Ztráta mlíka???

310
9.10.10 10:42

Ztráta mlíka???

Ahoj, zase otravuju :roll:
malý byl plně kojený do 3 měsíců. Potom jsme ale začali dávat na noc jednu dávku sunaru, jinak je kojený stále. Ale mám obavy, že moc toho nenapije- kojím tak minutu , pak už asi nic nevytahá a odvrací se, už dál pít nechce… Hlady asi ale neřve. Co to znamená??? Co s tím??? 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
9.10.10 10:48

A to noční kojení, které bylo nahrazeno Sunarem jsi prostě normálně vynechala nebo jsi mléko například odsála či odstříkala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
9.10.10 10:56
Cappy píše:
A to noční kojení, které bylo nahrazeno Sunarem jsi prostě normálně vynechala nebo jsi mléko například odsála či odstříkala?

Ne, noční kojení jsem neodbourala. Dostane místo posledního kojení na noc sunar a jak se v noci vzbudí, tak už zase kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
9.10.10 11:00

Já jsem to myslela tak, že pokud vynecháš jedno (jekékoliv) kojení a plně ho nahradíš Umělou výživou, aniž bys ono nahrazené kojení ostříkala nebo odsála, mohlo by to trochu zamávat se zásobou mléka.
Mohlo by ho být méně, mohlo by trvat déle, než by se spustilo.
Ale možná je problém někde jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
9.10.10 11:02
Cappy píše:
Já jsem to myslela tak, že pokud vynecháš jedno (jekékoliv) kojení a plně ho nahradíš Umělou výživou, aniž bys ono nahrazené kojení ostříkala nebo odsála, mohlo by to trochu zamávat se zásobou mléka.
Mohlo by ho být méně, mohlo by trvat déle, než by se spustilo.
Ale možná je problém někde jinde :nevim:

Když mě to odstříkávání nejde, vždy vyleze jen pár kapek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
9.10.10 11:06

Já teda mluvím dle svých zkušeností, netvrdím, že mám 100% pravdu.
Ale myslím, že tím, žes vynechala to jedno kojení, tak mléka ubylo a déle trvá, než se pořádně spustí a některé děti to nebaví, když musí pořádně a dlouho tahat :-?

S odsávačkou ti to taky nejde?
To odstříkávání je časově náročnější, pracnější. Určitě to není záležitost na 5 minut.
Já jsem u toho zkysla klidně i půl hodiny, než jsem odstříkala jednu celou dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
9.10.10 11:07
Cappy píše:
Já teda mluvím dle svých zkušeností, netvrdím, že mám 100% pravdu.
Ale myslím, že tím, žes vynechala to jedno kojení, tak mléka ubylo a déle trvá, než se pořádně spustí a některé děti to nebaví, když musí pořádně a dlouho tahat :-?S odsávačkou ti to taky nejde?
To odstříkávání je časově náročnější, pracnější. Určitě to není záležitost na 5 minut.
Já jsem u toho zkysla klidně i půl hodiny, než jsem odstříkala jednu celou dávku.

No jo a kolik je celá dávka??? Odsávačku nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joanee
9.10.10 11:14

Ahojky, davas mu strikackou,nebo kadinkou,nebo normalne z flasky? Jestli z flasky,tak je jenom liny tahat z prsa,tak zkus odstrikat at se mlicko vytvori,potece potom skoro samo,navnadi ho to. Mi jsme meli stejny problem s holkama jak jsme prisli z porodnice Adelku mi tam prikrmovali a ona se potom neumela prisat,jak jsme prisly z porodnice tak jsem ji dala umele mlicko v porodnici,mi rekli,jake ji davali Adelka z toho blinkala.Tak jsem si rekla,ze kdyz se naji Anetka a je spokojena,tak to dopilujem i s Adelkou a povedlo se :dance: Nebo zkus laktacni pradkyni,vyplati se to…preji hodne zdaru s kojenim :palec:

• Citovat
  • Upravit
neczuz
9.10.10 18:15

Mě dítě také ječelo při a po kojení okolo 3. měsíce. Byla jsem na nervy, vím, jaké to je, stále jsem se bála, že mléka je málo. Ale po měsíci jsem zjistila, že přibírá kilo měsíce. není to řev hlady, ale vzteky. Musí víc makat, už to neteče samo, zvlášť když má srovnání s flaškou, kde to teče proudem bez práce. vybodni se na večerní příkrm, at se hoch snaží, jinak velmi rychle bude chtít jen flašku. Směrodatné je, jak prospívá, ne jak se vzteká při kojení.

• Citovat
  • Upravit
kolemjdoucí
9.10.10 23:07

A proč vlastne davas ten sunar?

• Citovat
  • Upravit
314
9.10.10 23:19

Máme podobný problém, malá přes den skoro nepije, mléko stříká všude okolo a ona si toho nevšímá, zabírá nám akorát odsát a nalít do ní ze sklenky, nebo flaškou, ale ani tomu moc nedává. V noci saje hezky, ale přes den je to trochu boj, tak dávám kaši. Odsávačku si pořiď je to fajn věc, kupovala jsem si canpol babies za 250,– je u toho i lahvička Lovi. Za 10 minut mám odsáto okolo 100 ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
10.10.10 10:16

Vzdala jsem to- najela jsem na sunar… Včera a v noci jsem kojila co hodinu, takže dneska ráno už dostal svou dávku sunaru a už to kašlu… A dala jsem si hned kafe :roll: :mrgreen: až mi z něho lezou oči z důlků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
10.10.10 10:47

Zastánkyně kojení nás asi ukamenují, ale dneska jsem udělala to samé, ráno Nutrilon a odpo ji odsaju, v noci vodu, někde jsem četla že to pomáhá na to buzení, že se pak nebude tak často budit v noci a lépe bude jíst přes den. Hlavně nejdůležitější je pohodová maminka a stresovat se kojením, nebýt vyspalá a přes den fungovat na autopilota není nic moc. Souhlasím s Tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
10.10.10 10:56

Zastánkyně kojení jsem. Ale jen do té doby, kdy to vyhovuje oběma stranám. Jinak je to trápení. Pokud jste se tak rozhodly, je to správně. :palec:

• Citovat
  • Upravit
kolemjdoucí
10.10.10 11:04

Aha,ttak to jo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení