Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli je normální,že ve 4týdnech jsme na UM je normální,že má někdy žluté uplně kašovité kakání bez hrudek a někdy z hrudkama?Nemůže mít něco s trávením?
Ahoj! Taky jsme to měli a dr říkala, že je to prdíkama. Mělo by se to srovnat, jak si zvykne na UM ![]()
jj, je to v pořádku. Buď klidná. Děti na UM mívají stolici tužší, nebo i jinou barvu než kojenéděti. není se čeho obávat. ![]()
Ale my už jsme na UM 3 týdny tak právě nevím a k doktorovi jdem až 25 ted má dovolenou
Denisa84 píše:
jj, je to v pořádku. Buď klidná. Děti na UM mívají stolici tužší, nebo i jinou barvu než kojenéděti. není se čeho obávat.
Trávení miminka se rychle vyvíjí a mění. Vždyť za pár dní začne jíst kašičky a zeleninku. Opravdu si myslím že není důvod k obavám.
Doufám mě totiž vyděsila dnes jedna známá,že má asi něco s trávením
jestli máš opravdu strach tak si zajddi k doktorovi. oni udělají výtěr a převáží ji, jestli přibývá na váze.
Taky bych řekla, že to nic vážného není. I když mně to taky vyděsilo… Malá to taky neměla hned. Cca po 10 dnech co byla na UM, jinak měla hořčici, tak jsem taky byla vyjančená, co se děje. Ale je fakt, že se to srovnalo, jak říkala dr. Dávala jsem jí i kapičky Sab Simplex
Ale ty kapičky jsou na prdíky ne?Musím zatukat tuk tuk,že na ně netrpíme.Malej přibejvá tak asi to opravdu nic nebude
V pohodě mám obě pohlaví jenže už jsem zapoměla jak to bylo u malý a navíc ona byla kojená
Jsou na prdíky, jak jsem psala, dr mi říkala že je to z toho, ale my na ně fakt trpěli…
Tak uvidíme zatím to teda nechám jinač je to spokojený mimino
to znám. Taky si spoustu věcí musím připomínat. Přeci jen už je to 6 let když jsem řešila miminkovské problémy ![]()