin, nemysli si, že přijdeš, blesknou Ti dítko a hotovo.. je to makačka, tak to řádně promysli, ať dítko zbytečně nezatěžuješ.. koukala jsem, odkud jsi, bohužel moc daleko, abych Ti mohla doporučit fotografy, kteří děcka shánějí.. já taky vyhledávám, ale mám jich hodně po okolí. Jo a výdělek není tak horentní - cca 1000 kč za 8 hodin práce… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.13 20:56
@Januliiik píše:
Mám kamarádku co to takhle taky chtěla zkusit. Obíhala konkurzy, vrazila do toho čas a peníze a nikdy z toho nic nebylo.Osobně bych nedovolila, aby moje dítě muselo vydělávat peníze :nevim: radši bych šla roznášet letáky, nebo někde uklízet

já z toho taky nejsem nadšená a když se jí to líbit nebude tak jí do toho tlačit nebudu!!!jen nechci aby jednou musela dědit moje dluhy!!!omlouvám se blbne mě net kdyby tu bylo více odkazů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.13 20:59
@martina.se píše:
@Kateřinka Eliška nepočítej s tím, že tohle snadno seženeš. Můžeš nabídnout dítko na focení - i fotografům, co nedělají do reklamy, ale výběr dítek je obrovský. Jinak agentury: bacha na ty, které si účtují vstupní poplatky - jsou to podvody, v životě nic nevyděláš… a přečti si totok: http://ona.idnes.cz/…v-/deti.aspx?…
A ještě dodatek, např focení reklamy trvá v řádu 5-8 hodin, nemysli si, že přijdeš, blesknou Ti dítko a hotovo.. je to makačka, tak to řádně promysli, ať dítko zbytečně nezatěžuješ.. koukala jsem, odkud jsi, bohužel moc daleko, abych Ti mohla doporučit fotografy, kteří děcka shánějí.. já taky vyhledávám, ale mám jich hodně po okolí. Jo a výdělek není tak horentní - cca 1000 kč za 8 hodin práce… :think:

Aha to jsem vůbec nevěděla..:( to jsem myslela že víc…a o těch hodinách to vím, právě kdyby se malé cokoli nelíbilo tak to hned utnu!!!ale prostě dělám cokoli aby nemuseli řešit méí dluihy :(už prostě nevím kudy kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.5.13 06:47

@Kateřinka Eliška chápu.. škoda, že bydlíš tak daleko ode mne, bych Ti někoho doporučila.. takhle bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.9.13 07:34

Ahoj holky :) mate nejake proverene agentury? Praha, Liberec :) s malou se doma naopak veeelice nudime. Dekujeme :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová