Jak dohradit tekutiny??

719
27.4.10 22:44

Jak dohradit tekutiny??

Potřebovala bych poradit s 9m mimčem, sobotní noc prozvracel, ráno jsme jeli na pohotovost. Řekli nám že má malý střevní virózu - ať pije čaj a dejte smectu. Malý čaj nepije, popíjel převařenou vodu a kojila jsem ho, dneska ovšem nechtěl nic. Ráno jsem mu začala dávat už malé porce jeho oblíbených jídel, to snědl pár lžiček, ovšem přestal chtít prso i vodu. Nedostala jsem do něj ani sunar se smectou, který v předchozích dnech s chutí vypil. Po dvou hodinách má suchou plínu. Na kontrolu máme přijít ve čtvrtek. Nemáte typ jak do něj mám aspoň tu vodu „narvat“??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
719
27.4.10 22:47

Ještě dodávám, že dneska měl tekutou stolici 3× a při řvaní se mi pozvracel. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6424
27.4.10 22:48

ZKusila bych stříkačkou, samozřejmě pomalu. I když něco vyplive, trochu mu tam určitě zůstane. A jídlo trochu nařeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6424
27.4.10 22:49

Na podobné případy se prodává Kulíšek v lékárně, ale má dost strašnou chuť, ne každé mimčo ho vypije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.4.10 22:53

Leniku zkus to lžičkou a jen 2-3 pak pauza a zase je to piplačka ale u nas to fungovalo .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
27.4.10 22:54

Zkusila jsem stříkačku, ale řval jako bych ho chtěla otrávit tak se u toho dusil. Budu ho v noci budit at pije, vodu jsem mu osladila hroz.cukrem, nemám tucha kolik mu mám dát a jak často.
Zítra s ním zajedu k doktorce.......

Příspěvek upraven 27.04.10 v 22:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.4.10 22:57

Tak to nic osvedceneho neporadim, mne se to nikdy nepovedlo, vzdy se vse v dobre obratilo samo---ale kdyby se ti do zitra nezadarilo, jedte k dr., at dostane kapacku, u malych deti dochazi hodne rychle k dehydrataci! Napada me treba zkusit po lzickach vychlazeny caj s glukopurem, nebo takovou tou davkovaci strikackou co je pribalena k panadolu.. At je brzy lip, drzim palec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
27.4.10 22:57

Zkus lzickou, strikackou, obycejny hrnek, pokud mate doma brcko, tak zkus brcko, kdyz omocis ten konec, co jde do pusy, tak by mohl zkusit sat.

Pak bych zacala zkouset nove chute, kasli na doporuceni a zkus stavu, sirup s vodou, zkratka prakticky vsechno krom koly a alkoholu. Caj osladit, ochutit treba sirupem…

Drzim pesti, at se na neco chytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.4.10 22:58

tak vidim nez jsem dopsala, holky uz to same poradili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
27.4.10 22:58

Nedávno jsme měli taky střevní virozu, sice mám o pár měsíců staršího syna, ale doktorka nám řekla, že musíme minimálně na čtyři dny vysadit plně mléčné výrobky včetně mlíka. Že se nemají čas laktobacily ve střevech šanci jinak obnovit. Na obnovení střevní mikroflóry je Nutrolin B (pro takhle malý děti jako sirup). S těmi tekutinami je to boj, snad to brzy zvládnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.4.10 23:00

Leniku to je mi vás líto .Chudáček kdyby to tak člověk mohl vytrpět za mimčo ale to bohužel nejde. At je vám lip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
27.4.10 23:03

Strašně rád pije z normálního hrnku, ale dnes ani tohle nezabralo, lžičku mi vyrazí z ruky…
NEchci abychom skončili ve špitále.....
Myslíte že bude stačit buditho co 3hod a dostat do něj aspoň 50tku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.4.10 23:11

Musiš to do něj nějak dostat jinak vážně už jen ty kapačky.Zkus nějakou hračku o které viš že ho zajimáa nenápadně mu to strč do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
27.4.10 23:18

Ráno zajedu k doktorce, at mi ho převáží, v noci to přežijem, zkusím do něj něco narvat.
Hračky ho moc nezajímají, je takový apatický…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.4.10 23:18

Doufám že to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie