Jak nevnímat, co si kdo myslí?

5724
15.4.13 13:25

Jak nevnímat, co si kdo myslí?

.

Příspěvek upraven 11.01.15 v 11:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
15.4.13 13:32

Cítím to občas podobně. Pomáhá mi s tím kineziologie.

Zkus třeba http://ulozto.cz/…svuj-cil-pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
15.4.13 13:51

No odpovedela sis sama. Kazdy vecer si pred spanim opakuj stale dokola: Je mi fuk, co si kdo mysli! nebo jinou podobnou mantru. Tvoje podvedomi tomu samo uveri, prijme to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.4.13 13:58

@Clarkia urcite pomohou nejake knihy a „duchovni rust“… Mne nejvic ale pomohlo nechtene poznat podstatu lidi… Takze po mnoha letech prizpusobovani se nazoru ostatnich a vkladani vyznamu do mineni ostatnich nyni jsem opravdu uprimna, kdyz reknu, ze je mi naprosto ukradene co si kdo pomysli. Zajima me jen co mi na to rekne moje svedomi, necha-li me klidne usinat… Cesta poznani byla bolestiva, ale prinosna. Proste se mi „postestilo“ nakouknout do nitra tech, kteri mi rikali „kamaradko“ a lichotili. Podpis uzivatelky @Lisbeth (snad ji nekomolim nick) to vystihuje.
Pisu hodne od lesa, promin. Takze: az kdyz jsem poznala miru lidske podlosti, byla jsem vylecena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
15.4.13 13:58

Jsem stejná a ještě k tomu jsem úzkostlivá a hysterická :mrgreen:…chci vypadat co nejlépe před rodinou..širší okolí mě ani tolik nestresuje. Nedaří se mi být supermatkou, superhospodyňkou apod. Včera jsem očekávala návštěvu tchána a třikrát jsem vytřela kuchyň a obývák a pořád jsem měla pocit, že je to hrozný. Nakonec ani nebyl venitř. Tady ani nejde o tu snahu vypadat „lépe“, ale ty stavy předtím a během toho. Já hysterčím, že nic nestíhám, nezvládám atd. Špatně se mi dýchá a jsem fakt nepříjemná na děti, partnera. :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
15.4.13 15:25

Obcas mi to taky neda. Mne s tim pomaha manzel, napr. kdyz nam druha manzelka jeho otce vytykala urcite veci (napr. rozmazlite si syna nosenim v satku, musite mit prebalovaci pult, musite mit kocarek, delejte to jako ostatni, musis si vyrazit do mesta i bez miminka atd.) prvne jsem se jako „obhajovala“, proc co delam a ze delam, jak to citim atd. a byla jsem vystresla z toho „obhajovani-vysvetlovani“. Ale manzel mi parkrat rekl, neres to, i kdyz na vsechno reknes ne-ne-ne a i kdyz na vsechno reknes ano-ano-ano vyjde to nastejno. Takze, kdyz tam obcas parkrat za rok jedeme - a ona spusti - delejte to takhle, takhle, tak ja jen nasadim neutral a rikam ano-ano-ano :-) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
15.4.13 21:49

Prostě to neřešit. Pokud se nejedná o něco zásadního, tak mi jsou pomluvy na moje jméno celkem ukradený. Ti co mě znají a mají rádi, jim nevěří a ti co jim věří, mi nestojí za to, abych se jima zabývala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
16.4.13 12:31

Jak hezky napsane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
17.4.13 13:57

@74paja tak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
17.4.13 17:01
@74paja píše:
Jak hezky napsane…

Pěkný, děkuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majulis
17.7.14 07:57

.

Příspěvek upraven 23.07.14 v 14:56

• Citovat
  • Upravit
7904
17.7.14 08:05

@Majulis pomůže psycholog. Vlastní zkušenost. Nějaké knihy a podobné blbiny až jako podpora psychoterapie. Já jsem kdysi dostala žádanku od psychiatra a dokonce jsem byla na neschopence a 3 měsíce každý den docházela na skupinovou psychoterapii. Vím, že tvůj problém asi není tak vážný, ale jsou třeba i večerní skupiny + individuální sezení. Můžu říct, že mi to změnilo život. Spousta lidí si teď myslí, že jsem pěkně vodrzlá :-) a je fakt, že se s ničím moc nemažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
17.7.14 08:06

Jinak z knih můžu doporučit Trénink emocí. Mám to doma, už jsem to hodně dlouho neotevřela, nějak to už asi nepotřebuju, ale zbavovat se toho zatím nebudu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová