Jak dlouho Estvill?

4092
10.10.10 17:10

Jak dlouho Estvill?

Ahojky jak dlouho vám trvalo než vám „zabral“ Estvill? Myslím kolik dní jste to praktikovali než vám mimi usnulo a spalo celou noc? Nebo alespoň její větší část :lol: V kolika měsících jste to prováděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1100
10.10.10 17:39

3-5 dní, poprvé v 6ti měsících na večerní usínání, podruhé v roce na odbourání nočního krmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
10.10.10 17:58

My ho zavedli asi v roce. Dřív jsem o něm nevěla, zavedla bych dřív. :mrgreen: První noc jsem musela běhat do pokoje často, ale další dny už to bylo lepší a lepší. Za pár dní spal celou noc, max. 1× nebo 2× vzhůru. Teď už spí celou noc několik týdnů. Zvykl si rychle, Estvill je moje spása. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.10.10 18:26
ivusha píše:
3-5 dní, poprvé v 6ti měsících na večerní usínání, podruhé v roce na odbourání nočního krmení.

To mě zajímá s tím odbouráním nočního krmení. Malej má skoro 2 roky a 1× za noc to UM u nás prostě stále probíhá. Když zkouším nabízet čaj, tak řve. Pořád si říkám, jak ho zbavím plíny, když furt tak „chlastá“ a ráno má plínu jak balón (až má navlhlý pyžámko). A to mě ještě čeká zrušení dudlíku… :zed: Sice ho má jen na spinkání, ale i tak si říkám, že by s ním mohl už dát pokoj.

A teď nevím: Rušit zaráz, postupně, co dřív… :nevim:

Jako ať už tak nebo tak, v každém případě to bude „na sílu“ a dobrovolně se toho nevzdá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
10.10.10 18:48

Odbourání krmení - úplně stejně jako usínání, akorát mantra zněla „už seš velikej kluk, a ti spí bez mlíka až do rána“. Žádný čaj ani nic podobného mně ani nenapadlo - to bych si moc nepomohla, akorát místo mlíka bych mu musela podávat čaj - a vstávat bych musela stejně. Později jsem mu začala nechávat u postýlky láhev s čajem - a tak je to do teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.1.14 17:50

Ahoj holky,
potřebuj, aby 7 měsíční dokázala sama usnout a spát přes den v postýlce… ale nějak na to nemám srdce, u první to šlo na první pokus, druhá je taková citlivější.
Popište mi prosím někdo v rychlosti, jak na to… vím, že je to popsané… ale sedím tady, akorát mám nervy v pr… a stejně si se starší nehraju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
20.1.14 18:34

@avm3 ahojky,já neporadím…ale mi syn taky nespinká přes den v postýlce…okamžitě se otočí a pase koně, neumí spát na bříšku. Při tom večer dám spát a chrní… :nevim:
Takže je v kočáře, nebo autosedačce…zatím to nechci řešit, jsem ráda, že vůbec spí. :roll: ale ráda si přečtu další příspěvky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.1.14 18:53

@kve-tinka Ona taky jen v kočárku, ale můžu ho mít jen venku a dneska tam dost lilo, tak se mi ji tam na to druhý spaní nechtělo dávat… Ale takhle to nejde… no usnula asi po půl hodině - což je pěkný, ale spala jen půl hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
20.1.14 19:30

@avm3 dopoledne jsem s ním taky chodila po venku a odpoledne už to nešlo…usnul mi i doma, ale kdyby byl mega protivný musím ven…teď už je po večeři a spinká v postýlce jak andílek… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
20.1.14 20:10

Holky, já bych taky potřebovala nějaký návod na domácí spaní doma :,(.V postýlce neusne,max.na 15 min. v autosedačce tak30 min. a toť vše :twisted:.Nic neudělám, páč když je vzhůru, tak se moc nezabaví a vyžaduje velkou pozornost, jinak je protivná jak činže :roll:.Spí taky jen v kočárku, to když se pak uvozí, tak vydrží i 3 hod.,ale taky bych byla někdy ráda doma, kor v tom dnešním počasí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí