Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojík maminy, moje 3-týdenní holčička má na jazýčku bílé flíčky, nevím co to je, syn nic takového neměl
Pojedeme na pohotovost až tam budou, ale i tak nevíte co by to mohlo být?
můžeš sem dát fotku? jak píše pavlak5, mohla by to být moučnivka, ale těžko soudit, když to nevidíme
Máme to taky,prý je to z mlíka,není to nijak škodlivé,nebo bolestivé?To je hrůza,mám druhý dítě a jsem ze všeho vykulená jak prvnička ![]()
bolestivy to je, kdyz se to rozleze, na pohotovost nejezdi, akotat neco chytnete, moucnivka se potira gencianou
je to normalni plisen v puse, u deti bezne a POZOR nakazlive
chytla jsem to od deti taky
sterilizuj pokazde dudla, jestli kojis tak to mas na prsou a je treba je desinfikovat
no mlíčko odsávám a dávám lahvičkou, malá ho ze mě nevytáhne, je hrozný lenoch.Ale začaly mě dnes bolet bradavky, jakby pálet, může to být ono? A čím mazat? Na pohotovost jsme nejeli, jen jsem zavolala a doktorka potvrdila tu moučnivku.Jinak vše pečlivě sterilizuji, jak se tomu můžu pro příště vyhnout?
Rozmary:mám to taky tak, synovi je 7 a já si připadám vyjukanější než když se narodil on, ale to je asi tím, že jsem byla mladá a blbá a měla tolik starostí, že jsem ani neměla čas řešit každý prdík.