Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Taky se snažíme, taky jsem myslela,že se to povede napoprvé,ale dostavila se MS.I když jen taková střední.Před ní jsem měla všechny příznaky těhotenství (chutě,bolení prsou,nafouklost,…).Kdo ale poradí jak nemyslet stále na to otěhotnění, když mimíska moc chceme,do práce už nás nebaví chodit a kolem jsou jen malí caparti?Hanka
Ahoj,
tak tohle taky znam: menstruace velice nepravidelna, 2× falesny poplach a velke zklamani, ale co je zajimave, po treti jsem to nijak nehlidala, nechtelo se mi zkouset zase test, az mi muj drahousek sam rekl, ze uz je to nejake podezrele, at to zkusim a mel pravdu. Zajimavy taky bylo, ze jsem v prvni chvili ani necitila radost, spis zdeseni. Najednou to byl neodvratny fakt. No ale dneska…
)))
Lenka 32 tyden ![]()
Ahoj Leni,
tak to ti teda vážně přeju, ať se mimísek narodí v pořádku. No, máš ještě chvíli čas, ale pak už budeš maminka.Hanka
Holky, držím moc palce. Opravdu je v tom psychika, je to děsný pevít. Já měla falešné těhotenství několikrát, zpoždění i 10 - 12 dní
( Pak jsem na to přestala myslet - bylo to strašně těžké, neumím poradit, jak na to. Prostě jsem ten měsíc měla spoustu jiné práce, jiných myšlenek. A bylo to! Toffifee - Zuzka