Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky!! ![]()
Mám 3,5letého synka a od dubna bude chodit do školky. Má pěknou bundičku, ale k tomu trochu kratší oteplováky, takže má kolikrát mokrý punčocháče. Nechtělo se mi kupovat nový oteplováky nebo kombinézu, když už je pomalu březen. Ale za měsíc nastupuje do školky, tak právě nevím, jaké bývá v dubnu počasí, zda ještě bude potřebovat oteplováky nebo tu kombinézu. Má cenu to kupovat??
Podle me nema. V dubnu v pohode vyzije se zateplenyma sustakama. Oteplovacky davam jen na horach. ![]()
Nema. Kup takovy ty gumovy kalhoty, mivaji je v Tchibu, Lidlu atd. Byvaji uvnitr s flisem. Ve skolce staci natahnout na kalhoty nebo na teplaky a muze se ven ![]()
U počasí nikdo neví, ale koupila bych šusťáky podšité fleesem.Ty vynosí i na jaře případně pak na podzim a když je venku mokro, tak se takové kalhoty hodí. Sníh už podle mě nebude, ale záleží kde bydlíte. MY jsme z Prahy.
Dcera na ven se školkou nosí softshellové kalhoty, podšité šusťáky nebo takové ty nepromokavé kalhoty do deště pokud není sníh a je nad 0.
Ja mela za to ze kombineza nebo oteplovacky jsou jen na valeni ve snehu…toho v dubnu uz moc nebyva ![]()
Náhodou, já bych dala pro jistotu oteplovačky i v červnu, když se ochladí… ![]()
V dubnu určitě kombinézu potřebovat nebude. Takhle na jaře už dávám holce jenom tepláky na punčochy, anebo když je fakt jooo zima a mokro, tak ty gumové gatě z Tchiba, nevyteplené.
@mikitaa píše:
Ja mela za to ze kombineza nebo oteplovacky jsou jen na valeni ve snehu…toho v dubnu uz moc nebyva
No, my jsme byli loni 21.4. pod Lysou a sněhu tam bylo ještě hromadu
Záleží odkud zakl je a kam bude posílat syna do školky ![]()
@zichisek píše:
No, my jsme byli loni 21.4. pod Lysou a sněhu tam bylo ještě hromaduZáleží odkud zakl je a kam bude posílat syna do školky
je fakt ze jestli bude skolka na vrcholu snezky…tak tam se bude hodit mozna i v kvetnu ![]()
My z niziny davame v dubnu sustaky podsite bavlnou, i ty s fleesem me prijdou na duben moc…
V dubnu bývá většinou už +10 přibližně, mám na jaro a podzim šusťáky teplejší a když dám pod ně punčocháče tak to může mít ještě v zimě
zase bych to tak neřešila a ještě u tak velkého dítěte které lítá aby mu nebylo horko
![]()
No tak taky záleží, kde bydlíte, tady u nás je to na kombinézu někdy i v dubnu, v květnu ![]()
Díky za příspěvky!!
jsme z Vysočiny, takže je to takové na hraně.. Asi mu teda koupím nějaké šusťáky, které unosí i na podzim ![]()