Jak dlouho u vás trval KET?

Anonymní
31.7.24 12:33

Jak dlouho u vás trval KET?

Zdravím vás… jak dlouho u vás trvala návštěva v CAR a celý KET prosím? Jen pro zajímavost… my jsme byli v pondělí a strašně mě zarazilo, kolik času nám to zabralo. Samozřejmě jsme neměli v ten den nic jiného v plánu, ale doktorka nám jasně říkala, že je to celkem krátký proces a po 15ti min opouštím pokoj. Ale u nás to tvralo celé 3 hodiny :zed: Měli jsme se dostavit na 12:30 a KET měl proběhnout ve 13:00. Čekala jsem, že do 13:30 opuštím CAR i vč. 15ti minutového ležení na lůžku. Nicméně mě vzali na řadu až 13:45 a ještě mě tam nechali na pokoji čekat do 15:00 na zprávu, kterou vlastně jen vytiskli a sestřička to bez dalších komentářů donesla a pak jsme odešli. Jak to bvylo u vás?

PS: samozřejmě i kdyby to trvalo 24 hod tak hlavně ať to klapne! držíme si palce :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4481
31.7.24 12:49

Měla jsem přijít na určitou hodinu. Brali mi ještě krev, takže nějaké čekání na výsledek. Pak jsem se nachystala, proběhl samotný KET a měla jsem půl hodinky ležet na lůžku. To jsem celou dobu nevydržela a po asi 10 minutách jsem šla čůrat s povolením sestřičky.
Na hodiny ti to neřeknu, ale možná jsme tam ty 2 hodinky pobyli a bylo mi to v tu chvíli vlastně jedno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11752
31.7.24 15:09

Asi jsi ještě zdravá a nezažila jsi frontu u lékaře?
Je to normální i v CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11752
31.7.24 15:11

Ještě dodám, že sice zprávu „jen“ vytiskli, ale někdo si musel udělat čas a zapsat tam ty údaje. A pokud jsou zaneprázděni, tak i ta zpráva se veze časem.
Kolikrát na běžných odděleních ti ráno řeknou, že tě propustí, ale než udělají všechno potřebné a ve velkém množství pacientů, tak to chvíli trvá a propustí tě třeba okolo 14h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.