Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Brala bych to jako příjemný předjarní detox. Pila bych ovocné a zeleninové šťávy. Neboj, chuť k jídlu se ti vrátí, nebudeš ji postrádat dlouho.
@GabinkaCh píše:
Dám ti svoji,ale budeš litovat
Radši bych si ji nechal. Nečekáš miminko?
![]()
@mrav píše:
Radši bych si ji nechal. Nečekáš miminko?![]()
Blázníš?
stačí mi moje dvě cácory ![]()
@GabinkaCh píše:
Blázníš?stačí mi moje dvě cácory
Závidím jim tak krásnou maminku.
![]()
@Čičorečka nikdy by mi to nenapadlo, že budu postrádat chuť k jídlu ![]()
Jenže nejsem schopná jíst někdy od úterka nebo středy a už jsem fakt hotová.
@TerezkaW řikám, zkus ty šťávy. Dostaneš do sebe pod tlakem něco živin a chuť k jídlu se ti vrátí zaručeně. Protože pít ty šťávy je pěknej hnus. Nikdy jsem neměla takovou chuť do jídla, jako když jsem si naordinovala detox
ono ti to ten žaludek tak vybrabčí během okamžiku, že nebudeš myslet na nic jinýho než na knedlík s omáčkou, věř mi.
@TerezkaW zkus nutridrink dodá ti potřebné bílkoviny, sacharidy… Takže nebudeš tak vyhladovela a vycerpana. Postupně se rozjis.
@TerezkaW píše:
Dobrý večer, potřebuju poradit. Měla jsem hnusnou chřipku, vysoké horečky a zarudly krk. Dostala jsem antb, po kterých jsem hodně zvracela, tak jsem je vysadila. Dle dr už jsem v pořádku, jen mám podrážděný žaludek. Horečky nemám 3 dny. Jenže já vůbec nemám hlad ani chuť k jídlu. Tím pádem jsem slabá jak moucha. Co vám pomohlo, aby se chuť k jídlu vrátila?
Slabá jsi z horeček. Já po nemoci taky nemívám chuť k jidlu. Zkusila bych vývar. Však ona se ti chuť vrátí!
cokoliv tekutyhom kde je cukr…takze idealne zacit dzusama, pak treba mlecny napoje (idealne takovy ty bilkovinovy)..pripadne smoothie.
Pak polivky, na zacatku klidne jen vyvar a postupne pridavat zelninu a maso, klidne mixovat…
on ten zaludek se spamatuje a az zacnes mit hlad tak prijde i chut ![]()
Díky, jste hodné. Zkusím koupit ten nutridrink. A nějaké ovoce.
@Anitramm píše:
Zkusila bych pořádnej vývar, to je všelék. Dodá sílu.
I na duši ![]()
Mamka mi dala hovězí polívku, tak jsem pár lžic snědla. Ale byla to fuška.