Ztráta mlíka???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
10.10.10 11:05

NO- děkuji za podporu… :-) Já už najela na celodenní sunarový režim. Bohužel. :-( Ale taky jsem kojila aspoň ty tři měsíce. Díkybohu za ně. Ten autopilot byl dobrej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radsi ne
10.10.10 11:11

Jasne, hlavne at jsme v pohode… A když nam onemocni rodiče? Šup s nimi do ustavu, hlavne, ze je pohodaaa…a když budeme mit postizene dite? Pryč s nim pod zasterkou, že je to v jeho dobro, hlavne, ze je pohodaaa…mmmm…proste…život je kráááásnej :potlesk: sry…ja uz asi na ty kecy o pohodovych matkach začínám být alergická

Se nediv, ze uz ti u prsa nechce byt, flaška je jednoducha a mlika taky bude míň… jen aby vam to vyhovovalo, abys neprisla na to, ze ta flaska je na pripravu komplikovanejsi. :think:

• Citovat
  • Upravit
310
10.10.10 11:14
Radsi ne píše:
Jasne, hlavne at jsme v pohode… A když nam onemocni rodiče? Šup s nimi do ustavu, hlavne, ze je pohodaaa…a když budeme mit postizene dite? Pryč s nim pod zasterkou, že je to v jeho dobro, hlavne, ze je pohodaaa…mmmm…proste…život je kráááásnej :potlesk: sry…ja uz asi na ty kecy o pohodovych matkach začínám být alergickáSe nediv, ze uz ti u prsa nechce byt, flaška je jednoducha a mlika taky bude míň… jen aby vam to vyhovovalo, abys neprisla na to, ze ta flaska je na pripravu komplikovanejsi. :think:

Ach jooo, je to každého věc a basta. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
10.10.10 11:15
Radsi ne píše:
Jasne, hlavne at jsme v pohode… A když nam onemocni rodiče? Šup s nimi do ustavu, hlavne, ze je pohodaaa…a když budeme mit postizene dite? Pryč s nim pod zasterkou, že je to v jeho dobro, hlavne, ze je pohodaaa…mmmm…proste…život je kráááásnej :potlesk: sry…ja uz asi na ty kecy o pohodovych matkach začínám být alergickáSe nediv, ze uz ti u prsa nechce byt, flaška je jednoducha a mlika taky bude míň… jen aby vam to vyhovovalo, abys neprisla na to, ze ta flaska je na pripravu komplikovanejsi. :think:

Trošku jsi to nedala s tou nemocí atd. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
10.10.10 11:29
Radsi ne píše:

Každý jsme jiný, někdo je bojovník, někdo ne. J8 bych bojovala, protože by mě nekojení stresovalo víc, než ten boj. Ale někdo ten boj nezvládne a já to chápů. Pokud je matka stresovaná, je to pro dítě horší, než když je na sunaru a mámu v pohodě.

Navíc je to dost nerovný boj s anonymem. Holky se taky otevřeně k nekojení přihlásily pod svý nickem.

• Citovat
  • Upravit
310
10.10.10 11:30
neczuz píše:
Radsi ne píše:

Každý jsme jiný, někdo je bojovník, někdo ne. J8 bych bojovala, protože by mě nekojení stresovalo víc, než ten boj. Ale někdo ten boj nezvládne a já to chápů. Pokud je matka stresovaná, je to pro dítě horší, než když je na sunaru a mámu v pohodě.

Navíc je to dost nerovný boj s anonymem. Holky se taky otevřeně k nekojení přihlásily pod svý nickem.
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radsi ne
10.10.10 11:51

Já nick nemám :) ja tu jsem nahodou…a uz budu hodna, potrebovala jsem to odventilovat. Všude čtu jenom jak jsou zastanci kojeni agresivni a přitom je to naopak. Tak jsem si to zkusila, ne: :D

Nebojte, uz to pokouset nebudu.

• Citovat
  • Upravit
310
10.10.10 12:01
Radsi ne píše:
Já nick nemám :) ja tu jsem nahodou…a uz budu hodna, potrebovala jsem to odventilovat. Všude čtu jenom jak jsou zastanci kojeni agresivni a přitom je to naopak. Tak jsem si to zkusila, ne: :DNebojte, uz to pokouset nebudu.

To máš fuk- každý má svůj názor a každý si stejně udělá co chce. Ať si tu píše kdo chce, co chce. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
10.10.10 12:47

Zmíněný anonymní příspěvek je od neregistrované uživatelky, používající nick kolemjdoucí a Radsi ne - upozorňuji, že při příštím výpadu či porušení pravidel přistoupíme k blokaci.

Admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radsi ne
10.10.10 17:30

ja myslela smazat vse. To neni fer :( to,ze uz budu hodna je fuc,ale ze jsem dostala od admina pres cumec tu porad visi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure