Jak dopadlo vaše čekání?

Anonymní
27.6.17 06:58

JAK DOPADLO VASE CEKANI?

Zdravim devcata.

Mam kamarada na spani. Sel na me hezky pomalu. Dva roky mu trvalo nez si me dostal do postele. Vubec nespechal. Vlastne, prvni sex byl vic z me strany :oops:. Ale do te doby jsem zamilovana vubec nebyla. Teprv az po nekolikatem styku jsem k nemu zacala citit :srdce:. Chtela jsem zjistit jak na to je on, proto jsem se nenapadne zeptala (myslela jsem si, ze to bylo nenapadne :?). Rekl mi, ze nikdy se mnou chodit nebude.

Neodsuzujte me prosim, ze jsem s nim ted stale. Chci to ukoncit! Jakmile bude prilezitost mu to rict do oci a ne sms. Nadeje, ze se to zmeni si nedavam. Ani na danou otazku nespoleham, ze pokud to tak nekdo mel, ze to budu mit i ja.
ALE, zajimalo by me, proto sem take pisu :). Je tu nekdo, kdo to vydrzel a nakonec z toho byl vztah, i kdyz sex. partner rekl, ze ne? Pokud ano, obdivuji trpelivost :kytka:. Ja trpelivost nemam.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.6.17 07:06

Taky jsem mela takovýho kamarada..na zacatku jsme si urcili jak to bude..
Me to vyhovovalo..byla jsem asi 2 mesice pi rozchodu (7letem vztahu)..takze se mi libilo..obcas zajit na veceri..na vylet..a tak..
Jenze po pul roce..začal, ze se do me zamiloval..a ze by chtel neco vic..ac me to bolelo..ja vic nechtela..tak to skoncilo..
Kdyz ho to prebolelo..kamaradi jsme do dnes..uz ale bez vyhod..Ikdyz občas napise, ze by si dal rict :D

Ale k veci..za me - uz nikdy..ublizi to vzdycky jedne nebo druhe strane..a jedna strana vzdycky ocekava vic..a ta druha ma vetsinou jasno..ze to je jen nezavazny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
27.6.17 07:10

Uz zase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
27.6.17 08:23

Není na co čekat, nechce tě, a řekl ti to na rovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí