Kosmetika pro miminko

202
27.1.12 10:48

Kosmetika pro miminko

Ahojky Maminky,
mám 4měsíční miminko a ráda bych se zeptala, jakou kosmetiku používáte? Především jaké krémy na obličej a tělo? Malej má někdy víc popraskanější pusinku, může se mazat už něco na pusinku jako jelení lůj?
Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
565
27.1.12 10:54

Ahoj, tak já na dcerku (ale upozornuju už je to pár let co byla takhle malinká) používala po koupání obyčejný aviril olejíček (ale ne každému sedí, nám voněl a malé vyhovoval), přes zimu potom na obličej od nivei krém proti chladu a jelikož měla víc suchou pokožku tak Excipial mléko. S popraskanou pusinkou jsme se setkali až v pozdějším věku, takže u takhle malýho miminka jsem nemazala, ale řekla bych, že v lékárně určitě najdeš nějaký jelení lůj pro miminka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21904
27.1.12 10:56

Nejlepsi kosmetika pro mimino je zadna kosmetika.Cim min,tim lip..Mazat bambuckym maslem,telo i pusu.Nebo na telo mandlovy olej.Koupat v ciste vode.Cim mene patladel,tim min vysusena a bezproblemova kuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
27.1.12 10:57

malá bude mít půl roku a pořád ji mažu po koupeli olejíčkem Johnson's baby pro dobré spaní,na obličej když jdeme ven ji namažu krémem Bübchen proti vlhku a mrazu,rty jí nemažu,furt slintá,nebo má dudlík :) na prcku používám Bephanten..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
27.1.12 11:03

telicko mazu olejickem pro miminka od Nivey, ale ne po kazdem koupani, jen, kdyz pouziju myci emulzi (cca 2× do tydne, jinak koupu jen ve vode), na zadecek mame sudocrem, na oblicej jsme dostali nejakou masticku, ktera se pripravuje v lekarne (na seborreu) a rty nemazu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
27.1.12 11:08

tak ja malou koupu v čiste vode a potom ji mažu chiccem mlikem ten jedinej nam vyhovuje a na obličej mam primo krem od doktora mala mela potize s vyražkou ale jen na obličeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
27.1.12 11:21

Mi používáme kosmetiku Sebamed, je pro citlivou pleť, malej má sklony k atop. exzému… jinak to chce co nejmíň parfémované :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
27.1.12 11:26

My jsme první 3 měsíce používali jenom slunečnicový olej z lékárny. A musím říct, že jsem s ním byla maximálně spokojena, kolikrát uvažuju jestli se k němu nevrátíme :)
Dcerka má hodně citlivou plet, máme podezření i na ekzem. Takže u nás jedině Aderma Exomega, ted jsme začali střídat s Excipialem, měli jsme i Biodermu, ale nic moc.
Měli jsme i od Johnson takový zelený krem, nevzpomenu si s čím to bylo, ale taky byl příjemný, ne moc parfemovaný a hezky voněl.
Vyzkoušeli jsme i Sebamed, ale po tom se mi okamžitě osypala.
Takže to chce vyzkoušet co nejvíc bude vyhovovat Vám no, na trhu je toho spousta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
27.1.12 11:26

používíme nivea baby, maximální spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
27.1.12 11:28
veverik píše:
My jsme první 3 měsíce používali jenom slunečnicový olej z lékárny. A musím říct, že jsem s ním byla maximálně spokojena, kolikrát uvažuju jestli se k němu nevrátíme :)
Dcerka má hodně citlivou plet, máme podezření i na ekzem. Takže u nás jedině Aderma Exomega, ted jsme začali střídat s Excipialem, měli jsme i Biodermu, ale nic moc.
Měli jsme i od Johnson takový zelený krem, nevzpomenu si s čím to bylo, ale taky byl příjemný, ne moc parfemovaný a hezky voněl.
Vyzkoušeli jsme i Sebamed, ale po tom se mi okamžitě osypala.
Takže to chce vyzkoušet co nejvíc bude vyhovovat Vám no, na trhu je toho spousta :nevim:

Excipial používame na ten obličem a můžu jen doporučim opravdu super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.1.12 11:46

Mně přišlo, že byl po oleji vysušený, navíc máme v rodině alergie a ekzemy, tak nám byla doporučena vazelína. Čistá bílá bez přímesí a vůní. Nemůžu si vynachválit. :palec:
Na zadeček používáme sudocrem. To je vše. Myjeme v čisté vodě.
Na rozpraskanou a vysušenou pusinku pro malého nám v nemocnici dali Infadolan.

• Citovat
  • Upravit
2422
27.1.12 11:55

Ahoj,naše malá má dost suchou pokožku-používám Biodermu a jsem maximálně spokojená, když olejíček tak bubchen (dávám trochu do vody při koupání)-mají i krém proti chladu, na zadeček bepanten a nebo sudokrém-je i dezinfekční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
27.1.12 12:00

Bufinda - My ten excipial používáme necelý tyden a přijde mi to jako, jo fajn pokožka se nezhoršuje, ale ani nezlepšuje. U adermy jsem po každém namazání cítila, že to pomáhá.
Ale ještě chvilku to budu zkoušet a uvidíme. Byla bych ráda, kdyby zafungoval, protože aderma by nás zachvíli zruinovala.

Jinak na zadeček používáme taky sudocrem. První pul rok bepanthen a pak jsme přešli na sudocrem. Vyzkoušela jsem sebamed, okamžitě se mi šíleně oprudila a pomohl jen sudocrem, takže jsme u něj zustaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
27.1.12 12:09
veverik píše:
Bufinda - My ten excipial používáme necelý tyden a přijde mi to jako, jo fajn pokožka se nezhoršuje, ale ani nezlepšuje. U adermy jsem po každém namazání cítila, že to pomáhá.
Ale ještě chvilku to budu zkoušet a uvidíme. Byla bych ráda, kdyby zafungoval, protože aderma by nás zachvíli zruinovala.Jinak na zadeček používáme taky sudocrem. První pul rok bepanthen a pak jsme přešli na sudocrem. Vyzkoušela jsem sebamed, okamžitě se mi šíleně oprudila a pomohl jen sudocrem, takže jsme u něj zustaly

nám právě ten excipial hodně pomáhá, jsem s nim moc spokojená. na zadeček tako používam sudocrem :palec: nejlepší věc !! kam se na něj hrabe propagovanej bepanthen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
27.1.12 14:39

diskuzí je tu miliardy. kosmetiky co nejméně, nejlépe přírodní, jednosložkové. Já mažu bambusckým máslem a mandlovým olejem. I pusu. Meju vodou, zadek olivovým mýdlem. Na suché flíčky Excipial. Na vyrážku kolem pusy Infadolan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí