Do čeho oblékáte miminko na ven?

1429
20.2.13 09:14

do čeho oblékáte miminko na ven?

Ahoj, prosím vás, zajímalo by mě, do čeho oblíkáte miminko do kočárku? Máme totiž kombinézu a je fakt hodně teplá, potom ji většinou dám ještě do fusaku a zakryju ji dekou. Nevím jestli to není hodně? :nevim: Když dojdeme domů, je vždycky horká. Děkuji moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
20.2.13 09:16

Já jsem kombinézu loni použila asi jen 2× při těch velikánských mrazech. Jinak měla jen bundu s mikinou a dole punčochy + fusak + tenká deka. Jestli je horká, tak to asi hodně bude ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
20.2.13 09:18

Jenomže já teď teda nevím, kterou část mám oddělat. Kombinézku jsme dostali na vánoce a nechce se mi kupovat další bundičku :think: A zase nevím bez fusaku jestli to není málo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.2.13 09:22

Kluk je prosincovej a měl body, mikinu, dupačky, bavlněnou čepičku. kombinézu a deku - vozila jsem tlustou chlupatou a pak jednu tenčí a podle potřeby jsem je dávala na kočár. Fusak jsme nepoužili nikdy. Kdybych mu dala kombinézu a fusak tak se mi upeče.

Příspěvek upraven 20.02.13 v 09:27

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
20.2.13 09:23

Dávala jsem jen body a dupačky/tepláčky, bavlněnou čepičku, ponožky, kombinézu s kapucí a fusak.. Deku jsem sebou vozila, ale nikdy jsem jí nepoužila.. A to loni byla teda tužší zima než letos..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429

Tak já ten fusak oddělám a uvidíme, půjdem na procházku za chviličku tak jsem zvědavá. Děkuji moc za názory :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi

Co ma pod kombinezkou? klidne bych zrusila deku a dala jen kombinezu na body a puncochaky (ja davala i jen kombinezu na body, nozicky mel jen v ponozkach) a do fusaku. Ja nepouzivala ani deku a ani nanoznik, ken pri nejvetsich mrazech.

• Citovat
  • Upravit
782
20.2.13 09:24

@soleile já malého oblekam stejně jako ty, kombineza, fusak, deka a myslím, ze je to tak OK. přece jen leží a spinka a to se moc Sam nezahreje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
20.2.13 09:25

Malej má tričko nebo body, punčocháče, chlupatou, ale slabší kompinézu, zavinku a fusak. Protože má kapucku, dávám jen bavněnou čepičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
20.2.13 09:25

@Billi udělala bych to stejně, pod kombinézu nalehko a bez deky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
20.2.13 09:27

@soleile Svítí sluníčko, ale je tam kosa, raději bez deky, ale fusak určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
20.2.13 09:28

Tak pod kombinézkou má body a tepláčky. Ona ta deka vlastně je taková hodně lehká, takže asi jí dám pod kombinézku ještě mikinku a zakryju ji silnější dekou. Uvidím, půjdem na chvilku a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.2.13 09:45

Pokud to není zrovna v úplném mrazu, tak si myslím, že tam to dítě musí být vařený. My máme fusak emitex, hodně teplý, ten jsem měla ve vložné tašce phil a teds, dítě na sobě, co má doma, k tomu bavlněnou čepičku, chlupatý overálek a stejně byl vařenej :zed: Teď má pletený overálek, merino kuklu tenkou, pod overálkem bavlněný a ponožky a je to až až.
Na takto malé mimino vidím jediný smysl zimní kombinézy, kdybych ho chtěla venku vyndavat a kojit, ale to bych ho zase nedávala do fusaku a jen přikryla dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
20.2.13 09:45

Dcera je unorova, davala jsem fleecovou kombinezu pres obleceni na doma a pak do fusaku, pripadne jeste prikryt dekou.
Teplou kombinezu jsem pouzila snad jenom jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101749
20.2.13 09:56

@soleile Já dávám kombinézku a fusak a přehřátá není :-) je fakt, že tedy pod kombinézkou má jen bodíčko a ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková