Jak do ní dostat léky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2429
23.12.14 20:30

jak do ní dostat léky

Dobrý večer emaminy, malá (2roky), po 3 týdnech nelepšícího se kašle dostala antibiotika - klacid sirup. Jenže tím jak jsme během tří týdnů zkoušely všemožné sirupy se jí to tak zprotivilo, že do ní nemůžu ted ty antibiotika dostat. Když jí to stříknu násilím až do krku stejně se jí to podaří všechno vyplivat. Sirupy jsem jí rozmíchala do sklenice minerálky a hodně osladila třeba medem aby to tam necítila, ale nevím jestli tohle můžu dělat s antibiotikama :( prosím o rady, tipy jak to do ní dostat, protože jinak skončím v blázinci, celé noci kašle, ale léčit se nechce :zed: :,( pomoc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
849
23.12.14 20:33

My ted mame ten samy problem. Klacid je pekne hnusnej. My jsme davali do rozmackaneho bananu, nebo jsme zamichali do pudingu. Je to boj, drzim palce, at se male ulevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
23.12.14 20:35

Nám mlaďoch sní cokoliv, co je posypané grankem. Přeju pevné nervy a ať se malá brzy uzdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
23.12.14 20:35

ZASEDNOUT DÍTĚ VČETNĚ RUKOU A STŘÍKAČKOU JÍ TO DÁT DO PUSY.pUSU DRŽET DOKUD NESPOLKKNE

• Citovat
  • Upravit
23.12.14 20:36

Výživová perla, a radost všech zubařů - v nejhorším kapem na lžičku s moučkovým cukrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
23.12.14 20:36

Co třeba do přesnídávky? nebo udělat nějakou kašičku? Rozmixovat banán, med a ty kapky? A nebo na lžíci a zalít šťávou. :think:

• Citovat
  • Upravit
49159
23.12.14 20:38
@syselinka píše:
Dobrý večer emaminy, malá (2roky), po 3 týdnech nelepšícího se kašle dostala antibiotika - klacid sirup. Jenže tím jak jsme během tří týdnů zkoušely všemožné sirupy se jí to tak zprotivilo, že do ní nemůžu ted ty antibiotika dostat. Když jí to stříknu násilím až do krku stejně se jí to podaří všechno vyplivat. Sirupy jsem jí rozmíchala do sklenice minerálky a hodně osladila třeba medem aby to tam necítila, ale nevím jestli tohle můžu dělat s antibiotikama :( prosím o rady, tipy jak to do ní dostat, protože jinak skončím v blázinci, celé noci kašle, ale léčit se nechce :zed: :,( pomoc!

já jsem uplácela… prostě a nevýchovně jsem uplácela - čokoládkou, kinder vajíčkem, malou hračkou.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
23.12.14 20:43

Všechny kapky i sirupy dávám do sladkého džusu, jinak to nechce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
23.12.14 20:46
@jahuhudka píše:
ZASEDNOUT DÍTĚ VČETNĚ RUKOU A STŘÍKAČKOU JÍ TO DÁT DO PUSY.pUSU DRŽET DOKUD NESPOLKKNE

souhlasím, když nezabere domluva, úplatky, vyhrožování tak násilý ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
23.12.14 20:48

@Blackova.K Ono to ani není násilí :lol: trvá to max. 10 vteřin, jen jsem se prostě necrcala s přemlouváním :nevim: Lék není něco co dítě může okecat, je to prostě něco co není dobrý a musí se to. Bez diskuze. Za máho dětství slaďoučké sirupky nebyly :lol:

• Citovat
  • Upravit
81478
23.12.14 20:53

Dávájm hroznový bombon. nejdřív jeden bombon, rozkousat, pak hnusnej lék, stejně bílej, taky tableta, jen malej ( prednison, hořkej, no hnus), to začne hudrat, tak to hned zaplácnu dalšim bombonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
23.12.14 21:20
@jahuhudka píše:
@Blackova.K Ono to ani není násilí :lol: trvá to max. 10 vteřin, jen jsem se prostě necrcala s přemlouváním :nevim: Lék není něco co dítě může okecat, je to prostě něco co není dobrý a musí se to. Bez diskuze. Za máho dětství slaďoučké sirupky nebyly :lol:

presne..a este chytit nos aby dychat nemohla a spolkne to raz dva.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25103
23.12.14 21:41

@syselinka Násilím a příště poprosit doktorku, ať nedává sirup, pokud možno. Já měla teď pro mladší rozpustné tablety a bylo to lepší. Ale naše holky tady ty sirupy pijou rády :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
23.12.14 21:43
@miisenka píše:
presne..a este chytit nos aby dychat nemohla a spolkne to raz dva.. :mrgreen:
…a pak se pozvraci :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309