Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj ![]()
Od 4m se prcek koupe s námi ve vaně, buď se mnou, nebo s přítelem. Jak dlouho tam může být? Hrozně se mu tam líbí, když je krom hlavičky krásně v teplé vodě. Koupeme se tak 5 minut, ale mě je hrozně líto ho vždycky tak brzo vytahovat, když ho to baví a je spokojenej
Jak dlouho koupete vy? ![]()
Našemu malému je dvět týdnů, od konce šestinedlka se koupeme společně ve vaně (buď se mnou nebo s přítelem) a jsme tam klidně i 15 minut..
To nech klidně déle. My ho teda koupali, že tam byl sám, ale klidně i půl hodinky, dávali jsme na bříško, měli ho na rukách a lovil kachny. 5 minut mi přijde hodně málo.
Malá je už od mala vodnice, jako mimi jsme ji nechávali i 20m a teď ji z vody taháme po půl hodině s řevem ![]()
Takhle malé děti už chodí na plavání, ne? Tam jsou ve vodě kolem půl hodiny?
Tak, já bych malého nechala klidně těch 20 minut. Podle toho, jak vydržíš Ty ![]()
Jen hlídám teplotu vody, jinak bez problémů!
tak normalne malou koupu tak 10 minut, se mnou ve vane ji nechavam dele, tak 15 min, mala miluje vodu ![]()
Chodím s maličkou plavat a lekce je na 35min, takže se neboj nechat malého ve vodě déle:)
Tak děkuju za rady
Jemu se tam hrozně líbí a já mu to vždycky překazim
Tak zítra tam zůstanem déle ![]()
Januliiik píše:
Malá je už od mala vodnice, jako mimi jsme ji nechávali i 20m a teď ji z vody taháme po půl hodině s řevem
stejně a s řevem i po 3/4 hod… teda s mezi připuštěním teplé vody ![]()
Všechny připouštíte vodu? Já malého většinou do 5ti minut vytáhnu, kvůli studené vodě. Sem tam mu dopřeju a připouštím teplou. ![]()
my se asi od 2 měsíců koupeme společně a taky tam malá vydrží klidně půl hoďky. když se koupe s taťkou, vyndávám jí celou rozehřátou, varhánkovatou a s očima jak angorák, nevím co tam spolu vyvádějí, ale chechtání obou je slyšet přes 2 místnosti
![]()