Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jako nejlepší věc na světě je podtlakovej vibrátor, to je pecka
To se dá znova a znova a znova ![]()
@Anonymní píše: Více
Někdo má nadání na matiku, někdo na kreslení a jiný na orgasmus ![]()
Já jak kdy - když jsem. odpočinutá, v pohodě, doma nejsou žádní kazišuci za zdí… tak jednoduše. Za běžného týdenního školně-pracovního provozu to dá větší práci a někdy se nezadaří vůbec.
Já mám různé věci. Při současné vaginální a klitoridální stimulaci je to rychlé a intenzivní. Při samotné vaginální mám něco, co nedokážu popsat, ztráta vědomí, potopa, ale myslím že žádné stahy. Psychický dojezd ohromující.
Není třeba se omlouvat, že se orgasmus nedostaví rychle nebo při samotném styku. Lidi to mají různě, to je prostě fakt. Některý chlap se nechce moc „namáhat“, jiný může být zklamaný, že je to moc rychle, protože si rád pohraje déle. Jakkoliv to máš, není to „špatně“, zakladatelko. ![]()
Bože, kecy ženskej, že kdyby neměly orgasmus, že nesexujou… To se dá tak ovlivnit..
Někomu dal orgasmus, jiný mozek.
Můj sen je prožít taky vaginální orgasmus, ale nemám šanci.
Ano, je to nespravedlivé, ale co je zase spravedlivé
.
Já jsem alespoň ráda, že nejsem blbá a škaredá
![]()
Jakkoliv to máš, je to správně, ano.
Taky, možná dobrá zpráva, se to během života mění, čím starší, tím lepší.
Zamlada jsem znala jen klitoridální orgasmus, prostě pár vteřin slasti a konec. Ale návykové.
Teď zažívám vaginální v kombinaci s klitoridálním jako velmi intenzivní, rychlý, příjemnější než čistě přes klitoris.
Ten v podstatě nemám ráda už, špatně se odhaduje, bývá bolestivý a v podstatě okamžitě ničí chuť na další sex.
Nejlepší je celotělový a vaginální, ten přichází v dokonalém emočním rozpoložení a fakt klidně při prvním zásunu… a může trvat fakt dlouhé minuty, stahy celého těla, psychicky mimo jsem ještě dalších několik minut. Ten je TOP.
Pak ten mokrý, ten moc nemusím, strašně mě vždycky fyzicky vyčerpá a ani to nepovažuju za orgasmus, spíš za pocit „úleva po napětí k zešílení“…
Nepotřebuji ani fyzickou stimulaci, stačí představa, která mi sedne.
Po čtyřicítce jsem začala mít orgasmy ve spánku. Nepamatuju si, jestli se mi něco zdálo, prostě se probudím se stahy. Není to ani zvlášť příjemné.
@Velryba černá píše: Více
ano ano, to taky… a pak stačí fakt jen vzít do náručí, nebo polibek a je to tam, ten celotělový.
Když je jooo nálada, tak jak píšeš, i myšlenkou.
To mě zajímá. Koukáš na věci, které děláš nebo bys chtěla reálně dělat, nebo spíš takové, u kterých víš, že zůstane u fantazií? Já dřív docela koukala na holky, přestože v reálu bych to asi nikdy dělat nechtěla, ale co jsem s aktuálním chlapem, tak snad ani jednou, přestože jemu by se to nejspíš líbilo.
Ahoj, já jsem při sexu dosáhla orgasmu s mým bývalým přítelem, teď mám už dva roky jinýho a s ním jsem to nezažila… Přitom se mi to s ním líbí, ale neudělá mě prostě… děláme to teda tak, že po sexu, když se udělá on, tak mě dodělá, jakoby rukou na klitorisu a to mi nějak tak stačí
Jeho to trochu trápí, že mě nedokáže udělat normálně penisem, nevím čím to je? Taky jsem se už natrapila s tím ![]()
Tak to je ale fakt nespravedlivé
Takhle easy…
Ahojte,
tohle téma mě zajímá, ale je to trochu intimní téma, proto ho zakládám anonymně, protože budu psát o sobě a známých..
Zajímalo by mě, po nedávné diskuzi v práci, jak to vlastně mají jiné ženské s orgasmem.
Mohly byste mi tu napsat, jak to máte vy? anonymně samozřejmě
Já ho například nikdy nemám při souloži, jsem schopná ho dosáhnout jen orálem (a to ještě ne vždy a trvá to, nebo sex. pomůckou typu vibrační vajíčko…). Tam je jistota a netrvá to dlouho..
Sex mám ráda, ale jen s mužem, kterého miluji a líbí se mi to, ale ten konec je takový, že se prostě dodělám sama a on mě třeba jen hladí… je to chvilka, takže si myslím, že ok..
Protože jsem tu narazila v diskuzích na chlapy, kteří psali, jak je tohle obtěžuje, když se žena neudělá s nima… a že je nebaví je pak ještě dodělávat a tak…
No a v práci jsme se nedávno bavily a tak jsem zjistila, že jedna kolegyně se udělá během pár minut (v mládí sekund), v podstatě hned po zásunu a nepotřebuje žádnou předehru, nic..???
A druhá začala říkat, jak je jí líto ženských, které k orgasmu potřebují nějakou pomůcku, že to musí být na nic, když se neudělá ženská sama při sexu… že by to v tomto případě ani neprovozovala… No je to na nic.. ale co s tím, že?
Musím říct, že jsem z toho byla docela paf… pak mám kamarádku, která zas pro změnu nepoznala orgasmus ještě nikdy žádný a ani sama neví jak na to.. jestli to nějak zkouší, to nevím, spíš asi ne..
Přijde mi to strašně nespravedlivé, proč někdo s tím nemá vůbec žádný problém a někdo to má tak na prd..
Tak by mě prostě zajímalo, jak to máte vy.. jestli taky tak jednodušše a normálně během styku nebo ne..