Jak dát dítě do reklamy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.4.13 12:52

jak dát dítě do reklamy

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat jestli se nenašel někdo kdo dal své dítě do reklamy třeba kuli těžké finanční situaci. Potřebovala bych poradit jak takovou agenturu najdu.Moc díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
19.4.13 12:54

Občas nacházím inzeráty na internetu, když koukám na brigády a přivýdělky na mateřské… tak to hlídej nebo zkus pohledat těchto webů je dost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
19.4.13 12:57

Já bych ho dal do reklamy rád i za dobré finanční situace :-) vygoogluj si „komparz“, je tu spousta agentur…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@werunkaw123 píše:
Občas nacházím inzeráty na internetu, když koukám na brigády a přivýdělky na mateřské… tak to hlídej nebo zkus pohledat těchto webů je dost :kytka:
No právě že jsem scháněla už docela dlouho a nic nenašla a docela by mě to pomohlo :/třeba taková reklama na prací prášek zabalej dítko do ručníků a je to :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509

Jako na příjem se na to určitě nespoléhej, bude Tě to stát spoustu peněz a s největší pravděpodobností z toho nic nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
19.4.13 12:59

Zadej si do vyhledávače kojenec/miminko casting, určitě Ti něco najde. Já v rychlosti našla www.castingcentrum.czhttp://www.babycasting.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
19.4.13 13:00

Nechtěj vědět, jak dlouho se ta reklama fotí..

@Kateřinka Eliška píše:
No právě že jsem scháněla už docela dlouho a nic nenašla a docela by mě to pomohlo :/třeba taková reklama na prací prášek zabalej dítko do ručníků a je to :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.13 13:01
@Magdaleeena píše:
Jako na příjem se na to určitě nespoléhej, bude Tě to stát spoustu peněz a s největší pravděpodobností z toho nic nebude..

někde jsem četla (v nějakém časopise)že za reklamu vašeho dítěte dostanete tolik a tolik…dělám už vše jsem zoufalá tak zkouším prostě všechno no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
19.4.13 13:05

@Kateřinka Eliška
Nabídka značně převyšuje poptávku.. a většinu z těch rodičů to stojí peníze, o čase nemluvě.. přiznám se, že mi přijde spolehlivvější roznášení letáků, to nemyslím nijak zle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.4.13 13:05
@Kateřinka Eliška píše:
někde jsem četla (v nějakém časopise)že za reklamu vašeho dítěte dostanete tolik a tolik…dělám už vše jsem zoufalá tak zkouším prostě všechno no

kdyby to bylo tak jednoduchy tak to dela kazdy..dite musis prve dostat do nejaky agentury…zaplatis furu penez za fotky a natoceni nejakyho spotu..a takova reklama neni ze jen zabali dite do rucniku…to se toci hodiny a hodiny…a nebude to pro dite zadna sranda…ja v reklame pracovala…dite bych k tomuto nepropujcila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
19.4.13 13:07

Já také ne.. právě proto, že znám z druhé strany..

@mikitaa
@mikitaa píše:
kdyby to bylo tak jednoduchy tak to dela kazdy..dite musis prve dostat do nejaky agentury…zaplatis furu penez za fotky a natoceni nejakyho spotu..a takova reklama neni ze jen zabali dite do rucniku…to se toci hodiny a hodiny…a nebude to pro dite zadna sranda…ja v reklame pracovala…dite bych k tomuto nepropujcila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
19.4.13 13:09

Pokud bys to chtela jako kraceni volne chvile a hobby, tak bych nic nenamitala, ale pokud kvuli penezum, tak bys musela mit sakra zazracne dite a stesti, tak lehke jak si to predstavujes to rozhodne neni. A uz vubec ne, pokud jsi bez penez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
19.4.13 13:10

Zkušenost nemám. Ani v těžké situaci bych svoje dítě,,neprodávala". :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
19.4.13 13:26
@Kateřinka Eliška píše:
někde jsem četla (v nějakém časopise)že za reklamu vašeho dítěte dostanete tolik a tolik…dělám už vše jsem zoufalá tak zkouším prostě všechno no

takže už jsi sama?

• Citovat
  • Upravit
13073
19.4.13 13:29
@Magdaleeena píše:
@Kateřinka Eliška
Nabídka značně převyšuje poptávku.. a většinu z těch rodičů to stojí peníze, o čase nemluvě.. přiznám se, že mi přijde spolehlivvější roznášení letáků, to nemyslím nijak zle :kytka:

souhlasím :palec:
Můj malej dělal jenom testovače hero výrobků, ale on je takovej že sní na co přijde, tak nevim jak moc jsme té firmě pomohli :mrgreen:
Ale vydělal si tím x sunarů, přesnídávek, sušenek, čajů… šikovnej byl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová