Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nazdárek, náhodou nemáte někdo tenhle tarif?
Po provolani 120 volnych min. do ostatnich siti je min. za 3,50, ale tyka se to zase jen ostatnich siti. Volani do O2 je neomezene.
Isand můžu se zeptat, z jakého tarifu jste na Free přecházeli? a měli jste ho na dobu neurčitou nebo zvýhodněný na dva roky?
nemám zatím čas dojít na pobočku, tak abych věděla, co můžu čekat… díky
@Aghata nepřihlášená píše:
Isand můžu se zeptat, z jakého tarifu jste na Free přecházeli? a měli jste ho na dobu neurčitou nebo zvýhodněný na dva roky?
nemám zatím čas dojít na pobočku, tak abych věděla, co můžu čekat… díky
Já na pobočce byla a měli tam frontu tak na 3 hodiny, prý se vyplatí sjednat si schůzku tak bych taky ráda zjistila informace od někoho kdo tarif už má než tam čekat x hodin a batoletem…
Ja jsem prechazela z neon SMS tarifu a manzel mel neomezeny tarif uz pred tim. Ceny jsme meli ale upravene operatorem. Takze ja jsem treba k tomu sms tarifu mela na 1 rok 200 volnych min. a manzel mel neomezene volani za cca 1200,– ( normane to bylo kolem 3000,–). Mne zavazek cca pred mesicem skoncil, manzel ho mel jeste na rok. Takze novy zavazek mam ja na 2 roky, manzel na 3 roky ( tam se mu to o ten 1 rok prodlouzilo)
Takže jestli tomu dobře rozumím, jediný „chyták“, když přejdu tarifu dražšího, než je Free CZ je to, že se mi závazek prodlouží o dobu, která mi dneska ještě zbývá ze starého tarifu. Tak to je dobré. Čekala jsem větší obezličky
.
@isand Prosímtě a ta cena 3.50 za volání je jen do jiných tarifů a jinak do O2 je zdarma?
@Aghata nepřihlášená píše:
Takže jestli tomu dobře rozumím, jediný „chyták“, když přejdu tarifu dražšího, než je Free CZ je to, že se mi závazek prodlouží o dobu, která mi dneska ještě zbývá ze starého tarifu. Tak to je dobré. Čekala jsem větší obezličky.
Manzel o nicem jinem nerikal.