Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Měla jsem přijít na určitou hodinu. Brali mi ještě krev, takže nějaké čekání na výsledek. Pak jsem se nachystala, proběhl samotný KET a měla jsem půl hodinky ležet na lůžku. To jsem celou dobu nevydržela a po asi 10 minutách jsem šla čůrat s povolením sestřičky.
Na hodiny ti to neřeknu, ale možná jsme tam ty 2 hodinky pobyli a bylo mi to v tu chvíli vlastně jedno. ![]()
Asi jsi ještě zdravá a nezažila jsi frontu u lékaře?
Je to normální i v CARu.
Ještě dodám, že sice zprávu „jen“ vytiskli, ale někdo si musel udělat čas a zapsat tam ty údaje. A pokud jsou zaneprázděni, tak i ta zpráva se veze časem.
Kolikrát na běžných odděleních ti ráno řeknou, že tě propustí, ale než udělají všechno potřebné a ve velkém množství pacientů, tak to chvíli trvá a propustí tě třeba okolo 14h.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Zdravím vás… jak dlouho u vás trvala návštěva v CAR a celý KET prosím? Jen pro zajímavost… my jsme byli v pondělí a strašně mě zarazilo, kolik času nám to zabralo. Samozřejmě jsme neměli v ten den nic jiného v plánu, ale doktorka nám jasně říkala, že je to celkem krátký proces a po 15ti min opouštím pokoj. Ale u nás to tvralo celé 3 hodiny
Měli jsme se dostavit na 12:30 a KET měl proběhnout ve 13:00. Čekala jsem, že do 13:30 opuštím CAR i vč. 15ti minutového ležení na lůžku. Nicméně mě vzali na řadu až 13:45 a ještě mě tam nechali na pokoji čekat do 15:00 na zprávu, kterou vlastně jen vytiskli a sestřička to bez dalších komentářů donesla a pak jsme odešli. Jak to bvylo u vás?
PS: samozřejmě i kdyby to trvalo 24 hod tak hlavně ať to klapne! držíme si palce