Cukání vrnění pod levým prsem

390
19.1.19 21:40

Mně se to někdy stává taky,vůbec netuším,co by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21593
19.1.19 23:42

Arytmie. V srdci se deli viry v krvi, jak to srdce nepravidelne bije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
19.1.19 23:51

Ale já mám kardiol.nález úplně v normě.Jestli to jsou arytmie,tak asi ty zcela neškodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
20.1.19 06:30
@warita píše:
Arytmie. V srdci se deli viry v krvi, jak to srdce nepravidelne bije.

No tak kdyz jsem mela arytmie, tak me rozhodne nevrnelo prso. Ale citila jsem to az v krku a na hrudi.

• Citovat
  • Upravit
21593
20.1.19 10:26
@Verun83 píše:
No tak kdyz jsem mela arytmie, tak me rozhodne nevrnelo prso. Ale citila jsem to az v krku a na hrudi.

rec byla pod prsem. Tak ja nevim, kde presne to zakladatelka citi, ja to citila pod prsem. Takove jakoby bzuceni, je to dost neprijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
20.1.19 10:51
@warita píše:
rec byla pod prsem. Tak ja nevim, kde presne to zakladatelka citi, ja to citila pod prsem. Takove jakoby bzuceni, je to dost neprijemne.

Tak arytmii si muze lehce zjistit, kdyz si prilozi ruku na prso. To buseni uciti. Jestli ma rytmis pravidelny, tak je to neco jineho

• Citovat
  • Upravit
14046
20.1.19 14:47
@warita píše:

Bzuceni ano, tlukot srdce bušení ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
20.1.19 14:51

Nemáš v kapse košile mobil? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
20.1.19 15:28
@jizvíková píše:
Bzuceni ano, tlukot srdce bušení ne

tak ja nejaky nepravidelny tlukot rukou pres zebro taky necitila. To bzuceni mluvi samo za sebe. Jinak ta arytmie se projevi na EKG i bez toho, ze bys to citila. Zaznamenal to muj prakticky doktor pri vstupni prohlidce, kdyz mi delal takove male EKG, nejdrive stale kontroloval kontakty, myslel si, ze to je jenom blbe pripevnene, ale ne, nebylo.

Ovsem, 2 nasledujici EKG vysetreni dopadly zase bez nalezu. Takze nekdy to mam, nekdy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
21.1.19 19:42
@Prof. Farnsworth píše:
Nemáš v kapse košile mobil? :mrgreen:

v kapse košile ne :mrgreen: tam mám elektrický zubní kartáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.23 15:12

Holky já jen že bych ráda ozivila diskuzi. Dneska od rána mi to pod levým prsem začalo brnet tikat nebo jak to nazvat 😃vzala jsem si hořčík a pociťují zlepšení jen občas mi to tak udělá. Už jste přišli prosím vás co to je? Čím to může být? Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
25.2.23 15:16
@Zanulka714 píše:
Holky já jen že bych ráda ozivila diskuzi. Dneska od rána mi to pod levým prsem začalo brnet tikat nebo jak to nazvat 😃vzala jsem si hořčík a pociťují zlepšení jen občas mi to tak udělá. Už jste přišli prosím vás co to je? Čím to může být? Děkuji :D

když se mi něco takového děje, tak několikrát zakašlu, vždy to přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.23 15:29

Aha tak to vyzkouším děkuji moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
25.2.23 15:32
@Zanulka714 píše:
Aha tak to vyzkouším děkuji moc za radu

zkus a tím hořčíkem také nic nepokazíš, já beru hořčík denně, protože mívám křeče v lýtkách, když ho neužívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí