Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
NO- děkuji za podporu…
Já už najela na celodenní sunarový režim. Bohužel.
Ale taky jsem kojila aspoň ty tři měsíce. Díkybohu za ně. Ten autopilot byl dobrej ![]()
Jasne, hlavne at jsme v pohode… A když nam onemocni rodiče? Šup s nimi do ustavu, hlavne, ze je pohodaaa…a když budeme mit postizene dite? Pryč s nim pod zasterkou, že je to v jeho dobro, hlavne, ze je pohodaaa…mmmm…proste…život je kráááásnej
sry…ja uz asi na ty kecy o pohodovych matkach začínám být alergická
Se nediv, ze uz ti u prsa nechce byt, flaška je jednoducha a mlika taky bude míň… jen aby vam to vyhovovalo, abys neprisla na to, ze ta flaska je na pripravu komplikovanejsi. ![]()
Radsi ne píše:
Jasne, hlavne at jsme v pohode… A když nam onemocni rodiče? Šup s nimi do ustavu, hlavne, ze je pohodaaa…a když budeme mit postizene dite? Pryč s nim pod zasterkou, že je to v jeho dobro, hlavne, ze je pohodaaa…mmmm…proste…život je kráááásnejsry…ja uz asi na ty kecy o pohodovych matkach začínám být alergickáSe nediv, ze uz ti u prsa nechce byt, flaška je jednoducha a mlika taky bude míň… jen aby vam to vyhovovalo, abys neprisla na to, ze ta flaska je na pripravu komplikovanejsi.
Ach jooo, je to každého věc a basta. ![]()
Radsi ne píše:
Jasne, hlavne at jsme v pohode… A když nam onemocni rodiče? Šup s nimi do ustavu, hlavne, ze je pohodaaa…a když budeme mit postizene dite? Pryč s nim pod zasterkou, že je to v jeho dobro, hlavne, ze je pohodaaa…mmmm…proste…život je kráááásnejsry…ja uz asi na ty kecy o pohodovych matkach začínám být alergickáSe nediv, ze uz ti u prsa nechce byt, flaška je jednoducha a mlika taky bude míň… jen aby vam to vyhovovalo, abys neprisla na to, ze ta flaska je na pripravu komplikovanejsi.
Trošku jsi to nedala s tou nemocí atd. ![]()
Radsi ne píše:
Každý jsme jiný, někdo je bojovník, někdo ne. J8 bych bojovala, protože by mě nekojení stresovalo víc, než ten boj. Ale někdo ten boj nezvládne a já to chápů. Pokud je matka stresovaná, je to pro dítě horší, než když je na sunaru a mámu v pohodě.
Navíc je to dost nerovný boj s anonymem. Holky se taky otevřeně k nekojení přihlásily pod svý nickem.
neczuz píše:Radsi ne píše:
Každý jsme jiný, někdo je bojovník, někdo ne. J8 bych bojovala, protože by mě nekojení stresovalo víc, než ten boj. Ale někdo ten boj nezvládne a já to chápů. Pokud je matka stresovaná, je to pro dítě horší, než když je na sunaru a mámu v pohodě.
Navíc je to dost nerovný boj s anonymem. Holky se taky otevřeně k nekojení přihlásily pod svý nickem.
Já nick nemám
ja tu jsem nahodou…a uz budu hodna, potrebovala jsem to odventilovat. Všude čtu jenom jak jsou zastanci kojeni agresivni a přitom je to naopak. Tak jsem si to zkusila, ne: ![]()
Nebojte, uz to pokouset nebudu.
Radsi ne píše:
Já nick nemámja tu jsem nahodou…a uz budu hodna, potrebovala jsem to odventilovat. Všude čtu jenom jak jsou zastanci kojeni agresivni a přitom je to naopak. Tak jsem si to zkusila, ne:
Nebojte, uz to pokouset nebudu.
To máš fuk- každý má svůj názor a každý si stejně udělá co chce. Ať si tu píše kdo chce, co chce.
![]()
Zmíněný anonymní příspěvek je od neregistrované uživatelky, používající nick kolemjdoucí a Radsi ne - upozorňuji, že při příštím výpadu či porušení pravidel přistoupíme k blokaci.
Admin
ja myslela smazat vse. To neni fer
to,ze uz budu hodna je fuc,ale ze jsem dostala od admina pres cumec tu porad visi.