Jak dát výpověď - rady?

213
15.10.16 12:44

Jak dát výpověď/rady

Ahoj holky.. před měsícem a půl jsem nastoupila do nové práce, jenže jsem bohužel minulý týden dostala angínu a doktorka mě poslala na nemocenskou, volala jsem to do práce a vedoucí mě pomalu seřvala že jak to má teď udělat ( přitom na 1 malou prodejnu je tam 6 zaměstnanců kteří se střídají ranní/odpolední a to ještě dodám že před půl rokem tam byli pouze 4), že by si nerada hledala někoho nového, nějaké to sprosté slovo padlo taky, prostě mě sjela jak malé dítě.. Normálně jsem do práce jinak chodila až na jeden den kdy mi trhali osmičku.. chtěla bych dát výpověď protože na takové jednání opravdu zvyklá nejsem a nehodlám to nadále snášet. Jsem ve zkušebce takže výpověď mužů dát z hodiny na hodinu? Případně můžu poslat výpověď poštou? Vůbec se mi tam nechce a nejraději bych tam už vůbec nešla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5418
15.10.16 12:50

@NatyKli Nejsi ve zkušebce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
15.10.16 12:51

@Ráďa81 ano jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
15.10.16 12:57

Ve zkušebce můžeš skončit „z hodiny na hodiny“, najdi si někde na netu nějaký vzor „ukončení pracovního poměru ve zkušební době“, vyplň to, 2× vytiskni a dones do práce. Doporučuju, aby ses to pokusila ukončit v dobrém v rámci možností. Nikdy nevíš, kdy se s těmi lidmi zase potkáš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
15.10.16 12:59

@Jitul.kaaa9
To ano, ale jelikoz mi nemocenská stále trvá tak bych to potřebovala zaslat poštou, aby mi ještě neřekli že v době nemocenské nejsem doma, na poštu by to zanesl přítel. A ješte otázka, mohou mi zaslat stravenky poštou společně se zápočtovým listem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.10.16 13:07

@NatyKli s těmi stravenkami po tobě možná budou chtít, abys přišla podepsat papír, žes je dostala, ale nevím, nechci chytračit. Já měla jednou šílenou šéfovou, jednání otřesné a ta po mě chtěla vždy podepsat úplně vše, i předání výplatní pásky a to ručně přímo na tu pásku vyloženě formou „svým podpisem stvrzuji, že jsem dne xxx převzala výplatní pásku…“ :roll:
Asi záleží na každém, ale zrovna u těch stravenek si myslím, že budou potřebovat potvrdit, žes je převzala, přece jen jsou to peníze…
Co se týče výpovědi, pokud nemáš vycházky, asi bych to poslala poštou, ale předem o tom alespoň telefonicky informovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
15.10.16 13:08

Poštou doporučeně to poslat můžeš taky. Ty stravenky a zápočťák klidně můžou taky poslat poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat